Evet istekliyim bu konuda,yıllardır başka bi işte çalışıyorum,öğretmenlik yapmıyorum,
O nedenle artık mesleğimi yapacağım için de mutluyum,
8 saat ne güzelmiş hocam valla,bakalım ben bi hızımı alayım sonra yorulursam ben de sizin gibi az saat alırım,
Tüm dilci arkadaşlara ALLAH kolaylık versin yeni dönemde...
ben kırk saat çalışsam her halde eve gidemeden yolda uyur kalırım, veya son derse giremeden uyurum hergün, işin güzel yanı, 8 saat olmasını ben seçmedim, resmi olarak 8 saat zaten
günaydın arkadaşlar. topiği bugün farkettim bende meb de çalışıyorum. ama bir köy okulundayım ve pek umutlu değilim beni mesleğimden soğutuyo sağolsun veliler ve öğrenciler elele verip
günaydın arkadaşlar. topiği bugün farkettim bende meb de çalışıyorum. ama bir köy okulundayım ve pek umutlu değilim beni mesleğimden soğutuyo sağolsun veliler ve öğrenciler elele verip
kahrolsun sbsdil öğretimine o kadar ters bi sınav sistemi ki.. bişi sorcam zümrelerim... şimdi benm hiç inglzce görmemş 6. sınıflarım oluyo köyden geldkleri için.. onlara nası bi sistemle başlayayım ya?? sil baştan iyi bi inglzce öğpretimi programı olacak kitaplar vs. varsa bana yazabilir msnz??? bendekilerden farklı bişeyler işime yarayabilir.. buarada ingilizce sınıfı olan var mı? sınıfı nası dizayn ediyosunuz neler kullanıyosunuz panolarrda falan??
demek veliler meb öğretmenlerine de aynı şekilde kapris yapıyorlar ben bir tek biz dersane öğretmenleri uğraşmak zorunda kalıyoruz bu velilerle sanıyordum.
meraba zümremben köyde değil ilçedeyim ama yatılı okul olduu için öğrencilermzn tamamı dağ köylerinden geliyo.. senden farklı değil durumum inan ki.. ben dil öğretmeye çalışırken, diğer öğretmenlerin ve idarenin sbs netleri üzerine koyu tartışmalara girdiği bi düzenin içindeyim maalesef...
merhaba sevgili hocalarım, bu başlığı bulmak beni sevindirdi, ayrıca başka başlıklarda rastlayıp tarzını beğendiğim üyelerinde burda olması ayrıca sevindirdi.
benim sizden bir ricam olacak. benim 2 ye geçmiş bir oğlum var, çok alt yazılı film izler, telaffuzunun çok iyi olduğunu gözlemliyorum, arada filmlerden öğrendiği cümleleri söyler şakalaşmak için falan
tabii bu cümleler what a hell you doing here, what s up boyuntunda
Açıkcası merakı ve yeteneği olduğunu düşünüyorum mesela türkçe dublajlı film istemiyo, alt yazılı olsun diyo,
ders çalışır gibi kesinlikle değilde doğal yoldan nasıl sezdirebilir yönlendirebilirim, bu konuda bbc dışında(bbc yi biliyorum o yüzden onun dışında dedim yanlış anlaşılmasın) önerebilceğiniz siteler var mı, busuu diye bi site var ödül falan almış ama bana çok sıkıcı geldi sürdürülebilir değil, bildiğiniz site, kitap, ya da başka kaynakları, başka öğretim yollarını paylaşırsanız sevinirim bu yaş grubu için:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?