Hisarbuselikten alıntı :
Arakadaşalar..MERYEM&FATMA ANA OTU NU ben de bu ay kullandım üzerimde taşıdım geçen cuma silik çizgi gördüm sonrasında belirginleşen..Hamileyim,Allah herkese sağlıkla nasip etsin.41 Meryem suresi ve sürekli okuduğum Yasin suresi..Meryem & Fatma Ana Eli otu üstüne de Meryem Suresini okudum..Birlikte olunca da avucumda sakladım..Duşta çıkardım..Allah buyuk, Ot u ot olmaktan ziyade , okunmuş ve mübarek yerlerden gelmenin tılsımıyla taşıyın üzerinizde..
Hisarbuselikten alıntı :
Arakadaşalar..MERYEM&FATMA ANA OTU NU ben de bu ay kullandım üzerimde taşıdım geçen cuma silik çizgi gördüm sonrasında belirginleşen..Hamileyim,Allah herkese sağlıkla nasip etsin.41 Meryem suresi ve sürekli okuduğum Yasin suresi..Meryem & Fatma Ana Eli otu üstüne de Meryem Suresini okudum..Birlikte olunca da avucumda sakladım..Duşta çıkardım..Allah buyuk, Ot u ot olmaktan ziyade , okunmuş ve mübarek yerlerden gelmenin tılsımıyla taşıyın üzerinizde..
Hisarbuselikten alıntı :
Canım sen nereden almıştın meryem otunu. Ben 5tl ye satılan yerlere gittim ama çoğu meryem hort otunu satıyorlar veya tane ile nereden geldiği belli olmayan otu eline veriyorlar. 100 kişinin eli değiyor yani.türkiye de urfa taraflarında yetişiyormuş... Nereden aldığına bir açıklama getirir misin? Teşekkürler
tatlım sen her yere kopyala yapıştır yapmışsın önce anlamadım ama sonra dank etti bence bu tür şeylere hiç gerek yoktu ama neyse..ben geçen sömestrde umreye gittiğimde almıştım..bizzat kendi elimle 2 torba almıştım..küçüklüğümde bizde vardı annem doğum için derdi hep bize.. uhud şehitliğinin orda jkadınlar tezgah açmış hurma oraya ait baharat işte fatımaana eli otu ve hatta Meryem otu satılıyor. Arapçam olmadığı için kadınları zor bela ikna edip görüntülmeden kameraya çekniştim..fatıma ana eli peydah peydahdiye söyleyip el hareketiylede doğum yapmayı gösteriyordu..Meryem otu da hamile hamile diyordu..ama ben o Meryem otunu cessaret edip içemedim..dozu varmış orda bi delikanlı İngilizce çevirmeye çalıştı falan filan. yani aslında FATIMAANAELİ otu ayrı MERYEM OTU ayrı ...her neyse çok uzattım..yaklaşık 1 sene içemedim neden bilmiyorum..sonra forumda bi bayan Meryem suresi okudum üzerimde taşıdım ve cevat akşit hocadan da duyunca hemen küçük bi parça okuyup üzerimde taşıdım..ve bir çok dua..yer gök dua üzerine...kısaca var öyle bi ot..elimde ccoook az kaldı çünkü herkese dağıttım büyüklü küçüklü..istersen küçük bi parça üzerinde taşımak için sana yollayabilirim..
kızlar erhaba ,fatma ana eli otu bendede var ,bana suya koy iç dediler,ben onu iki ay içtim fakat ,ot suyun içinde hafif bozulmaya başlamıstı,tadı da değişmişti,çıkardım kurudu ve eski halini aldı,üzerimde taşınıcağını bilmiyordum,bu kullanmış olduğum ottan parça koparıp üzerimde taşısam olurmu,yoksa otun hepsinimi takmam gerekiyor sizce...yoksa yeni ot mu bulmam gerekiyor
ben onu tekrar tekrar kullanılabilir diye duymuştum..çünkü o oy kurak bölgede yetişiyor ve suyu kaktüs gibi saklıyor tekrar eski haline gelmesi ondan koparıp kullanbilirsin bence...[
,yardımcı olduğun için teşekkür ederim,tamam o zaman ,otum kurudu ondan bir parça koparıp izerimde taşıcam ,inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?