kazen senden bu topiği kapatmanı rica ediyorum
hayırlı akşamlar arkadaşlar.9 yıllık evliyim.3 negatif aşılama.4 tüp bebek denemesi ilk deneme mecburi kürtaj (bebek gelişimi durduğu için),ikincisi kimyasal,3 ve 4 negatif.500 yasin adadım benim için okuyabilcek arkadaşlar varsa özelden msj atabilir.her bir kişi 1 tane okuyabiliyor.
bende de kist olmuş geçen ay malum ilacı kullandım adet olmayınca dr gittim 5 cm kist olmuş farlutal verdi kullandım ve ilaç bittikten 5 gün sonra adet oldum bakalım ne olacak
esra üzülme boşver yeni adet demek yeni çalışmalar demek yeni umutlar demek bide bu taraftan bak
arkadaşım slm
sıkıntısı eşten de olan var kendinden de sebebi olmayan da var (benim gibi)bu ilaç romanyada satılan kadın ve erkek infertilitesine iyi gelen türkiyede adı tavşancıl otu diye bilinen bir bitki bizim aldığımızda bu bitkinin işlenmiş hali fakat bu ilacı getirmek çok zor ve artık getirende yok sanırım zaten böyle şeylerin adını telaffuz edip resim paylaşmakta yasak (bilgi amaçlı hatırlatmak istedim çünki çok kişi bilmiyor bunu)
senin sorunun eşinden sanırım ararştır istersen yapabileceğim birçok kür vardır nette inşallah rabbim bizlerede gönderecek o güzel emanetlerinden ben buna inanıyorum
birsumum maviyi bilmiyorum bende ama sarı dediğin benim kutudan sanıyorum 200 ml likmi bi bak bakalım üzerinde yazılanı hatırlamıyom evde içiyorum ben onu son gelen ilaçlar değişik kutulu kutuları beyaz olmuş üstünde erkek ve kadın resimleri varbiri evde biri iş yerinde duruyo benim
kokusuna yapacak bişey yok artık kocişte surat asıyo ama napalım mecbur
canım preseed+25 gebelik ve ovulasyon testini 26.22 dolara aldım. kargo ücreti ile toplam 59 TL tuttu.. gitti gidiyorda 120-130 TL.
ebay daha uygun.... denemekte yarar var.
ben de şu an ferlutal kullanıyorum. bitince mi olucam adet ?? daha dün akşam başladım. ağrılarım var. bir an önce rahatlamam lazım. bi olsaydım yaaa....
ececim. brancayı araştırırken bu ilacın kistlere de iyi geldiğini okudum. sen de bi araştır istersen...
ben farlutalı bitirdim 5 gün sonra hastalandım bazen 10 güne kadar uzuyormuş bu sure benimde çok kasık agrım vardı kist yapıyormuş ama şimdi iyiym ilaç iyi geldi kisti eritiyormuş geçmiş olsun diyorum hoşçakal
canım benim..kuşummm görüşemiyoruz...inşallah iyisindir öpüyorum seni balımmm
birsumum ararım ben seni canım arkadaşım görüşürüz
söle yafrı ceğlana alsın pcni artık
arkadaşlar fatmaözkan ı gören bana yönlendirsin lütfen.acil bulmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?