merhaba arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum 6.yaşında 1 oğlum var 2.çocuk içininfertilite tedavisi gördüm bıraktım artık.pko luyum. herşeyi denedim bende ama olmadı Allah inş isteyen herkese nasip eder..
birsum senin dediğin diğeri de bu mu
Bende de hipotiroidi var, infertilite sebebim olur kendisi
Dereotunu duydum ama uygulayamadım.
Kürü nasıl hazırlanıyor, tarifini yazar mısın?
bebeğim sarı kutu 200 ml ever.ama şişenin ucunda damlalık aparatı olan mavi şişe 100 ml olan.
hayır üzerinde otun resmi var cnm bnm..aman yaa hangisi doğru ki acep bunlardan şaştım kaldım şimdi??
cnm bnm biri sarı diğeri mavi kutuda 2 şişe.
sarı olan kutunun izerinde pentru yazıo.ama ağzında damlalık olan şişe mavi kutu olan.anlamadım açıkçası..bide bunların kokuları berbat yaa
ece rabbım baska dert vemesın tatlım
bunada sukur ne yapalım
sıvatan nerde,
böle avatar koyunca heyecanlandım
yoksa hamısmı
ölesınemı
hade ınsallahhhhhhh
bugun cok canım sıkkın
adet oldum dıye
sankı ılkdefa oldugum bısı((((
slmlarrrrr sızınde sıkıntınız es kaynaklı mı bu kullandıgınız ılactan bana da soz edermısınız yenı uyeyım sorularıma yanıt alamıorumm duyarlılıgınıza guvenıorum bılgılerınızı paylasmanızı beklıorumm
dün ilacım elime ulaştı. bi kez daha tşk ederim. ve akşam hemen eşimle birlikte kullanmaya başladık. eşime zorla içirdim. adetim bu ayın 6-7 si gibi olacaktım. ama adetimi beklemedim. hakkımızda hayırlısı olsun. adetimin 3. günü bayram tatiine denk gelmezse 2.5 yıl aradan sonra ilk kez hormon değerlerime baktırcam. bakalım nasıl çıkacak. ayrıca 2 gündür solgarın female multible vitamin ilacına da başladım. çörek otu yağına devam ediyorum.
herkese selam......daha öncede yazdığım gibi benim normal şartlarda 6-7 si gibi adet olmam gerekiyodu. fakat hala olmadım. bu kadar geçikme olmazdı. geçen cuma günü eczaneden aldığım testten yaptım .. dabi negatif çıktı.. geçen ayki adetimin 5 nci günkü doktor kontrolümde yumurta görülmemişti. buna rağmen yine de acaba diye ümitlendim. bu gün dayanamayıp doktora gittim. bebek de yok, kist falan da yok, rahim temiz dedi doktor. ferlutal yazdı...Benden havadisler bu kadar...
nil hayırlısı olsun
ama ne güzel temiz çıkmış herşey
bence drun verdiği ilaç klomenle ynı olduğu için ilacınla birlikte içme derim ben bi düşün istersen
bende normalde bu ay klomen alcaktım ama ilacı içicem diye yazmadı dr klomeni
canım doktor klomen yazmadı. ferlutal yazdı (adet söktürücü) .. 2007 dan beri klomen kullanmadım...
esra buzdolabında karanlıkta yani kutusunda saklanmalıymış aksi taktirde ilaç etkisi azalıyormuş ben böyle biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?