- Konu Sahibi baby nurse
-
merhaba benim sorunum sebepsiz infertilite,ben hormon tahlilleri yapıldı,hsg çekildi,yumurtlamam düzgün bir sorunum yok.fakat bugün internette bir şey okudum,benim ilişki esnasında ağrım oluyor,bu durumda endometriosis tanısı konulabiliyormuş.rahim arkasında yapışıklık falan galiba,bu cinsel ilişkide hem acıya hemde çocuğa engel olabiliyormuş.bu durum bende olabilirmi,yoksa ultrasonda,hsg de falan çıkarmıydı?yardımcı olursanız sevinirim...
yokluğumda soru soran arkadaşlardan çok özür diliyorum zaman aşımına uğradığı için tekrar buraya dönerler mi bilmediğim için cevap yazmadım isterseniz yazın tekrar cevaplayayım
merhabamerhaba 2 senelik evliyim hamile kalamıyorum doktorum polıkıstık over teşhisi koydu adet düzensizliğim var doktorum önce duphaston ilaç kullan adet olunca klomen kullanacaksın dedi sizce bu tedavi hamile kalmam için başarılı olurmu?bide polıkıstık over durumunda hamile kalmam çokmu zor tşk.
arkadaşlar infertilite hakkında bilmek istedikleriniz konusunda mesleki bilgilerime dayanarak sorularınıza elimden geldiğince cevap verebilirim........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?