infertiliteyi yenmek için verdiğimiz çabalar

hadi gözün aydın .. çok sevindim. kistler gitmiş. artık bebişin yeri hazır. inşallah bu ay hamile kalırsın canım. doktorun ilaçları onaylaması da sevindirici . hadi bakalım kolay gelsin. yolun açık olsun...

ilaç ve korgoya verdiğin emek için sonsuz tşk ederiiimmmmmmm.

canım ne demeye çalışmışsın pek anlayamadım ama elibesesle aynı ilacı getirdik ewet ama o ayrı ben ayrı getirdik tabi ben birkaç kişiye getirdim bugün de kargo ediyorum inşallah işe yarar

canım kistleri için gözün aydın bu getirdiğin ilaç ne ilacı onu anlayamadım ismini yazarmısın ne işe yarıyo bilgi verirsen sevinirim

cok saol canım
senın adınada sevındım

Çok geçmiş olsun sivanım ilaç herkese şifa olsun inşallah aşılamayada gerek kalmaz .. tekrar çok teşekkürler

emeklerin için

SEAPEARLCIM TEŞEKKÜR EDERİM
İNŞALLAH FAYDAM OLUR HEPİMİZE VE İNŞALLAH AŞILAMAYA GEREK KALMADAN DOLAR GÖBİŞİM
ÇOK MUTLUYUM BUGÜN
KARGOLARINIZ VERİLDİ YOLDA ŞU ANDA BEN SİZE TAKİP NOLARINI VERCEM EĞER SORUN ÇIKARSA SİZ TAKİP EDERSİNİZ AMA BÜYÜK İHTİMALLE YARIN ELİNİZDE OLUR HEPİNİZİN
ŞİFA OLSUN CANLARIM OHHHHHHH

merhaba kızlar
topik hayırlı olsun ban kaç zamandır bakıyordum

benim eşimde azospermi var
eşime pek çok kür denedik daha önce nohut kürü ve keçi boynuzu kürü uyguladık
sonuç halen sıfır
şu anda tribulus tableti içiyor günde iki tane
bakalım hayırlısı

hakkında hayırlısı olsun
trıbulus macunuda cok etkılı dıye bılıorm
tamamen sıfırmı yoksa cıkıs az denılecek kadar mı ?

Sivatan, öncelikle sana ve diğer arkadaşlara hayırı olması temeni ediyorum.
İnşallah en kısa zamanda sizlerden hamilelik haberleri alırız.
Yanlız şunu çok merak ediyorum. Romence bilen doktor nereden buldun canım ?
İçinde tek bir bitki olduğu halde ilaça nasıl bitki karışımı dedi, canım?
Doğal bir ilaca klomen içerdiğini nasıl anladı, canım ?
Vallah, bu yalancı doktorunu biran önce değiştirmeni öneririm.
Hadi kolay gelsin.

Son düzenleme:

tamam canım eline sağlık bende çok mutluyum valla :)))

:26::26::26::26::26:

aris teşekkür ederim
romence bilen dr bulmam neden bukadar şaşırtıcı anlamadım romence sadece romanyada mı bilinip konuşuluyor bulgaristanlı olan çoğu insan bulgarca romanca ve rusça dersi görmüştür bilirler az da olsa unutmadıysalar
orda dru ben yanlış yönlendirmişim yeni şişelerin içinde bir prospektüs birde üretici firmanın ürünlerinin açıklamalarının yazdığı kağıt varmış ben o kağıdı vermişim adama o da oturup saatlerce satır satır okuyacak hali yok ki keza ben bunu dra söylemeseydimde içecektik bu ilacı o bana sadece her bulduğunuzu içmeyin dedi o yüzden görmek istedi ama sonuçta içinde 1 bitki ve alkol karışımı veya bin bitkinin karışımıda olsa sonuçta bitki bitkidir zararı yoktur bence ve druma görede bu böyle çünki yapılan bütün ilaçlar bitkilerden elde edilir ama günümüzde daha ileri yöntem olduğu için içinden zararlı moleküller ayrılır mesela bir bitki içersin sana verdiği faydanın yanında yüzünde sivilce yapar işte bu moleküller ayıklanır atılır bu şekilde ilaç haline getirirlir artık dedi ve bunun gibi birçok açıklama yaptı bana şimdi bende size bunların hepsini kelimesi kelimesine anlatamam burada değil mi
drum yalancı filan değil o bizim aile drumuzdur en önemliside ben druma çok güvenirim ve severim ne drlar duyuyoruz azarlarlar kovmaktan beter ederler benim drum zor bulunan drlardan şükürler olsun ki beni sıkmadan kafamdaki bütün soruları cavepsız bırakmayan açıklamasını yapan ve işini de tam anlamıyla dosdoğru yapan bir drdur benim drum...
ortada bir yanlışlık varsa bu benim yanlış yönlendirmemden kaynaklanıyor sadece çünki bende kistlerimden dolayı çok heyecanlıydım ve kafamda bin soru vardı onların heyecanıyla konuşuyordum drumla...
bukadar açıklama yeter sanırım umarım anlayabilmişsindir anlayamadıklarını
ben topiğimde ilacın adını bile geçirmiyorum diğer topikte olduğu gibi haksızlıklara uğramak ve uğratmak istemem kendimi de arkadaşlarımı da
burda paylaşacağımız çok şeylerimiz var buna inanıyorum ve o yüzde özen gösteriyorum lütfen herkes bu şekilde davransın burada ilaç muhabbeti alıp başını gitmesin ben getirdim kullanan faydasını görürse isim vermeden kelimelerini seçerek yazar

sevgiler....

aris teşekkür ederim
romence bilen dr bulmam neden bukadar şaşırtıcı anlamadım romence sadece romanyada mı bilinip konuşuluyor bulgaristanlı olan çoğu insan bulgarca romanca ve rusça dersi görmüştür bilirler az da olsa unutmadıysalar
orda dru ben yanlış yönlendirmişim yeni şişelerin içinde bir prospektüs birde üretici firmanın ürünlerinin açıklamalarının yazdığı kağıt varmış ben o kağıdı vermişim adama o da oturup saatlerce satır satır okuyacak hali yok ki keza ben bunu dra söylemeseydimde içecektik bu ilacı o bana sadece her bulduğunuzu içmeyin dedi o yüzden görmek istedi ama sonuçta içinde 1 bitki ve alkol karışımı veya bin bitkinin karışımıda olsa sonuçta bitki bitkidir zararı yoktur bence ve druma görede bu böyle çünki yapılan bütün ilaçlar bitkilerden elde edilir ama günümüzde daha ileri yöntem olduğu için içinden zararlı moleküller ayrılır mesela bir bitki içersin sana verdiği faydanın yanında yüzünde sivilce yapar işte bu moleküller ayıklanır atılır bu şekilde ilaç haline getirirlir artık dedi ve bunun gibi birçok açıklama yaptı bana şimdi bende size bunların hepsini kelimesi kelimesine anlatamam burada değil mi
drum yalancı filan değil o bizim aile drumuzdur en önemliside ben druma çok güvenirim ve severim ne drlar duyuyoruz azarlarlar kovmaktan beter ederler benim drum zor bulunan drlardan şükürler olsun ki beni sıkmadan kafamdaki bütün soruları cavepsız bırakmayan açıklamasını yapan ve işini de tam anlamıyla dosdoğru yapan bir drdur benim drum...
ortada bir yanlışlık varsa bu benim yanlış yönlendirmemden kaynaklanıyor sadece çünki bende kistlerimden dolayı çok heyecanlıydım ve kafamda bin soru vardı onların heyecanıyla konuşuyordum drumla...
bukadar açıklama yeter sanırım umarım anlayabilmişsindir anlayamadıklarını
ben topiğimde ilacın adını bile geçirmiyorum diğer topikte olduğu gibi haksızlıklara uğramak ve uğratmak istemem kendimi de arkadaşlarımı da
burda paylaşacağımız çok şeylerimiz var buna inanıyorum ve o yüzde özen gösteriyorum lütfen herkes bu şekilde davransın burada ilaç muhabbeti alıp başını gitmesin ben getirdim kullanan faydasını görürse isim vermeden kelimelerini seçerek yazar

sevgiler....

canım benim seaperalcım açıklama yapmamın sebebi size yani ilacı gönderdiğim arkadaşlarıma saygımdandır
şöyle ki ben bi yorum yaptım arisinde anlamdığı şeyler olmuş bende sizlerin kafasında soru işeretleri oluşmasın diye yaptım açıklamamı sadece
hoş dr kullanma deseydi de kullanacaktık biz bu ilacı ben ilacı getirdim ve herzaman bu ilacı alan insanlar aklı başında insanlar kendi iradeleri vardır ve kullanıp kullanmamak kendi bilecekleri iştir ben sorumluluk almıyorum sadece getirmekle mükelleftim ve getirdim o kadar geriye sadece hayırlısı olmasını şifa olmasını dilemek kalıyor bana......
son olarak ta druma laf söyletmem mükemmel ,inançlı ve saygıya değer bir insandır

orası kapandı
sıra burda ılac muhhabetı yapıp konuyu değiştirmekte heralde
acıklama yapmana bıle gerk yoktu
hepımıze ınsallah faydası olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…