- Konu Sahibi baby nurse
-
tüm hormonlar normalken, sperm sayısında da sorun yokken, histerografi çekilmeden tedaviye başlanabilir mi. Yani histero olmadan yumurtlama ilaçlarının kullanılması doğru mu. Birkaç kutu gereksiz ilaç içmiş olmak dışında bir etkisi olur mu. İnsülin rezistansı varlığında, bu yaklaşımda değişiklik olur mu. Bir de sigara kullanıyorum, fazla kilolarım var, ve tabii ki buna bağlı insülin rezistansı var. Bunlar varken, yumurtlama ilaçlarıyla başlamak veta tüp bebek olayına girmek riskli biliyorum. Ama sigara da bırakılmıyor, kilo da verilmiyor. Çocuğu leylek de getirmiyor. Kiralık anne olayına mı girecez bilmiyorum valla....
öncelikle tşkederim.ben iki yıllık evliyim.hipertiroid hastasıyım.propycil,tefor,dideral kullanıyorum.bir senedir tedavi devam ediyor.hormnlarım normale döndü.iki aydır korunmuyorum.adetlerim düzensiz özellikle altı aydır daha öncesi düzenliydi normal 28 gün aralıklarla oluyordu.son altı ayda 30 gün 16 gün 21 gün yani hiç belli olmuyor geçen ay 15 gün geçikti korunmayınca acaba dedik beta hcg baktırdım yok çıktı dr göründüm farlotal verdi kullandım oldum regl.bu ayda geçenlerde yarım gün süren bir kanamam oldu ara kanama dediler çevremden.4-5 ay önce tahlillerde prolaktinim yüksek çıktı.kadın doğumcu sebebini araştıralım kist varmı falan diye dedi.cerraha göründüm gerek yok o kadar yüksek değil dedi.hipertroiddendir dedi.farlotal kullandım yine o zamanda o şekilde geldi.yumurtlamaolmuyormu acaba bende.üfffffffffffff yani can sıkıcı ben ne yapacağmı bilmiyorum.ben çocuk istiyorum yaşımda geldi böyle nasıl olacak olacakmı bilmiyorum.hep aklımda ve çokkkkkkkkk üzülüyorum.
öncelikle üniversiteye gitmeni şiddetle tavsiye edebilirim kaçıncı dereceden endometriyozis olduğunu bilmiyorum ama hafif ve orta derecedeki endometriyozisler infertilite nedeni olarak görülemeyebiliyor ayrıca grade 4 denilen ileri derecede endometriyozisi olupta doğal yolla hamile kalan arkadaşımda var ki ileri derecesi infertilite nedeni olarak kabul edilebiliyor yumurta rezervine bakılması yarım saatinizi alır ultrasonda bakar ve sizden bunun için bir kan alabilirler eşinin sperm tahlilide 1 günde ortalama çıkar eşinizin işi ürolojide görse kolay 1 günlük sizin tetkikler biraz fazla olur rahim filmi tekrar istenebilir ama herşey ortalama 1 ayda tamamlanır inşallah kısa sürede bebek sahibi olursunuz
merhaba öncelikle vakit ayırdığın için sağol.bende aşılama için tedaviye başlayanlardanım.6 gündür pregon iğne kullanıyorum ,iki günde bir e2 tahlili yaptırıyorum şuan 70 çıktı bu ne anlama geliyor.
merhaba baby nurse benm sorum hsg sonucumla ilgili yurtdışında oldugumdan türkçe yazmıo raporum yorumlatamıyorum ama resmine bakıp bişey söylemen mümkünmü şididen teşekkürler..
http://img39.imageshack.us/img39/906/dsc04946.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?