İnfertilite Hakkında Merak Ettikleriniz.. Hemşireyim Yardımcı Olmaya Çalışırım..

merhaba canım bendede adet sorunu var kendiligimden adet olmuyorum 14 yaşında zekai tahir hastanesine gittim çekaptan geçtim beyine giden bir damarın tıkalı oldugunu söylediler onun için kendiligimden adet göremiyorum doktor bana cyclo progynova diye bi ilaç yazdı 14 yaşımdan beri bu ilaçla adet görüyorum .ilacın içinde 21 tane var 21 gün içiyosun ilaç bittikten üç dört gün sonra adet gğrüyosun ve adetin 5nci günü ilaca tekrar başlıyosun böyle devam ediyosun.ben 25 yaşındayım ve hala kullanıyorum kullanmadıgım ay adet görmüyorum .2 defa aşılama yaptırdım ikiside tuttu ilk aşılamam ikizdi ama beş buçuk ay sonra düşük yaptım 2nci aşılamamda ikizdi onuda beş buçuk aylık düşük yaptım.şimdi tiroit ratsızlıgım var tiroitten 2defa amaliyat oldum .şimdi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum .canım sanada üzüldüm bence bu sorunların için ankaradaki zekai tahir hastanesine git .allah iyşallah ikimizede hayırlısıyla verir iyşlallah isteyen herkese versin

Selamm amh tahlili yaptırmam gerekiyor...sonucu kaç günde alabilirim uzun süren bir tahlilmidir????cevaplarsanız çokk sevinirimm hoşçakalın..

merhaba...
bende 1.5 yıllık evliyim..çocuğumuz olmuyor..ilk evlendiğimde uzun süre sorun yaşadım..iltihaptan tutun kistlere kadar...tabi bir çok ilaç kullandım..daha sonra bütün ilaçları kestim.1 senemiz dolunca doktora gittim..testler yaptı hormonlar,yumurtlama vs hepsi ii çıktı.hamile kalmaman için hiç bir sebep yok dedi ama hala bişey yok.ilaç kullanmamayada özen gösteriyorum.eşimde çok istiyor.biraz üzülüyorum..acaba uzun süre ilaçlar kullanmamla alakalı olabilirmi?

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-faktoru-erkek-infertilitesi/485085-hic-cocugu-olamayacak-lutfen-yardim-edin.html

Merhaba, lütfen yardim edin. En ufak bir yol göstericiye bile raziyim. :26:

merhaba bendede pco var bugun dr amelıyat secenegımınde oldugunu soledı amelıyat olan var mı aranızda... olupta sonuc alan yada rısklerı hakkında benı bılgılendırecek bırıne ıhtıyacım varr lutfen yardımmmmm

Merabalar,ben 35 yasindayim hamile kalamiyorum hic bir sorun yok yani sebepsiz ifertilite yasiyorum ,ama gegen yil hsg cektirdim ayni ay hamile kaldim ama dusurdum 4 hafta sonra simdi bana gene hsg cektir gebe kalirsin diyorlar cektirsem mi acaba hamile kalmak icin bir faydasi olurmu sizce lutfen cevap.

bendede aynı sorun var ben 10 yıldır istemem rağmen olmuyo bir kızım var ikincisi olmuyo yani çok dr gittim gereken bütün her şeyi yaptım ilaç kullandım ama malesef sonuç kocaman bir 0 bende kilo problemi var kilo veremiyorum bana ne önerirsiniz:2:

slm.ben 2 hamilelik geçirdim bir tanesi boş gebelikti ikincisi iki buçuk aylıkken karnımda öldü ikisinde de kürtaj oldum sebebini anlamak için birsürü tahlil yaptılar ayrıca da sperm ölçümü yaptılar. eşimin spermleri normal çıktı.doktor benim tahlil sonuçlarıma bakıp hematolojiye gönderdi randevuya çok var ve merak ediyorum sebep ne olabilir hematolojiyle alakası ne. şimdiden teşekkür ederim

merhabalar benim de size sorum olcak ben 31 yaşındayım 1.5 senelik evliyim gebe kalamadım ilaç tedavisine yeni başladım dr um kolmen verdi adetin 4.günü içmeye başla 5 gün iç altıncı gün gel ultrasonla bakalım yumurtlama olmuşmu die dedi gittim ogün adetin adetin 9. günü oluyo yani o gün ultrasonda sadece 1 yumurta gördü doktorum oda olgunlaşmamış capı 17 mm dedi.sonrada belki bugün yumurtlama günün değil ondan yumurtlama olmamıştır 5 gün sonra yani adetin 13.günü gel bide ozama bakalım ultrasondan olmassa seni tüp bebek merkezine gönderirim dedi.2 gün sonra gitcem dr a.hocam 1 yumurta ne demek yumurta kalmazsa menapoza girilmezmi zaten ben menapozamı giriyom adetlerimde düzenli ama korkuyon ne demek oluyo bu.tüp bebek yönetemiyle hamile kalma ihtimalim varmı?bu arada önceki tahlil sonuçlarımı yazayım size adetin ikinci günü hormon tahlilim fsh 10,52 lh 5.63 estradiol <10.adetin 21. günüde progestona bakılmıştı oada 12.3 çıktı.cevaplarsanız sevinirim.tşk.bu arada bundan 3 ay önce 6 yumurtam çıkmıştı şimdi 1 tane. çok korkuyorum ya erken menapoza girersem.

arkadaşlar iyi akşamlar,
ben 3,5 yıllık evliyim. 2 kez adetin 3. günü hormon testi yaptırdım. sonuçalrım:

Aralık 2011. Mart 2012
Estrediol 107,60. 93,2
Fsh 8.85 7,3
Lh 5,90. 5,1
Progestron 0,57
Proloktin 16,42. 9,5
Tsh 2,01. 3,34

henüz doktora gösteremedim sonuçları ama E2 nin yüksek olması beni korkuttu. acaba benim tüp bebek mi yaptırmama gerekecek. E2 yüksek olduğunda mı tüp bebeğe yönlendiriyorlar. daha önce tüp bebek yaptıran arkadaşlar varsa benimkine benzer miydi değerleriniz. yardımcı olursanız sevinirim

merhaba canm e2 adet.in 3. günü testinde 50.nin altında olması gerekiyor.fsh değerinde normal fakat diğerleri hakkında bilgim yok

merhaba canm e2 adet.in 3. günü testinde 50.nin altında olması gerekiyor.fsh değerinde normal fakat diğerleri hakkında bilgim yok

tühhhh((((
peki bir şey daha sorayım. şimdi testlerde referans aralığı olarak hep 12,50- 211 yazıyor. ama heryerde de 50 nin üstünde gebelik zor, 80 in üstüünde ise çok çok nadir şeklinde bilgi verilmiş. referans aralık 12,50- 211 ise benim sonucum neden yüksek görünüyor. o zaman referans aralıkta bile olunsa gebe kalmak zor mu demek. bilgisi ola paylaşırsa çok sevinirim

Ben 3 asılama 1 tüp bebekten deneyen ve negatifle sonuçlananlardanım sebep yok bızde ara verdık tedavıye çunku şark hızmetındeyım ama dun bı kan testı yapayım dedım ve 20 gun sonra hormaon sonuçları geldı fsh:9.62
lh:23.22 prolaktın :19.76 tsh :4.565 3 dr gıttım bırısı sen hamıle kalamzsın dedı 2 dr da o kadar kotu değil dedi hayıt suyu kullanıyorum gerçekten kötumu sonuçlar ? BU ARADA MERYEM SURESI OKUYORUM 41 GUN İNŞALLAH FAYDASI OLUR BIDE ŞU SONUÇLAR NASIL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…