İnfertilite(kısırlık) için haccdan gelen Fatma Ananının Eli otununu kullanlar buraya

hatunlar nerdesiniz,bu otu içip hamile kalan arkadaşlar ,tecrübelerinize ihtiyacımız var.........

Biz de aldık bu ay bu otu.
Mısır çarşısından sadece bir aktarda bulabildik, o getirtiyormuş bu otu.
Ne kadar değişik bir ot değil mi kızlar yaa

Acaba gebelik forumuna konu açıp daha güncel hale mi getirsek bunu, ne dersiniz?

kızlar bende denemek istiyorum bu otu.hacdan getirebilecek kimsem yok. mısır çarşısında nereden alacağız acaba bunu?satan yerin adı ne yazabilrmisiniz? gerçi oradanda göndertebileceğim kimsem yok ama olmadı kendim gider alırım.yapmayacağımız şey yok bebiş için(bu gün fazlasıyla üzgünüm)

Hisarbuselikten alıntı :

Arakadaşalar..MERYEM&FATMA ANA OTU NU ben de bu ay kullandım üzerimde taşıdım geçen cuma silik çizgi gördüm sonrasında belirginleşen..Hamileyim,Allah herkese sağlıkla nasip etsin.41 Meryem suresi ve sürekli okuduğum Yasin suresi..Meryem & Fatma Ana Eli otu üstüne de Meryem Suresini okudum..Birlikte olunca da avucumda sakladım..Duşta çıkardım..Allah buyuk, Ot u ot olmaktan ziyade , okunmuş ve mübarek yerlerden gelmenin tılsımıyla taşıyın üzerinizde..

Cnm hayirli olsun.bisey sorcam bu ot mu yoksa ceviz seklnde sert bisey degl mi.bana da gecn yil hacdan geldi buyuk bi ceviz gibi kahverengi onu kirdm icnden yine oyle sert bisey cikti kahverengi.onu kasiyinca beyaz tas gibi bisey cikiyo.kullananlar agzda ertiyoms gunler suruyomus ben bi hafta eritemedm sonra agzmda aft cikinca biraktm.gecn gun cikardm yine kullnyim diye. rivayete gore fatma anamiz eliyle dikmis.bu agacn meyvesi yokmus fatma anamz dua etms bunu yiyen cocuksuz kalmasn diye....bi cok kisi hamile kalms bu cevizle.bahsettgmz sey ayni mi ot mu yoksa dedgm gibi ceviz gibi sert bisey mi

''UCUZDUR VARDIR İLLETİ , PAHALIDIR VARDIR HİKMETİ'' DERLER YA , BEN DE 5TL YE ARABİSTAN DAN BURAYA GETİRİLİP SATILABİLECEĞİNE PEK İNANMAMIŞTIM.ÜMREYE GİDENLERE SORDUM ONLAR BİLE 5TL DEYİNCE ARABİSTANDA BİLE O FİYAT DEĞİL AYNI OT DEĞİLDİR DEDİLER. İNANMAMAKTA DA HAKLİ ÇIKTIM. BENDE ALDIM AYNI OTU. HAREM SARAY DİYE BİR YERDEN. AMA YAZIKLAR OLSUN. BU OT MERYEM OTU DEĞİL.TÜRKİYENİN HERYERİNDE KOLAYLIKLA YETİŞEN ''MERYEM HORT'' OTUDUR. AMA TALEP ÇOK OLDUĞUNDAN O ''HORT'' OT OLARAK ÇEVRİLİP MERYEM OTU OLMUŞ..PEKİ BU 5 TL YE ALINAN MERHEM HORT OTUNDAN GEBE KALAN VAR MI, TABİ YOK...YAZIK... AMA BİLİNEN ÇAYI YAPILIP İFİYETLE İÇİLEN BİR OT OLDUĞUNU DUYDUM.. NYSE GÖRÜYORUM Kİ 5 TL YE SATAN O SATICILAR BU SİTEYİDE ELİNE GEÇİRMİŞLER.. REKLAM YAPARAK BİZLERİ 5TL YE MERYEM OTU VAR DİYE HATTA TELEFON NUMARALARINI BİLE BİRAKARAK YÖNLENDİRMİŞLER. TEBRİKLER... HELALİYLE YESİNLER... BIRAKIN BU İŞLERİ...BU YORUMU 5TL OT YAZAN HER YERDE PAYLAŞICAM Kİ UYANIN...

Merhaba bende kullanmaya basladim suyunu iciyorum ama gun gectikce tadi sanki bozuluyor icerken zorlaniyorum bir parcasi uzeromde tasiyorum

Sen nasil kulllandin anlatirmisin lutfen

Kızlar ohisarbuselikten alıntı yazısı bana ait))) aynen yazıldığı gibi kuşlandım öyle yumru şeklinde bi ot...düşük yaptım ayrı..bu ay yine üzerimde taşıyorum...çalışmalar gün aşırı olmasa da nasip..altın sayılan günlerde birliktte olduk sayılır...her gün MeryemSuresi okuyun ..dua ile

Canım sen nereden almıştın meryem otunu. Ben 5tl ye satılan yerlere gittim ama çoğu meryem hort otunu satıyorlar veya tane ile nereden geldiği belli olmayan otu eline veriyorlar. 100 kişinin eli değiyor yani.türkiye de urfa taraflarında yetişiyormuş... Nereden aldığına bir açıklama getirir misin? Teşekkürler

tatlım sen her yere kopyala yapıştır yapmışsın önce anlamadım ama sonra dank etti bence bu tür şeylere hiç gerek yoktu ama neyse..ben geçen sömestrde umreye gittiğimde almıştım..bizzat kendi elimle 2 torba almıştım..küçüklüğümde bizde vardı annem doğum için derdi hep bize.. uhud şehitliğinin orda jkadınlar tezgah açmış hurma oraya ait baharat işte fatımaana eli otu ve hatta Meryem otu satılıyor. Arapçam olmadığı için kadınları zor bela ikna edip görüntülmeden kameraya çekniştim..fatıma ana eli peydah peydahdiye söyleyip el hareketiylede doğum yapmayı gösteriyordu..Meryem otu da hamile hamile diyordu..ama ben o Meryem otunu cessaret edip içemedim..dozu varmış orda bi delikanlı İngilizce çevirmeye çalıştı falan filan. yani aslında FATIMAANAELİ otu ayrı MERYEM OTU ayrı ...her neyse çok uzattım..yaklaşık 1 sene içemedim neden bilmiyorum..sonra forumda bi bayan Meryem suresi okudum üzerimde taşıdım ve cevat akşit hocadan da duyunca hemen küçük bi parça okuyup üzerimde taşıdım..ve bir çok dua..yer gök dua üzerine...kısaca var öyle bi ot..elimde ccoook az kaldı çünkü herkese dağıttım büyüklü küçüklü..istersen küçük bi parça üzerinde taşımak için sana yollayabilirim..

Canım çok teşekkür ederim. Arkadaşıma söylemiştim.Açık elden satılan bir şey almak istemedim. Sonuçta 100 kişinin eli değiyor ve ne olduğu belli değil. Arkadaşım paket halinde olanını bulmuş almış benim için. Biraz pahalı ama soncunda aynı hesaba geliyor. Paket içerisinde ve temiz.Bende kullanmaya yeni başladım. Sende kini de ihtiyacı olan arkadaşlar varsa onlara verirsin canım. Anlayışın için çok teşekkür ederim.Allah yardımcımız olsun..

kızlar erhaba ,fatma ana eli otu bendede var ,bana suya koy iç dediler,ben onu iki ay içtim fakat ,ot suyun içinde hafif bozulmaya başlamıstı,tadı da değişmişti,çıkardım kurudu ve eski halini aldı,üzerimde taşınıcağını bilmiyordum,bu kullanmış olduğum ottan parça koparıp üzerimde taşısam olurmu,yoksa otun hepsinimi takmam gerekiyor sizce...yoksa yeni ot mu bulmam gerekiyor

ben onu tekrar tekrar kullanılabilir diye duymuştum..çünkü o oy kurak bölgede yetişiyor ve suyu kaktüs gibi saklıyor tekrar eski haline gelmesi ondan koparıp kullanbilirsin bence...

arkadaşlar resim yükledim ama görebilcekmisiniz bilmiyorum bendeki ot bu şekilde sahte olanındanmı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi

Bende ki ota da çok benziyor , belkide aynısı ama açık ürünleri almanızı tavsiye etmem.Ayrıca Türkiyede de Urfa çevresinde yetişen bir ot bu, belki aldığınız ondan dır. Mısır çarşısında çok var böyle şark kurnazları. Arabistandan onaylı gelmiş, bandrolü olan meryem otu bulabiliyorsanız onu alın. Mısır çarşısında para tacirleri elden satıyorlar ,100 kişinin eli değiyor.Ama insanlar bunları içiyor mu üzerinde mi taşıyor demiyorlar.Bende almak için gittim.Bir avuç eline almış abla istediğini al diyor. Ne onaylı bandrolü var nede paketi. Sonra sorunumu bilen bir arkadaşım paket halinde onaylı bandrolü arapça yazıları olan bir paket almış getirdi ama ne kadara aldı nereden aldı bilmiyorum. Hediye aldım dedi bir şey söylemedi.İçerisinde 6-7 adet var.

bikere fatma ana eli otu oresimdeki değil tr de oldugunuda sanmıyorum.umre den geldi bana önceleridirek içiyordum sonra bir arkadasım kaynatıp içiyor veniyet edip 2 rekat namaz kılıyor ilişkiye giriyosun sonraki günlerde.ve hamile kaldı.inş olmayan herkese verir.

Bende şüphelenmiştim zaten canım. Mısır çarşısından almış arkadaşımız. Orada satılan otlar 5 - 10 tl ama meryem otu na çok benzer satılan bir ot. Oyuzden elden satıyorlar.Ne otu oldugunu biliyorlar ama meryem otu olarak satıyorlar.Çünkü çok benziyor. Oyuzden dikkat edin.Paket olmayan , onaylı olmayan ürünleri ucuz diye almayın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…