- Konu Sahibi baby nurse
-
ben 1 yılın sonunda klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.sonuç negatif.....daha sonra aybaşı olurken önceden koyukahverengi akıntı gelmeye başladı bunun çatlatma iğnesinden sonra olmasının nedeni nedir ? artık hep öle adet görmeye başladım önce akıntı sonra kan geliyor daha önce direk kan gelirdi nedeni ne acaba bilen varmı?lütfen yardımcı olun......
mafoldumben
merhabalar..
mesajları ve cevaplarınızı okuyorum da teşekkürler kimse kolay kolay bilgilerini paylaşmak istemez.siz bu işi sıkılmadan yapabiliyorsunuz..
benim de bir sorunum var..
2 yıllık evliyim..ilk sene hiç korunmadık ve birinci yılımızın sonunda gebe kaldım..3,5 aylıkken karnımda bebeğin kalp atışı durdu ve aldılar..6 ay beklememizi söylediler..bu süre bitmek üzereyken ve korunduğumuzu zannediyorken adetim bittikten 10 gün sonra şiddetli sancım ve peşinde kanamam başladı..önce dış gebelik dediler ve en sonunda da düşük dediler..bebek istediğimiz için doktorumuz korunmayın dedi..bu olaydan 1,5 ay sonnra adetim 7 gün gecikti..tam ümitlenip doktora teste gittim beta HCG 21.7 çıktı..şüphelendi..iki gün sonra tekrar kan verdim ve sonucunu öğreneceğim sabah kanamam da başladı =( çok üzücü bir durum..son HCG sonucu da 2 li bişeyler çıktı negatif =(
infertilite bölümüne gittim...kan testi yapıldı...genetik bölümünde kan aldılar...
Tabi bu ilk gebeliğimden sonra biz kromozom analizimizi de yaptırmıştık...normal...
gebe kalamama değil de gebeliğimin devam etmemesi durumu varmış...beklemekten yoruldum...çokta üzülüyorum tabi...hiç bebek sahibi olamıyacakmışım gibi geliyor...
bu testler ne kadar zaman alır??
ankaradayım ama mardine gideceğim...devam aşamalarını orada da yaptırabilir miyim sizce???
arkadaşlar infertilite hakkında bilmek istedikleriniz konusunda mesleki bilgilerime dayanarak sorularınıza elimden geldiğince cevap verebilirim........
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar slm aşılamam yapıldı kaldı 7 gün öğrenmeme size sorum aşıla ile hamile kalanlarda aynı belirtiler oldu mu?aşılamadan 2 saat sonra kasıklarımda ağrı oldu ve bu sabah sol kasığımda batma tarzı ağrı oldu ara ara oluyo kısa sürüyo içimde bişeyler oluyo ve göğüslerimin uçları yoktu uçları patladı ve acıyo sizce bunlar güzel belirtiler mi doktorum 3 yumurta ve yıkama sonrası 32 milyon sperm sayısıyla şansın çok yüksek dedi.idrarda ne zaman çıkar acaba çok merak ediyom...lütfen yardımmm
arkadaşlar infertilite hakkında bilmek istedikleriniz konusunda mesleki bilgilerime dayanarak sorularınıza elimden geldiğince cevap verebilirim........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?