infertiliteyi yenmek için verdiğimiz çabalar

arkadaşımın biri 16 diğeri 12 yaşında iki kızı var sorunu yok yani. bu hamilelik süpriz geldi. ama ne yazık ki kalp atışı duyulamadığı için kürtajla sonuçlandı. doktorlar hep bana yaş faktörünü öne sürdükleri için bu arkadaşımın hamileliği umut oldu. ve beni tekrar burda araştırmaya sevk etti. bi başlık var okumuşsunuzdur hepiniz ''40 yaşımın hikayesi '' diye.. o hikaye de beni çok etkiledi. ve neden olmasın diye tekrar araştırmaya başladım. o yüzden burdayım. hep birlikte tüm engelleri kaldırcaz inşallah. rabbim hepimize şifa versin.

rica ederim arkadaşım .....aktarın bana söylediklerini özellikle burda yazmak istedim. benim durumumda olan varsa faydalansın diye. ama görüyorum ki her geçen gün sayı artıyor.

evet canım bencede, hem doğru söylüyorlar fsh ı yükseltiyo

aa fsh ı yükselttiğini bilmiyordum .evet yumurtalara baskı yapıyor yumurtalar az ve kalitesiz çıkıyor fsh ı etkiliyorda ondan demek .tamamdır kızlar asla kullanmıcam şu dogum kntrol haplarını.

seapearl cnm benimde ilk denemede 6 yumurta toplanmıştı 4 tanesi döllendi hep 2. kalite oldular 2.gün 2.kalite transfer edildi.ilk deneme öncesi dogum kontrol hapı kullandırmıştı dr.
2.denemede hap kullandırmadı 11 yumurta çıktı 9 tanesi olgun 8 tane 1 kalite çıktı ama 3.ğüne sadece 1 tane 1.kalite kalmıştı.

doğum kont hapı yumurtalıkları tembelleştiriyor kendilerini toparlaması 3 ayı buluyormuş kullanma canım

arkadaşlar çörek otu ile ilgili coreklen.com' incelemenizi tavsiye ederim. çok güzel bilgiler var. kullanıcı yorumlarını okuyun...doğru yoldayız. geriye sadece sabırla uygulamak kalıyo...

Kızlar ben burdan saf arı sütü getirttim. Faydasını göreceğime inanıyorum. Bala karıştırıp değil saf tüketmek gerekiyormuş bizim durumumuzda. Hergün 1 çay kaşığı arı sütü, 2-3 tatlı kaşığı saf polen. Aklınızda olsun.

İstanbul Bal Evi ARI SÜTÜ - POLEN - PROPOLİS - BAL

bu arada piyasadakilerin çoğu saf değil yada yanlış saklama koşullarındna dolayı etkisini yitirmiş oluyor. Güneş görmeden ve eksi 25 derecede saklamak gerekiyormuş.

kızlarrrrrrrrr müjdeeeeeeeeee
şimdi kimsecikler yok topikimizde ama gelirsiniz illa ki ve okursunuz

ilaçlarımız geldi sonunda
biraz zor oldu getirmem ve sizlerde beklediniz ama değdi beklediğimize gördünüzmü
annem birazdan alıp getircek bende sabah erkenden adreslerinize kargo edicem adres değişikliği filan olan varsa bildirsin ki daha fazla aksilik yaşanmadan alın ilaçlarınızı da başlayın
ben test yapıyorum bişey çıkmıyo malesef hamile değilim ama gelen de yok adet olmayı bekliyorum hala bende ilacım için sabırsızlanıyorum ama bir türlü başlayamadım içmeye olsam da bitsem de başlasam yaaaa
kızlar inşallah ilaç şifa olur hepimize umutlarımızabeklentilerimizin çaresi olur inşallaaaahhhhhhh
bugün kaynanama gitmiştim kahvaltıya otururken halam aradı ilaçlar gelmiş dedi ay nasıl sevindim duramadım koştum geldim size yazıyım diye
farkındaysanız halam annem babam bütün ailem koordine olmuş ilaç getirmeye çalışıyoruz ve nihayet geldi

nihayet adetimde geldiiiiiii
atrık yarın dra gidicem kistlere bakıcaz temizlenmişse bakalım ne yapıcak dr
bende ilacıma başlıcam ovucanıma başlıcam oh be dünya varmışşşşşşşşşşş

yaşasıııııııın çoooooook teşekkürler sivatcım ,inşallah sen uğurlu gelirsinde herkes hamile kalır önümüzdeki ayda
hamilelik haberlerini yazarız burdan periyodun bitmesini bekleme cenım başla hemen çünkü tüp bebek tadavisinde
adet döneminde başlıyorlarya iğnelere yumurta büyütmeye başla istersen emeği geçen herkese çok teşekkürler
gelişmeleri yazmay devam edelim bende heyecanlandım şimdi hadi gelsin bebişler artık

ovucan kistleride eritiyormuş biliyomusun bütün hormonlar dengeleniyormuş

arkadaşlar çörek otu ile ilgili coreklen.com' incelemenizi tavsiye ederim. çok güzel bilgiler var. kullanıcı yorumlarını okuyun...doğru yoldayız. geriye sadece sabırla uygulamak kalıyo...

okudum okudun muhteşem onada başladık bakalım ne olucak

emeklerin için ellerine sağlık arkadaşım
gözünüz aydın

oleyyyyy sivatancım canım annene, babana, halana ve sana çok teşkkür ederiz.
emeklerinize sağlık .....hakkınız ödenmez.
hepimize şifa olur inşallah...

canım yarın ki doktor kontrolünde herşeyin yolunda gitmesini diliyorum. inşallah kist mist kalmamıştır...
ovucan ne ki biraz bilgi versen...

nilim ovucan şu:tükürükle yapılan test yani mikroskoplu ovulasyon testi
yarın için çok heyecanlıyım
birde ilaçların kutusu değişmiş daha güzel olmuş bilginiz olsun herşey aynı sadece kutu değişmiş

kız senı varya ben ne yapım emı
AALLAH ıyılıgını versın ınsallahhhhhhh
mujdeeeeeee yazınca yuregım gup gup attı hamılesın dıye sevındım bırden
ılaclar gelmıs
oncelıkle cok saol
ınsallah herkese vesıle olur
ınsallah snada vesıle olur
emegı gecen herkese basta sen olmak uzere cok sagolllllll
yoruldun,yanlıs anlasılmalar oldu,kırıldıın ama herseye ragmen getrdın SAGOLLLLLLLL
dılerım bu vesılenı hayırlı bır evlatlan rabbım mukafatlandırır
adetın gelmıs ınsallah gusel sonuclar alacaksın hem ılactan sonra

ayrıca ılacın dısı evet ya değişmiş bncede daha gusel olmus
erkek onde duruyor kadın arkada demı

çok geçmiş olsun sabır ve şans ve kollarının bir an önce dolmasını diliyorum
canım çok teşekkür ederim inşallah birdaha bu kabusu ne ben nede hiçbirimiz yaşarız

canım yaa bu ilaç düşşükten sonra bana umut olmuştu ama geçmi kaldım ben şimdi(((((

ben geldim kızlar
drdan geliyorum kistim gitmiş çok sevinçliyim öncelikle
drum ilaca baktı kağıdını okudu ve birçok bitkinin karışımı bu klomene gerek yok zaten içinde klomen maddeside var iç sen bunu hatta eşinede içir dedi yani beraber içicez 3 ay dene dedi çünki üstünde 3 ay yazıyor eğer bi sonuç alamazsak şubatta aşılamam var
yani anlayacağınız ilaç dr tarafından onaylandı ve hepimiz gönül rahatlığıyla içebiliriz şükürler olsun
ilaçlarınızı kargo yapıyorum bugün çıkartıyorum bilginiz olsun verdiğiniz adreslere gönderiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…