İnfertilite(kısırlık) için haccdan gelen Fatma Ananının Eli otununu kullanlar buraya

nur_nurca

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
519
53
318
Merbaha arkadaşlar bende çocuk hasretiyle yananlardanım. Hergün yeni birşeyler duyuyoruz. Bende bir topikte paylaşmıştım, bu otu ama kullanan pek yok sanırım. Bilene pek rastlamadım. Bende burdan sesimi duyurmak istedim. Bana bir yakınım getirdi. Çocuğu olmayanlar bundan içiyormuş. Sabah akşam bunu iç dedi nasıl oluyor hemen anlatayım. Bunu iyice yıkadıktan sonra suya koyuyoruz içinde kalıyor içimizden niyet edip aklımızdaki süreleri duaları okuyoruz ve içiyoruz tabi takdir Allahın bunlar bir vesile ama çocuğu olmayanlar iyi geliyormuş Fatma anamız kendi elleriyle dikmiş bu otu duyanlar bilenler varsa ne olurr hep beraber tecrübe edinelim bende kullanmak istiyorum ot gerçekten çok ilginç sanki yumuk el içerisinde küçük küçük tohumlar var suya koyunca açılıyormuş falan birde doğumu yaklaşan gebelerde bunu kullanıyormuş ve doğum kolay oluyormuş doğuma günler kala suya koyuyormuşuz o açtıkça rahim de santim santim açılıyormuş dediğim gibi bunlar vesile eskilerde hep kullanmış takdir sonsuz kudret sahibi Allahın sevgilerimleee......:79: :80:

Son düzenleme:
cnm bende sürahinin içinde geceden bekletip sabah aç karna bir bardak içtim bir hafta
alternatif tıp bölümünde okudum hamile kalan olmuş
nasip veren allahtır vesilede bu olabilir
inşallah
bende daha var içeceğim yine bu ay

Çok sağol canım Allah razı olsun.Demek hamile kalan olmuş çok sevindim.İçelim canım yaa ne kaybederiz demi yanii

bu ot dan bendede var ama ben bardağın içine koyup bekletiyorum,bayadır da bende ve aklıma ne zaman gelirse o zaman içiyorum.
acaba o yumruk gibi kısmı da suya tamamen sokuluyo mu?
banada hac dan gelen bi teyze vermişti.

bu ot dan bendede var ama ben bardağın içine koyup bekletiyorum,bayadır da bende ve aklıma ne zaman gelirse o zaman içiyorum.
acaba o yumruk gibi kısmı da suya tamamen sokuluyo mu?
banada hac dan gelen bi teyze vermişti.

Canım ben surahiye koydum bittikçe üzerine ekliyorum.Suyuna tüm dua ve süreleri okudukdan sonra,sabah akşam içiyorum.Rabbim hakkımda en hayırlısı neyse onu versin.Bunlar vesile rabbim en doğrusunu bilir.Sen de düzenli kullan istersen canım ne kaybedersin demi a.e.o:79::80:

Arkadaşlar aşılamayla beraber fatma ananın eli otununu içtim ve Allahın izniyle hamişim şuan 7 haftalık denemekten zarar çıkmaz.Ben tavsiye ediyorum deneyin diyorum.Sorularınız olursa hertürlü yardımcı olurum.......

cok ama cok sevındım
banada arkadasım mısır carsıısından bulup yollamıs hacdan gelmedı ama
ot gene aynı ot nede olsa
meryem anamızın
sen nasıl kullandın ben henuz baslamdım kullanmaya
kullandıktan ne kadar zamn sonra hamıle kaldın vede
sorununuz neydı
ay ınsallah bndede vesıle olurda hamıle kalırım

İnşallah vesile olur canım ben pco hastasıydım 3 yıldır bebiş hasretiyle yanıp tutuşuyordum.Artık regli bile olmuyordum.Surahiden biraz daha büyük bir kaba su koydum tüm bildiğim süre ve duaları üzerine okudum.Sabah akşam içtik eşimle beraber ve daha sonra aşılama denememiz oldu ve hamiş olduğumu öğrendim.....

saglıklan kucagına al ınsallah
bızede duanı eksık etme
rabbm yuzunu guldrumus
darısı bıze ınsallah

merhaba,hamile kalıp bebeğini kucağınıza almışsınız,ne mutlu darısı benim de başıma inşallah,sizler bu otu soğuk suya koyup mu beklettiniz ,bana sürahiye sıcak suya koyup bekletip sabah akşam iç dediler,sizler nasıl yaptınız acaba...

valla orasını bende anlamadım cok önce açılmış bu topik. arkadasım sende benim gibi caresizlerden misin?

valla orasını bende anlamadım cok önce açılmış bu topik. arkadasım sende benim gibi caresizlerden misin?

ya evet bir türlü nasıl yapıldığını bulamadım,en kötü ılık suya koyup bildiğim duaları okuyup öyle içicem,sizdemi bebek için içeceksiniz,nasıl yapıcaksınız.....gelsin bebişlerimiz...

ben ilk defa duydum bunu merak ettim sadece ama neden olmasın içerim bebişim gelsinde yapmayacagım sey yok. 3 yıllık evliyim 1.5 yıldırda bebiş istiyoruz ama olmuyor gecen ay esimim sperm sayısı ve harektliliğinin düşük oldugunu öğrendik sorun buymuş. senin ne sorunun var peki

benim 6 yıldır bebeğim olmadı,herşeyi denedim,tedaviler kürler,herşey ,sonra kendiliğinden hamile kaldım,ve 4 haftalık iken düşük yaptım,bir tanıdığım getirdi,sağolsun ,sitede de için hamile kalmış,bende denemek istedim

Bende geçen gece cevat akşit hocadan duydum bu otu üzerinde taşısın hamile kalmak isteyenler dedi.önce gece kalkıp 2 rekat namaz kılsınlar sonra dua etsinler ve bu otu üzerinde taşısın.hamile kalıncada çıkarsın düşük olur dedi.

ben onu meryem otu dıye bılıyorum banada arkadasım hacdan gelenden ıstemıs ustunde tasıyacan dedı bende ustumde tasıyorum tarıf ettıgın gıbı resmını goruntuleyebılırmısın ben hacdan esımın teyzesı deve etı getırdı onuda esımle yedık allah rızası ıcın hayırlı ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…