- Konu Sahibi baby nurse
-
Ben 3 asılama 1 tüp bebekten deneyen ve negatifle sonuçlananlardanım sebep yok bızde ara verdık tedavıye çunku şark hızmetındeyım ama dun bı kan testı yapayım dedım ve 20 gun sonra hormaon sonuçları geldı fsh:9.62
lh:23.22 prolaktın :19.76 tsh :4.565 3 dr gıttım bırısı sen hamıle kalamzsın dedı 2 dr da o kadar kotu değil dedi hayıt suyu kullanıyorum gerçekten kötumu sonuçlar ? BU ARADA MERYEM SURESI OKUYORUM 41 GUN İNŞALLAH FAYDASI OLUR BIDE ŞU SONUÇLAR NASIL
nick üzgünüm canım benimde fsh hep yüksek çıkıyordu bu son aylarda normale döndü bende 29 yaşındayım bu arada:)
ben 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm fakat yumurta kalitesizliğinden döllenme olmadı.şimdi bahçeci kliniğine başladım. fakat hipoglisemi yüzünden (şeker düşüklüğü)hormon değerlerimi normale almak için belli bir süre aile hekimliği murat berksoy.a gidiyorum daha sonra doktoruma devam edeceğim. şu an farklı uygulanan bir tedavi yok benim tedavim bir aksilik çıkmazsa haziran gibi başlayacak
arkadaşlar infertilite hakkında bilmek istedikleriniz konusunda mesleki bilgilerime dayanarak sorularınıza elimden geldiğince cevap verebilirim........
arkadaşlar infertilite hakkında bilmek istedikleriniz konusunda mesleki bilgilerime dayanarak sorularınıza elimden geldiğince cevap verebilirim........
izmir lıyım.ege unıversıtesınde tum tetkıklerımız yapıldı.rahım fılmım cekıldı.spermıogram yapıldı.hıcbır sorun cıkmadı.
Gecen ay klomen ve catlatma ığnesı kullandım ama bırsey olmadı.
Bu ay klomen kullandım yumurtalıgımın bırı19,5 cıktı.doktor cok ıyı mutlaka bu ay aşılama yapalım dedı ve 11,04,2012 de ege de aşılama oldum.çok ağrılı gectı ve azda olsa kanamam oldu.progestan 200 mg verdı gunde ıkı gun doktor.
ılk gun tum gun yattım agrım oldugundan.ıkı gun lekelenme tarzında kanamam oldu.ama gectı sonra.
Yumurtalıgımda ıkı gundur yanma hıssedıyorum.ıitah açıklığım var.bırde unutkanlığım başladı.
Bunlar normal mı.sence bu sartlar altında şansım nedır.
Bırde hatırladığım kadarı ıle esımın hareketlı spermi %65 cıktı ıyı mıdır?
şimdiden teşekkür ederim...
hemşirehnm mrbalar;ben 23 yasında 3,5yıllık evlıyım hersyım normal esımdede bendede bır sorun yok bu kanıya(hsg,laporoskopı,spermıogram(3 kere),igne tedavılerı ve son olarak asılama ıle vardık.VE BU SON OLARAK DOKTORUM psikolojık dedi zamanını beklıyor sıze tıbben yapılabılecek bırsey yok dedı bızde zamana bıraktık artık 3senedır ilişki takıbı dıkkat etmeler sıktı artık tıbbende yapılabılecek bırsey olmayınca KISMET DEDİK
BEN SIZE BIRSEY DANISACAGIM..BENIM GECENE SENE 2AY ARA ILE 2 KEZ REGL GUNUMDE 10 CM buyuklugunde parca geldı doktoruma danısmak kısmet olmadı ama linklerde okudugum kımyasal gebelık dıye bırsey var acaba o olabılırmı cunku buguk bır sancı ıle düştü ben düşük sandım amabirkanıtı olmadıgı için bosverdim sizce neden dir???ili defa oldu 2 ay ara ile şimdiden sagolasın
herkese merhaba eşime spermiografi testi yaptırdık sonuçlar aşağıda değerlendirmenizi bekliyorum..
Bazal Değerlendirme
ambians süresi : 4 gün
likefaksiyon süresi : 25 dakika
viskozite : pıhtılı
volum : 1,00 ml
sperm sayısı : 138 milyon
total motilite % :52
ileri hareketlilik : 10
yav.İ.hareketlilik : 32
yerinde hareketlilik:10
hareketsiz : 48
normal morjoloji : 4 (kruger's)
hazırlık sonrası :
hazırlık işlemi : gradyen
volum : 1 ml
sperm sayısı : 71 milyon
total mobilite % :92
ileri hareketlilik : 46
yav.İ.Hareketlilik : 37
yerinde hareketlilik: 9
hareketsiz : 8
TPMSS (milyon): 32.66 milyon
saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?