iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

selam londrdaki arkadaslar , londranin neresindensiniz? , ben 3 yildir burdayim evliyim ,esim ingiliz,cocuk yok daha ,arkadaslarim var ama turk arkadaslar ariyorum .. gorusmek uzere

Ben woodgreen bolgesindeyim, north london.
Yeni gelenlere hosgeldiniz, kendinizi anlatabilirmisiniz biraz?
Ben hergun buraya ugruyorum artik, yani panoyu bos birakmayalim kizlar ne dersiniz?

Nurcan.

slm kizlar,bende crawley'denim.Aslinda size gore benim burda baya bi turk arkadaslarim var o yuzden kendimi sansli hissediyorum:):):)

Simdi ayin 21 inde turkiyeye gidiyorum allahin izniyle, artik deymesinler keyfimize:):)

:1hug:ne guzel senin adina sevindim canim ah ah benim izin hayali yatti bu sene zaten trden geleli 8 ay oldu ama olsun insan annesini babasini herkesi ve memleketi osluyo be anam bu yaz gidemiyorum allah izin verirse seneye tam kadro gidecez bir bebisimiz:asigim: olursa super olur yani zaten son ana birakirsan izini ucak biletlerinin fiyatida ucuyorkafamçokkarıştı yaz sezonu gelmeden almak lazim ayyy cok yazdim canim ya sana iyi yolculuklar benim yerimede gez dolas :enbuyukkk:

selam kizlar ya nerelerdesiniz bu topicik bayadir sessiz birileri bana yardim edebilirmi please!ben bu ingilterede doktorlardan sikayetciyim ya daha dogrusu saglik sisteminden bebek yapmaya karar verdik esimle ama ben troid hastasiyim burada endoklin uzmanina gittik kan tahlilimi felan istedi ama gun atiyor cok 9. aya felan gitcem tahlil icin ya bu ne bicim sistem birde biz akrabayiz esimle benim kanim b rh negetif onunki a rh pozitif yani kan uyusmazligimiz var hangi uzman doktora gitmam gerekiyor bi jinekologa gitsem olurmu bu konuda bana yardim edin ya ne yapcami sasirdim ben hounslowda oturuyorum ve west middlesex hospital o hasteneye gidiyorum bu konuda bana onerebileceginiz bir doktor varmi?biri beni duysun lutfen help me

arkadasim bende bu ay hamile kaldim ama gebelik oncesi smear testi vede kan tasti yapti doktor cunku akdeniz ulkelerinde yasayan bayanlarda gebelikte ortaya cikan bi bakteri varmis aklinda olsun! kan uyusmazligi ve troid icin bence jinekologa gitmelisin kesinlikle bu sorunlarini cozmeden bebek yapma bence cunku gebelikte bi cok ilaci kullanmak yasak bebek sagliklimi diye huzursuz olursun once tedavini tamamla bence.kendine iyi bak bye

saol arkadasimm verdigin bilgiler icin bizede belki hamile kalmam uzun surebilir diye calismalara baslamistik o zaman biraz daha ertelememiz lazim ah ah nasil istiyorum bir bebek allah herkes versin amin sonra gorusuruz canim bye

canim seni cok iyi anliyorum buranin doktorlari bes para etmez ben onun icin senede iki defa turkiyeye gittigim icin islerimi orada hallederim ,bence sen iyi bir jinekologa gitmelisin ,bu arada senin gittigin doktor buradaki tahlil felan isteyen turkmuydu yabancimiydi?

valla canim adi ahmed ama turk deil tabiki bisekilde halledicem saglik sorunumu cunku bebis istiyoz artik ya burdaki gpler trdeki eczaneciler hayatim ya bu doktorluk bu kadar basitse bende doktor olurum hayret bisey ya herneyse sen bana cok yakinsin yani yakin sayilir bende hounslowda oturuyorum nerelisin canim

Test sonuclarinin gelmesi icin 9 ay cok uzun bir sure, anlamadim. Normalde 2 haftada gelir, GP'ini arayip sordun mu, cunku test sonuclari direk onlara gider. Kan testinde Troid-una mi baktilar. Ben de yaptirdim bunu, 10 gunde cevap geldi.

hersey agir isliyor degil mi agir insanlar zaten ben kzimi dogurali 3ay oldu burda ultrason hakkin bile 2defa fazla giremiyorsun tr millet her ay giriyordu Allahtan bebegin pozisyonu yuzunden 6defa girdim ingiltere tarihinde rekor sanirim neyseki dogumum guzeldi epidural sezaryan oldum bebegim ters dondu son hafta dr ingiliz degilldi misirliydi zaten hastaneden bakimlarindan memnun kaldim ama evet dr biraz sorun ne hikmetse zaten dr gordugun yok isi hemsireler ebelerle hallediyorsun insallah bebegin olur en kisa zamanda birminghamda oturuyorum bende bebek icin hamilelik icin sormak istedigin seyler varsa bana sorabilirsin ama sana tavsiyem jinolaga turkiyede de git ben turkiyeye gidince bir goruncem kizimida cocuk dr goturucem discime ugrayacagim birde madem bebek kararin var mutlaka dis hekimine gorun dis tedavilerini yaptir hamilelikte cabuk curuyorlar agri yapiyorlar dr gidemiyorsun sut ic meyi aliskanlik haline getir birde folik asit kullanmaya basla fazla kilon varsa ver mutlaka cunku hamilelikte oldukca aliyorsun benim daha 12 kilo fazlam var 3ay oldu dogum yapali

bende 4 haftalik hamileyim henuz ultrasona girmedim zaten 2 kez girme hakkim varmis cok canim sikildi bu duruma. saglik deyince TR yi tek gecerim burdaki doktorlar cok garip kadina 2 den fazla girme sansim yok mu dedim ultrasona once bocaladi aptal aptal yuzume bakti sonra neden girmek istiyorsun diye sordu ay cildirtti beni.

ya kizlar cok saolun ya off valla nasil dusunuyorum 9 ay deil canim 9.aya atti ama gp deil hospital gpdende bi tiroidim icin kan testi yaptirdim bir ayda geldi tr ye gidemiyorum bu sene gittsem doktora gidicektim ama gidemiyorum artik burada bi doktor bulucaz iste lanet olsun bole ulkeyede sisteminede zaten burada hersey ters yollar bile saolun kizlar hersey icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…