infertiliteyi yenmek için verdiğimiz çabalar

hap seklınde kullananlarında oldugunu duymustum ben
rabbım ınsallah sıfa verır
vesıle kılar bebegıne

Amin canım cümlemizin.
Peki kullananlardan hamile kalan olduğunu duydun mu hiç?
Bir de bu ay bende yumurta falan oluşmadı hamile olma ihtimalim hiç yok gibi.Acaba ilaca başlamak için reglimi beklesem mi yoksa hemen başlasam mı?

Bence önce hamile olmadığından emin ol çünkü hamile olduğunuzu hissederseniz ilacı bırakın düşük yapma ihtimali var diyordu aris diğer topikte.Sen hamile olmadığından test yaparak emin ol sonra başla.Başlamak için adet olmanı beklemene gerek yok çünkü herhangi bir zamanda başlayabilirsin diye biliyorum fakat adetli iken içilmemesi gerekiyormuş kanamayı arttırıcı etkisi olduğundan..Birde hamileysen içmemelisin.Benimde bu kadar bilgim var.Ben tentür şeklinde olanından getirtmiştim.Fakat tadının böle olduğnu bilseydim hap isterdim.Ben zaten bir ay deniycem kısmet olacağı varsa olur olmazsa iki ay sonra aşılama yapılacak hayırlısıyla inşallah hepimize şifa olur...

O zaman test için 1 hafta falan beklemem gerekecek çünkü ilacı yazan doktor hamile kaldığı anda bıraksın düşük yapar demiş.Bir de tentürünü içemez tadı çok kötü o yüzden hap yazayım demiş.Allah'ım inşallah içerik aynıdır.İnşallah bize vesile olur.Ben de senin gibiyim doktor aşılama dedi ama son bir ihtimal bunu deneyelim dedik eğer bu da olmazsa aşılama yolu gözükecek bize

elbıses ılk aydan hamıle kaldı
kullanır kullanmaz
arıste kullanıp hemen hamıle kalnlardan
landrch de hamıle kaldı bu ılaclan (tabı vesıle)
dıgerı kullandıkları halde bısı yazmadıkları ıcın bısı bılemıoruz

sende adet olmayı bekle o sekılde kullan ayrıca adetlyken kullanma
kanamanı fazlalastırırmıs

İçeriği aynıdır merak etme zaten üretici firmada aynı resimden gördüm benimkide aynı firmanın ürünü
Bende 9 kasımda başladım bizim sebepsiz infertilite 4 ay yumruta takibi yapıldı 2 ayım kaldı 2 aydaha yumurta takibi yapılacak olmazsa aşılamaya geçilecek.Buay bayram olayısıyla yumurta takibine ara vermek zorunda kaldım.Bende bu boşlukta bu ilacı denemiş oldum.Bakalım inşallah faydasını görürüz...

günaydınnnn...

sivatanım nasılsın arkadaşım??

bnmde ilaçlar geldi.ama kullanıp kullanmamak konusunda muammadayız..şimdilik bekliyoruz.bnde 4 şişe kapsül oldu.ne etçem ben bu kadar kapsülü ??

bir şurupla damla var..hangisi damla anlamadım ama..

birsumum günaydın canım benim çok sevindim seni gördüğüme
tentür olan beyaz veya sarı kutulu kahverengi plastik şişeli diğerleri hakkında bilgim yok malesef

birsumum günaydın canım benim çok sevindim seni gördüğüme
tentür olan beyaz veya sarı kutulu kahverengi plastik şişeli diğerleri hakkında bilgim yok malesef

dur hemen bakim..bende anlamadım ya.3 çeşit ilaç var cnm bnm..adamada vur dedik öldürdü arkadaşım.serisini alıp getirmiş..

sen eşinede içiriyormusun..bizim kür bitsin olmazsa eşime içiriim diyorum..

kızlar bu kapsül olanları iyice bi araştırın ve öyle için bence aslında bana göre bir sakıncası olmaz aynı işi görür ama siz araştırın yinede
bende olsaydı içerdim mesela çünki kullanılan ana madde tentürle aynı bitki neden sakıncası olsun ki

cnm bnm biri sarı diğeri mavi kutuda 2 şişe.

sarı olan kutunun izerinde pentru yazıo.ama ağzında damlalık olan şişe mavi kutu olan.anlamadım açıkçası..bide bunların kokuları berbat yaa

dur hemen bakim..bende anlamadım ya.3 çeşit ilaç var cnm bnm..adamada vur dedik öldürdü arkadaşım.serisini alıp getirmiş..

sen eşinede içiriyormusun..bizim kür bitsin olmazsa eşime içiriim diyorum..

birsum bence adam çok iyi etmiş te sana yaranamadı
kızım buldun işte iç bence
ben kocişle içiyorum ewet ama sen içirme sizin zaten kullandığınız karışım var

cnm bnm biri sarı diğeri mavi kutuda 2 şişe.

sarı olan kutunun izerinde pentru yazıo.ama ağzında damlalık olan şişe mavi kutu olan.anlamadım açıkçası..bide bunların kokuları berbat yaa

birsumum maviyi bilmiyorum bende ama sarı dediğin benim kutudan sanıyorum 200 ml likmi bi bak bakalım üzerinde yazılanı hatırlamıyom evde içiyorum ben onu son gelen ilaçlar değişik kutulu kutuları beyaz olmuş üstünde erkek ve kadın resimleri var biri evde biri iş yerinde duruyo benim
kokusuna yapacak bişey yok artık kocişte surat asıyo ama napalım mecbur

bebeğim sarı kutu 200 ml ever.ama şişenin ucunda damlalık aparatı olan mavi şişe 100 ml olan.

hayır üzerinde otun resmi var cnm bnm..aman yaa hangisi doğru ki acep bunlardan şaştım kaldım şimdi??

bebeğim sarı kutu 200 ml ever.ama şişenin ucunda damlalık aparatı olan mavi şişe 100 ml olan.

hayır üzerinde otun resmi var cnm bnm..aman yaa hangisi doğru ki acep bunlardan şaştım kaldım şimdi??

birsum
bence sarı şişe olan bizim kullandığımızdan mavi şişeyi bilmiyorum işte

Son düzenleme:
görmüşsündür umarım bu benim ve kızların kullandığımız ilaç sendede bu mu var gerçi birsum sende olsada kullanmıcan kiiii

Son düzenleme:
evet bu cnm bnm..çok sağol..ötekinide araştırim.bakalım neyin nesiymiş.

merhaba arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum 6.yaşında 1 oğlum var 2.çocuk için infertilite tedavisi gördüm bıraktım artık.pko luyum. herşeyi denedim bende ama olmadı Allah inş isteyen herkese nasip eder..

ewet megancım yellowkitty şimdi daha iyi hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…