infertiliteyi yenmek için verdiğimiz çabalar

arkadaşlar... branca ile büyüyen yumurtaları sağlam spermlerle buluşturmak için ebaydan PRESEED siparişi verdim bu gün..aranızda kullanan oldu mu ????

İSİM----------SORUN--------- YAŞ------- İLACA BAŞLAMA TARİHİ

1- Nil1970---- yum. yetmezliği-----(41) ------- 3 Kasım 2011
2-ECE-ESKİCİ--- Sebepsiz----------(41)---------nisan'dan itibaren aralıklı
3-esra8 ------SPERM AZLIGI ben (23)eşim(31)-------12 ekim
4-seapearl----erken yum.yetm.------36----------2 Kasım 2011
5-sivatan------sebepsiz---------------30-----------1 Kasım 2011
6-megan17----sebepsiz---------------25-----------9 Kasım 2011

İlacı kullanan arkadaşlar listeye isim yazdırmanızı bekliyorummmm......

bende de kist olmuş geçen ay malum ilacı kullandım adet olmayınca dr gittim 5 cm kist olmuş farlutal verdi kullandım ve ilaç bittikten 5 gün sonra adet oldum bakalım ne olacak

hayırlı akşamlar arkadaşlar.9 yıllık evliyim.3 negatif aşılama.4 tüp bebek denemesi ilk deneme mecburi kürtaj (bebek gelişimi durduğu için),ikincisi kimyasal,3 ve 4 negatif.500 yasin adadım benim için okuyabilcek arkadaşlar varsa özelden msj atabilir.her bir kişi 1 tane okuyabiliyor.

angel slm canım
ya okuduklarıma inanamadım ben nasıl dayandın bu olanlara Rabbim sabır vermiş demekki
inşallah kucağına gelir bebeğin
ben seve seve okurum
zaten bende meryem süresine başlıcaktım bu akşam yasinle beraber bende meryem süreme başlıyım senin vesilenle

bende de kist olmuş geçen ay malum ilacı kullandım adet olmayınca dr gittim 5 cm kist olmuş farlutal verdi kullandım ve ilaç bittikten 5 gün sonra adet oldum bakalım ne olacak

canım preseed+25 gebelik ve ovulasyon testini 26.22 dolara aldım. kargo ücreti ile toplam 59 TL tuttu.. gitti gidiyorda 120-130 TL.
ebay daha uygun.... denemekte yarar var.

ben de şu an ferlutal kullanıyorum. bitince mi olucam adet ?? daha dün akşam başladım. ağrılarım var. bir an önce rahatlamam lazım. bi olsaydım yaaa....

ececim. brancayı araştırırken bu ilacın kistlere de iyi geldiğini okudum. sen de bi araştır istersen...

tesekkur ederm canm bılgı paylasımın ıcın ALLAH sıfa versın

canım benim..kuşummm görüşemiyoruz...inşallah iyisindir öpüyorum seni balımmm

canım ilaçlar geldi de..dediğin gibi beyaz kutu,üzerinde full kaslı bir erkek okey işareti yapıyor değilmi..Arkasında da kadın var değilmii..Yardımcı olabilirsen sevinirim öpptüüümm

ben farlutalı bitirdim 5 gün sonra hastalandım bazen 10 güne kadar uzuyormuş bu sure benimde çok kasık agrım vardı kist yapıyormuş ama şimdi iyiym ilaç iyi geldi kisti eritiyormuş geçmiş olsun diyorum hoşçakal

tşk ederim ececim. geçecek inşallah. sanırım biraz daha sabretmem gerekiyo...
ececim sinin de kistinin gittiğine sevindim inşallah bi daha olmazsın.. Ben hiç böyle olmamıştım. bu ay neden oldu anlamadım.. gecikmeye neden olacak kist te yok. doktor stres yapmışsındır . o da neden olmuş olabilir dedi...kasık ağrım var, karnım şiş.. sanki bütün vucudum şiş gibi geliyo bana... ,

birsumum ararım ben seni canım arkadaşım görüşürüz
söle yafrı ceğlana alsın pcni artık

oyy cnm o benim alırda ben diretmiyorum biliyorsun durumları canım benim...öpüyorum kuşumu..

benmde sancılar başladı felaket ağrım var geldi gelecek kırmızı canavarım

merhaba arkadaşlar.allah hepimizin gönlüne göre versin.
bende 7 yıllık evliyim. geçen sene çapada tahlillerimi yaptırdım ve açıklanamayan infertilite dendi.aşılama önerildi.eşim ve ben tahlillerin yetersiz olduğunu düşündük ve aşılamadan korktuğum içinde 1 sene ara verdik.
şimdi hayrünisa hastanesinde yumurta takibine başladık.ilk muaynede 3 miyom ve polip görüldü.ve polipin yeri rahim ağzında olduğu için spreal görevi görüyormuş ve spermlerin ilerlemesine engel oluyormuş.yumurtamda normal zamanda çatladı.
şimdi adetimi bekliyorum.3.günü tekrar ultrasana giricem.polip varsa kürtajla alınacakmış.
nedense ben bu duruma sevindim ama yine işlemden korktum.
allahtan ümit kesilmez umarım gerçekten basit bir sorundur.en kısa zamanda bebişlerimize kucağımıza alma dileğiyle:)

kızlar selammm..bende 2 yıldır bebiş mücadelesi veriyorum 4 ay önce laparoskopi oldum ama yine yok olmuyor.şu malum ilacı deniyorum baakalım ne olacak :)bu arada adetin 2.günü yapılan fs:7.63 lh:6 e2 :53 civarı çıktı doktorum normal dedi ama ben endişeleniyorum yinede..4 yıl önce gebe kalmıştım ama 8 haftalıkken bitti maalesef.ondan 2 yıl sonra denemelere başladık ve işte hala bir sonuç yok.ne değişti bu 2 yılda bilemiyorum ki of off..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…