- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
hap seklınde kullananlarında oldugunu duymustum ben
rabbım ınsallah sıfa verır
vesıle kılar bebegıne
Amin canım cümlemizin.
Peki kullananlardan hamile kalan olduğunu duydun mu hiç?
Bir de bu ay bende yumurta falan oluşmadı hamile olma ihtimalim hiç yok gibi.Acaba ilaca başlamak için reglimi beklesem mi yoksa hemen başlasam mı?
Bence önce hamile olmadığından emin ol çünkü hamile olduğunuzu hissederseniz ilacı bırakın düşük yapma ihtimali var diyordu aris diğer topikte.Sen hamile olmadığından test yaparak emin ol sonra başla.Başlamak için adet olmanı beklemene gerek yok çünkü herhangi bir zamanda başlayabilirsin diye biliyorum fakat adetli iken içilmemesi gerekiyormuş kanamayı arttırıcı etkisi olduğundan..Birde hamileysen içmemelisin.Benimde bu kadar bilgim var.Ben tentür şeklinde olanından getirtmiştim.Fakat tadının böle olduğnu bilseydim hap isterdim.Ben zaten bir ay deniycem kısmet olacağı varsa olur olmazsa iki ay sonra aşılama yapılacak hayırlısıyla inşallah hepimize şifa olur...
Amin canım cümlemizin.
Peki kullananlardan hamile kalan olduğunu duydun mu hiç?
Bir de bu ay bende yumurta falan oluşmadı hamile olma ihtimalim hiç yok gibi.Acaba ilaca başlamak için reglimi beklesem mi yoksa hemen başlasam mı?
O zaman test için 1 hafta falan beklemem gerekecek çünkü ilacı yazan doktor hamile kaldığı anda bıraksın düşük yapar demiş.Bir de tentürünü içemez tadı çok kötü o yüzden hap yazayım demiş.Allah'ım inşallah içerik aynıdır.İnşallah bize vesile olur.Ben de senin gibiyim doktor aşılama dedi ama son bir ihtimal bunu deneyelim dedik eğer bu da olmazsa aşılama yolu gözükecek bize
birsumum günaydın canım benim çok sevindim seni gördüğüme
tentür olan beyaz veya sarı kutulu kahverengi plastik şişeli diğerleri hakkında bilgim yok malesef
dur hemen bakim..bende anlamadım ya.3 çeşit ilaç var cnm bnm..adamada vur dedik öldürdü arkadaşım.serisini alıp getirmiş..
sen eşinede içiriyormusun..bizim kür bitsin olmazsa eşime içiriim diyorum..
cnm bnm biri sarı diğeri mavi kutuda 2 şişe.
sarı olan kutunun izerinde pentru yazıo.ama ağzında damlalık olan şişe mavi kutu olan.anlamadım açıkçası..bide bunların kokuları berbat yaa
birsumum maviyi bilmiyorum bende ama sarı dediğin benim kutudan sanıyorum 200 ml likmi bi bak bakalım üzerinde yazılanı hatırlamıyom evde içiyorum ben onu son gelen ilaçlar değişik kutulu kutuları beyaz olmuş üstünde erkek ve kadın resimleri varbiri evde biri iş yerinde duruyo benim
kokusuna yapacak bişey yok artık kocişte surat asıyo ama napalım mecbur
bebeğim sarı kutu 200 ml ever.ama şişenin ucunda damlalık aparatı olan mavi şişe 100 ml olan.
hayır üzerinde otun resmi var cnm bnm..aman yaa hangisi doğru ki acep bunlardan şaştım kaldım şimdi??
birsum
bence sarı şişe olan bizim kullandığımızdan mavi şişeyi bilmiyorum işte
Canım cevap için teşekkürler İnşallah ilaç hepimize şifa olur.Bende hafif ağrıları iyiye işaret görüyorum çünkü rahatsız edici boyutta ağrılar değil.Klomen kullandığım döenmdede böle hafif ağrılar oluyordu zaten...İlacın tadı banada rakıyı anımsattı demekki ilacta bir sorun yok
İnşallah hepimiz faydasını görürüz ilacın.Sen beni megin topikinden hatırlıyorsundur bende seni oradan tanıyorumEski üye adımda yellowkitty di
ii gıdıor esım ıcıor 1 ay olacak kullanmaya baslayalı
2. aya gececez
bnde yarın adet olurum kesın cok sancılanıorum
bzde volum fazlalastı gıbı
yanı faydası oldu gıbı sanırım
tam 3 ay gecsın bakacaz duruma
sen ne yapıorsun
esracım ben napıyım aynı işte ilacı içip çalışıyoruz bugün baya bi sancı şeklinde ara ara giriyo ağrılarım sol taraftan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?