- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi goncammm48
-
Benimde çocuğum olmamıştı zamanında bende çok zorluklar tedaviler görmüştüm , sanki dünyanın sonu çocuğum olmaması gibi gelmişti,evet hayatın her alanında sorun var belki ama kendimi hiç bu kadar çaresiz ve iç sıkıntılı hissetmedim.1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum olduktan sonra sanki tüm dertlerim bitecek gibi hissediyorum ama eminim başka sebeplerle iç sıkıntısı yaşayacağım hayatta dertler hiç bitmiyomuş
evet hayatın her alanında sorun var belki ama kendimi hiç bu kadar çaresiz ve iç sıkıntılı hissetmedim.1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum olduktan sonra sanki tüm dertlerim bitecek gibi hissediyorum ama eminim başka sebeplerle iç sıkıntısı yaşayacağım hayatta dertler hiç bitmiyomuş
Yok canim denemedim. Neye iyi geliyormus? Bir ara okudum ama kist yapiyo falan yazmislardi sikinti cikarmasin diye denemedim.İki sene her ay ağlayarak geçirdim.. Cok iyi anlıyorm sizi, tez zamanda nasip olsun İNŞALLAH, z soğan kürü denedinizmi
Anlattığınız sasilacak birşey değil ki. Cok rastlanan bir durum. Tüp bebek tedavisinin dokulara döllenmeyi hatırlatıp, özellikle 2. Çocuğu hızlandırdıgı bilimsel bir gerçek. Yaygın. Ben de bir sebepsiz infertilite hastası olarak şunu soyleyebilirim, örneklerin sonu yok tamamen olasılık işi herşey. Doktorların en korktuğu şey. Çaresiz kalıyorlar. Acaba ondan mı bundan mı diye eleme sistemiyle çok yorup yipratiyorlar bizi. Goncammm48 çaresizliği de bundan sanırım.Sebepsiz kısırlık ise öncelikle sakin olup düşünmemeye çalışın. Başka uğraşlar bulun. Zamanı var demek ki, günü geldiğinde inşallah sizde hamile kalacaksınız.
Arkadasim da sizin gibiydi. Artık beklemek istemediği için aşılama yaptırdı, 2 kere tüp bebek yaptırdı. 3. Deneme için hazırlanırken kendiliğinden hamile kaldı. Çocuğu biraz büyüyünce kardeş yapmaya karar verdi, nasıl olsa hemen olmaz diye düşünürken 1-2 ay içinde ikinciye hamile kaldı. Şimdi iki tane boncuk gözlü kızı var.
Sebepsizse mutlaka eşine testler yaptır senin tüm testlerin yapıldıysa ve eşinin sayı hızı güzel olmasına ragmen kalamıyorsan dna hasarına baktır eşinin spermlerinin. Seni okadar iyi anlıyorum ki aynı sınavı vermeye calısıyoruz. Her güne amaçsız ve isteksiz başlıyorum. Hep mutsuz huzursuzum hatta buyüzden prolaktin hormonum yükseldi yani halk arasında süt hormonu. Kendin icin de bu hormona baktır bu yükselince de cocuk olmuyorsebepsiz.. en zoru da bu canım
Sakın böyle dusunmeyin..Allah oyle bir sınav verir ki şaşar kalırsınız.. ya evlat sevgisini tadıp ta evladınızdan olsaydınız? Begerin beteri vardır,isyan etmeyin be bu uğurda 10 20 senesini harcayan insanlar var bunu da unutmayın..evet hayatın her alanında sorun var belki ama kendimi hiç bu kadar çaresiz ve iç sıkıntılı hissetmedim.1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum olduktan sonra sanki tüm dertlerim bitecek gibi hissediyorum ama eminim başka sebeplerle iç sıkıntısı yaşayacağım hayatta dertler hiç bitmiyomuş
Konu sahibinin şaşırması için değil umudunu kaybetmemesi için paylaştımAnlattığınız sasilacak birşey değil ki. Cok rastlanan bir durum. Tüp bebek tedavisinin dokulara döllenmeyi hatırlatıp, özellikle 2. Çocuğu hızlandırdıgı bilimsel bir gerçek. Yaygın. Ben de bir sebepsiz infertilite hastası olarak şunu soyleyebilirim, örneklerin sonu yok tamamen olasılık işi herşey. Doktorların en korktuğu şey. Çaresiz kalıyorlar. Acaba ondan mı bundan mı diye eleme sistemiyle çok yorup yipratiyorlar bizi. Goncammm48 çaresizliği de bundan sanırım.
Sakın böyle dusunmeyin..Allah oyle bir sınav verir ki şaşar kalırsınız.. ya evlat sevgisini tadıp ta evladınızdan olsaydınız? Begerin beteri vardır,isyan etmeyin be bu uğurda 10 20 senesini harcayan insanlar var bunu da unutmayın..
Bizde erkek infertilitesi vardı, sayı ve özellikle hız problemisizi hatırladım tüp bebek sonrası çok keyifli bir sürece dönüşüyor demiştiniz...sizin sebepsizmiydi peki aşılama denemeden direk tüp mü denediniz taze transfer mi oldu dondulmuş mu tek embriyo mu konuldu.çok soru sordum kusura bakmayın
Soğan kürü kist yapmaz , kist oluşumunu engeller.ama sizde kist oluyor mu kiYok canim denemedim. Neye iyi geliyormus? Bir ara okudum ama kist yapiyo falan yazmislardi sikinti cikarmasin diye denemedim.
Sebepsız infertılıte 3 yıl.evet hayatın her alanında sorun var belki ama kendimi hiç bu kadar çaresiz ve iç sıkıntılı hissetmedim.1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum olduktan sonra sanki tüm dertlerim bitecek gibi hissediyorum ama eminim başka sebeplerle iç sıkıntısı yaşayacağım hayatta dertler hiç bitmiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?