İnfertilite Hakkında Merak Ettikleriniz.. Hemşireyim Yardımcı Olmaya Çalışırım..

rahim filmi hsg çekilse zannediyorum mantıklı olur insülin direnciniz varsa glucophage kullanıyorsunuz muhtemelen...sigarayı bırakmak çok stres yaratıyorsa en azından azaltın yumurtlama üzerindeki etkileri kanıtlanmış...önce aşılama IUI denenir sonra eğer olmazsa ki inşallah olur tüp bebeğe geçilir kiralık anne olayı falan durun biraz ya... ama yinede zayıflamaya çalışın çok faydası var

hipertroidi kontrol altına alındığı zaman hamile kalabilirsin ama bence tekrar bir t3 t4 tsh baktır ardından adetinin 3.günü hormonlarına baktır 21.gün progesteronuna baktır adet döneminde birde trans vaginal ultrason yaptır herhangi bir kist varsa anlamak açısından...farlutal adeti getirir ama sonra oda sıkıntı yaratabiliyor bence kısır bir döngüye girmişsin iyice bir tetkikten geçersen çözülür bence ....kist için neden cerraha göründün ki kadın doğumcu baakması gerekmez mi?yumurtlamnı 21 gün tahlilinden anlarsın yumurtlama olduğunda progesteron yükselir istersen baktırınca tekrar görüşelim streste yapma canım....

merhaba baby nurse,
öncelikle bilgilerin ve yardımın için çok teşekkür ederim..az çok bilgi sahibi oldum..ben kaçıncı derece endometriosiz olduğunu bilmiyorum ameliyat eden doktorum söylemedi ama sanırım ileri derecede değil..her şey için teşekkür ederim.

merhaba öncelikle vakit ayırdığın için sağol.bende aşılama için tedaviye başlayanlardanım.6 gündür pregon iğne kullanıyorum ,iki günde bir e2 tahlili yaptırıyorum şuan 70 çıktı bu ne anlama geliyor.

merhaba
e2 östrojen hormonudur e2 hormonununda gebelikteki işlevi progesteronla birlikte rahimin kalınlaşmasını sağlamaktır buda bebeğin daha rahat yerleşmesini sağlar her yerin referans aralığı farklı olduğu ve hangi fazda yapıldığını bilmediğim için çok bir yorum yapamayacağım ama ovülasyon fazıolarak ele alırsak 60 ın üstünde olması iyidir

arkadaşlar senelik izne ayrılacağım için 10 gün sorularınıza yanıt veremeyeceğim
görüşmek üzere....

Merhaba baby nurse arkadaşım. Benim sana sorum şuı olacak.Bu ay ovitrelleyi vurdurdum ama yumurtalarım xçatlamamış.30-35 mm olmuşlar. Bu durum sürekli olabilir mi? Çok korkuyorum yumurtalarım sürekli çatlamayacak diye. Yani ovitrelleye rağmen niye çatlamadı sorusu aklıma geliyor ve ya hep böyle olursa diye de korkuyorum.

benim E2 hormonum adetin 3. günü 113 çıktı bu nedir :Saruboceq: henüz ilaç kullanmadım daha başlamadık tüp bebeğe biizm mikroenjeksiyon olcak eşimin spermi düşük

Son düzenleme:
arkadaşlar ben kısa bir süre siteye giremeyeceğim taşınıyorum kısa bir süre sorularınıza cevap veremeyeceğim
görüşmek üzere...

merhaba baby nurse bende 2 yıldır tedavi göriyorum bu ay adet olunca menogona başlıycaz dedi doktorum nedır bu menogon aklım cok karışık detaylı anlkatabılırmısın zahmet olmzsa şimdidem tesekkur ederım

merhaba öncelikle her soruyla tek tek ilgilendiğiniz için sizi kutluyorum.ben 3.5 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz.önce klomen adlı ilaçtan 4 ay boyunca kullandım heray dozunu arttırarak ama progesteronum 1.2 nin üzerine hiç çıkmadı.sonra ara verip başka bir doktora gittim adetin 21.günü yaptırdığım testte progesteron 1 çıktı ve rahim filmim temiz çıktı.ayrıca pco hastasıyım.doktorum gonal-f adlı iğneyi verdi 9 gün boyunca 100 ml kullandım yumurtalarım hiç büyümedi.doktorum tüp bebek merkezine git işin çok zor dedi bu arada eşimde hiçbir sorun yok.sizce ne yapmalıyım tüp bebek tedavisine hemen başlamalımıyım gerçekten durumum çokmu zor.lütfen bana yardımcı olun.teşekkürler.

mrb.babyburse ben 3 yıllık evliyim.ama 2008 kasımdan beri korunmuyoruz . bebek olmuyo . doktora gittim bende bir problem yok fakat eşimde ileri hızlı hareketli sperm sayırı %10 çıktı doktor düşük dedi . temmuzda tekrar gidip tahlil yaptıracaız. acaba bebeğimiz olmayacakmı çok endişeleniyorum. tedaviyle bu durum düzelebilirmi.

mrhblar ... benimde bir sorum olucakk:) 26 yaşındayım ve 1 senelik evliyim eşimle düzenli olarak 1 senedir korunmasız ilişkiye giriyoruz ve adetimde hiçbir düzensizlik yok 3 ay önce adetim 4 gün gecikti ve kan testi yaptırdım pozitif çıktı.. ardından 3 gün sonra dr. gittim ve dr. bebeği görmediğini söyledi ardından yine 2 gün sonra kan testi yaptırdım ve değer düşmüştü yani bebek yok... bunun tıpta adı yalancı gebelik imişş... bu neyden kaynaklanıyor yani yalancı gebeliğin anlamı nedir neden kynaklanır ve tedavi yöneti nasılsır?? bilgiler için şimdiden çok teşekürrr ederimmm

merhaba 2 senelik evliyim hamile kalamıyorum doktorum polıkıstık over teşhisi koydu adet düzensizliğim var doktorum önce duphaston ilaç kullan adet olunca klomen kullanacaksın dedi sizce bu tedavi hamile kalmam için başarılı olurmu?bide polıkıstık over durumunda hamile kalmam çokmu zor tşk.

mrb 17aydır korunmuyoruz,tüp flimi rahim filmi çektirdim herşey normal,eşim 2kere sprem tahlili yaptırdı oda normal ama çocuğumuz olmuyor,çok srese girdim
.1kere aşılama yaptırdım sonucu bilmiyorum,ama galiba hasta olacağım. yaşım 29 ,doktor yumurtlaman iyi diyor bir seferinde rahmin ince dedi öbür ay iyi ydi.Sürekli akıntım var mantar oluyor,2kere idrar yolu iltihabı oldum.
<çocuk konusnda ümidimi kaybettim ne yapacağğım bilmiyorum

merhaba ben 8 yıllık evliyim ve 4 sene doğum kontrol harıyla korundum ve gebe kalmak için doktora başvurdum genel muayene için testlerim temiz çıktı. ama polıkıstık over kistim olduğunu söyledi. tam keşekküllü bir hastanede rahim filmi çektirdim ve tüplerimden birinden çok az bir geçiş olduğunu diğerininse açık olduğunu söylediler yumurta zarımın kalın olduğunu bu yüzden çatlatma iğnesi verdiler adeti düzensiz bazen 3 aya yakın geçikme oluyor ve bu beni oldukça rahatsız ediyor. son iki adetim düzenli oldu ilaç kullanmadan sevindim ama sevincim kursağımda kaldı. yine gecikti. be biz birsüredir herşeyi bıraktık yani doktor ve ilaçları gerçekten de insanı yoruyor. ama bir kaç ay sonra tekrar dr başlayacağız ve bu sefer aşılama yapılacak olmadı tüp bebek ve ben adanada en iyi drlara gidiyorum ama adetim düzene binmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…