- 31 Ocak 2011
- 164
- 7
- 296
- Konu Sahibi baby nurse
-
canım nerelerdesın yaaaaa cevaplarını merakla beklıyoruz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
meraba arkadaşlar ben 2,5 yıllık evliyim bebek yapmaya çalışıyoruz doktorumdan hiç memenun değilim zaten kimsede önermedi ama tüm tahlillerimiz yapıldı eşim sperm tahlilini yaptırdıgı hastanede doktora gösterdi gayet iyi dedi benim doktorumsa 6. gidişimde eşinin spermide sınırda zaten deyince sinirimi zıplattı bilgilerime bakmadan yorum yapıyo sonra karıştırdım seni diyo kadın tam arıza normal lması için tahlillerin ne olması gerekiyo tahlil tablolarından bişe anlamak pek mümkün olmuyoda cevaplarınız için şimdiden teşekkürler bu arada iki aydırda klomen kullanıyorum dün yumurtam 19.8 mm olmuş bi yumurtam çatlamış bu diğer yumurtam çatlamıcak demekmi öteki daha çatlamamış dedide
doktorundan memnun değilsen neden değiştirmiyorsun
dr çok önemli seni tatmin etmesi lazım strese sokmaması gerkiyor
ayrıca yumurta çatlamazsa iğne yaptırılıyor biri çatlamışsa o da yeter ama inş öbürü de çatlar
meraba arkadaşlar ben 2,5 yıllık evliyim bebek yapmaya çalışıyoruz doktorumdan hiç memenun değilim zaten kimsede önermedi ama tüm tahlillerimiz yapıldı eşim sperm tahlilini yaptırdıgı hastanede doktora gösterdi gayet iyi dedi benim doktorumsa 6. gidişimde eşinin spermide sınırda zaten deyince sinirimi zıplattı bilgilerime bakmadan yorum yapıyo sonra karıştırdım seni diyo kadın tam arıza normal lması için tahlillerin ne olması gerekiyo tahlil tablolarından bişe anlamak pek mümkün olmuyoda cevaplarınız için şimdiden teşekkürler bu arada iki aydırda klomen kullanıyorum dün yumurtam 19.8 mm olmuş bi yumurtam çatlamış bu diğer yumurtam çatlamıcak demekmi öteki daha çatlamamış dedide
slm;bensana gittğim hasteneyı tavsıye edebılırım.bahcelıevlerde medıcalpark hastanesı fiyatları tam olarak hatrlamaıyorum.ama ıstersen nurasını verebılırım arayıp oğrenebılrsın rahım fılmı bende cekıldım ama tam olarak hatrlamıyorum.merhaba
ben rahim filmi ve hormon tahlilerini yaptırmak istiyorum tekirdağda yaşıyorum ama istanbulda iyi bir yerde bunları yaptırmak istiyorum tavsiye edeceğiniz düzgün bir yer varmı birde biliyorsanız bunlar bana ne kadara patlar eşim bağkurlu bende onun üstünden işlem görücem yardım ederseniz sevinirim tşkler...
slm;bensana gittğim hasteneyı tavsıye edebılırım.bahcelıevlerde medıcalpark hastanesı fiyatları tam olarak hatrlamaıyorum.ama ıstersen nurasını verebılırım arayıp oğrenebılrsın rahım fılmı bende cekıldım ama tam olarak hatrlamıyorum.
slm arkadaşlar bende uzun zamandır bebek sahibi olmayı istiyorum fakat halen bu konuda muaffak olamadık 5 yıldır evliyim ve nerede ise 1,5 yıllıdr bebek istiyoruz 1 yılı doktora gitmeme ragmen kendi haline bırak dediler.son 6 aydırda 3 doktor değiştirdim ve herhangi bir ilaç kullanmadım bu ay ve önümüzdeki ay yumurta takibi yapcaz. olmazsa rahim filmi çektircem. ama çok korkutorum herkesin hakında hayırlısı rahim filminden korkan ve çektirdikten sonra önemsiz bulan arkadaşlar varmı aranızda yardım....
slm canım 5 yıl içinde rahim filmini çekmemen çok garip gerçi son birbuçuk yıldır istiyorsun..ben rahim filmi çektim eçen sene ve bu sene olmak üzre 2 defa çektim..ilkinde biraz sıkıntılıydı ama doktora bağlı diğerini profesör yaptı..iyiki çektirmişim bu son filmi çekmeseydim diğerinden yola çıkarak direk laparoskopi olcaktım..ama doktorumtemiz olduğunu söyledi emin olabilmek için ocak ayında tekrar çektirdim ve çok şükür doktorun dediği gibi çıktı temizmiş..hiç sıkma canını alt tarafı birkaç dakikalık birşey sonuçta hamile olmayı istiyorsak doğurmayıda göze alıyoruz doğum sancısı daha kötü..ymüş..hsg den 5 10dakika önce ağrı kesici muhakkak yaptır..iyi gelecektir...rahim filmini hiç bekletme hemen yaptır zaten en önemli şeylerden biri bu....tez zamanda cocuğunuzu kucağınıza alırsınız inşallah tabi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?