Geçmiş sayfaları biraz inceledim ve yanılmadığımı anladım
Kızlar bir listeniz varsa benide eklermisiniz
İsim: Megan17
Sorun:sebepsiz infertilite
İlaca başlama tarihi:9 kasım 2011
Beklenen adet tarihim:8aralık
Birde kafama takılanları soracak birini bulmuşken sormak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben ilaca adet bitimi başladım.
Günde üç defa yemeklerden yarım saat önce bir çay bardağı suya bir çay kaşığı kullanıyorum.
Kullanan arkadaşlar kullanım şekli doğrumu?Birde benim ilacın tadı kokusu rakıyı anımsatıyor sizinkinin tadı nasıl?
İlacı kullanmaya başlayalı çok olmadı daha ama karnımda hafif hafif ağrı hissediyorum arasıra kasıklarımda kasılma oluyor sizdede oluyormu?
nil1970
mavimenekşe
ece_eskici
maillerinize bakarmısınız.
seapearl seninle yazıştık tamamdır.
bahar85 seninle konuştuk tamamdır.
sevgiyle kalın
Geçmiş sayfaları biraz inceledim ve yanılmadığımı anladım
Kızlar bir listeniz varsa benide eklermisiniz
İsim: Megan17
Sorun:sebepsiz infertilite
İlaca başlama tarihi:9 kasım 2011
Beklenen adet tarihim:8aralık
Birde kafama takılanları soracak birini bulmuşken sormak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben ilaca adet bitimi başladım.
Günde üç defa yemeklerden yarım saat önce bir çay bardağı suya bir çay kaşığı kullanıyorum.
Kullanan arkadaşlar kullanım şekli doğrumu?Birde benim ilacın tadı kokusu rakıyı anımsatıyor sizinkinin tadı nasıl?
İlacı kullanmaya başlayalı çok olmadı daha ama karnımda hafif hafif ağrı hissediyorum arasıra kasıklarımda kasılma oluyor sizdede oluyormu?
gunaydınlar herkeseeeeeeeeeeee
slm kıslarrr
bende başladım ilacıma ve yumurtlama günlerimdeyim artık full çalışma var
ilaç bana hiç kötü bi etki yapmadı ama eşimde işe yarayan bu afrodizyak olayı psikolojik mi yoksa gerçekmi bilemiyorum karar veremedim ama anlaşılacağı gibi sık sık çalışmalarımız oluyor hazır da tatildeydik
bakalım artık gerisi kısmet
neden kullanacksınkı o zman tup bebek ılaclarınlan bırlıkte bunu kullanma ıstersen
yumurtlama sağlasın diye kullanıcam canım..hemde eşimede içirtecektim..sperm sayı,hareketlilik,morfoloji sorunularrımız var..Ne diyorsunuz diğer hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..Tüp bebek ilaçlarına daha başlamadım kullanmayayımmı???
Canım cevap için teşekkürler İnşallah ilaç hepimize şifa olur.Bende hafif ağrıları iyiye işaret görüyorum çünkü rahatsız edici boyutta ağrılar değil.Klomen kullandığım döenmdede böle hafif ağrılar oluyordu zaten...İlacın tadı banada rakıyı anımsattı demekki ilacta bir sorun yokcanım ben ilacı sabah, işten eve dönünce (akşam) ve yatarken olmak üzere 3 defa yarım çay bardağı suyun içine bir tatlı kaşığı karıştırarak aç karnına kullanıyorum. ve yumurtlamaya kadar kullanılacak diye biliyorum...aslında ilacın satılığı romen sitelerinde 3-4 kez çay kaşığı ile kullanılması şeklinde tarif edilmiş. ama ARİS; avrupada çay kaşığı kullanılmadığı, kendisinin 40 damla olarak kullandığı, 40 damlanın da zaten bi tatlı kaşığına tekabül ettiğini yazmıştı.
ayrıca tendürün; (kimine göre rakı, kimine göre viski olmak üzere) alkol tadı var.
yaşadığın ağrıları daha önce yaşayanlar oldu ben şuan yaşıyorum.. ben bu ağrıların, ilacın olumlu etkileri sonucu oluştuğunu düşünüyorum ... inşallah hepimize şifa olur...sevgiler...
İnşallah hepimiz faydasını görürüz ilacın.Sen beni megin topikinden hatırlıyorsundur bende seni oradan tanıyorummegancığım ben seni hatırlıyorum ve ewet doğru yerdesin tatlım
ben günde 3 kez kullanmıyorum sebebini de yazmıştım zaten bana çok gelebilir sizde ona göre ayarlayın kendinizi daha önce yaşamış olduğunuz deneyimler varsa ona göre düzen sağlayın
bana göre ilacın tadı böyle kaynatılmış şeftali kabuğunun suyu gibi geliyo nedense içki tadı gibi değil
bende hiç ağrı filan olmadı valla ama 2 gündür mımırtlama günümde olduğum için ara ara sancı giriyo kasığıma soldan soldan o kadar ben zaten solcuyum hep soldan mımırtladım hiç sağ olmadı bende
Canım ilaç aynı ilaç Ambalajında değişiklik yapılmış olabilir benim ilacımında dışı daha farklı.Ama bence ilacın resmini ve adını sil mesajındanki bu topikte kapatılmasın.İlaç ismi önermek yasak olduğu için diğer topikte kapanmış olmalı.Oyüzden bu topikte daha özenli olalımki paylaşımlarda bulunabilelim.
Yöneticiye mesaj attım.Sanırım yardımcı olur siler resmi.Ben blmiyordum kusura bakmayın.Benim yüzümden topic kapansın istemem
Ya resim yüzünden topici kapatacaklarını sanmıyorum.Hatta şimdi ararştırırken başka bir topicte bu resmi gördüm ve kaç ay önce yüklenmiş.Yasak olsaydı onu silerlerdi diye düşünüyorum.Ama yine de ben mesaj attım yasaksa silerler. Ben aslında ilacın tentürünü istemiştim ama oradaki doktor onu içemez acı gelir bunu verelim demiş.6 kutu geldi bana 2 aylık kullanım için.Ambalajının üzerinde tavşancıl otunun resmi var muhtemelen içerik aynı.Hayırlısı artık ne bulursak deniyoruz.Peki bir şey sorucam adet bitimini falan beklemek gerekiyor mu kullanmaya başlamak için.Bende emin değilim ama sanırım diğer topiğin kapanma sebebi o olmalı.Senin ilacının ambalajı değişik ama benimkide seninkinden farklı diğer arkadaşlarınkide farklı ben üç değişik ambalaş gölrdüm ama hepsinin üretici firması aynı o yüzden doğru ilaçinşallah hepimize şifa olur...
ii gıdıor esım ıcıor 1 ay olacak kullanmaya baslayalıgünaydın esracımmm nasıl gidiyor başladınmı ne yaptın anlat accık kıs
hayır canım hc gerek yokyumurtlama sağlasın diye kullanıcam canım..hemde eşimede içirtecektim..sperm sayı,hareketlilik,morfoloji sorunularrımız var..Ne diyorsunuz diğer hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..Tüp bebek ilaçlarına daha başlamadım kullanmayayımmı???
Ya resim yüzünden topici kapatacaklarını sanmıyorum.Hatta şimdi ararştırırken başka bir topicte bu resmi gördüm ve kaç ay önce yüklenmiş.Yasak olsaydı onu silerlerdi diye düşünüyorum.Ama yine de ben mesaj attım yasaksa silerler. Ben aslında ilacın tentürünü istemiştim ama oradaki doktor onu içemez acı gelir bunu verelim demiş.6 kutu geldi bana 2 aylık kullanım için.Ambalajının üzerinde tavşancıl otunun resmi var muhtemelen içerik aynı.Hayırlısı artık ne bulursak deniyoruz.Peki bir şey sorucam adet bitimini falan beklemek gerekiyor mu kullanmaya başlamak için.
Ben düzenli adet görmüyorum en son bu ay klomen kullandım doktor yumurta yok bekle bakalım adet olacak mısın dedi.Tam zamanını bilmiyorum ama 1 hafta içinde olmam lazım beklesem mi acaba.Ama hamile olma ihtimalim yoktur başlasam mı ki? Ay ne soru sordum.Hakkını helal et canım.Allah bir an önce yüzümüzü güldürsün inşallah
ii gıdıor esım ıcıor 1 ay olacak kullanmaya baslayalı
2. aya gececez
bnde yarın adet olurum kesın cok sancılanıorum
bzde volum fazlalastı gıbı
yanı faydası oldu gıbı sanırım
tam 3 ay gecsın bakacaz duruma
sen ne yapıorsun
hayır canım hc gerek yok
ıcınde alkol oldugu ıcın ıcme derım
sen dolagl seyler yapmaya bak suan
mesela kecıbynuzu pekmezı ıncır kuru ıkınızde ıcebılırsınız
bu getrttıgın hap seklındemı
valla elbısesde böle getrttı ama kımseye vermek ıstemedı ne olur ne olmaz dıye
Ben zaten kendim kullanmadan kimseye vermem bu riske giremem yani. Faydasını görürsem anca o zaman tavsiye edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?