Simdi ayin 21 inde turkiyeye gidiyorum allahin izniyle, artik deymesinler keyfimize:):)
selam kizlar ya nerelerdesiniz bu topicik bayadir sessiz birileri bana yardim edebilirmi please!ben bu ingilterede doktorlardan sikayetciyim ya daha dogrusu saglik sisteminden bebek yapmaya karar verdik esimle ama ben troid hastasiyim burada endoklin uzmanina gittik kan tahlilimi felan istedi ama gun atiyor cok 9. aya felan gitcem tahlil icin ya bu ne bicim sistem birde biz akrabayiz esimle benim kanim b rh negetif onunki a rh pozitif yani kan uyusmazligimiz var hangi uzman doktora gitmam gerekiyor bi jinekologa gitsem olurmu bu konuda bana yardim edin ya ne yapcami sasirdim ben hounslowda oturuyorum ve west middlesex hospital o hasteneye gidiyorum bu konuda bana onerebileceginiz bir doktor varmi?biri beni duysun lutfen help me
Ben Battersea deyim. Clapham Junctiona yakin. Kizlar ne dersiniz birgun goruselim mi havanin guzel oldugu bir gun(if ever!)
selam kizlar ya nerelerdesiniz bu topicik bayadir sessiz birileri bana yardim edebilirmi please!ben bu ingilterede doktorlardan sikayetciyim ya daha dogrusu saglik sisteminden bebek yapmaya karar verdik esimle ama ben troid hastasiyim burada endoklin uzmanina gittik kan tahlilimi felan istedi ama gun atiyor cok 9. aya felan gitcem tahlil icin ya bu ne bicim sistem birde biz akrabayiz esimle benim kanim b rh negetif onunki a rh pozitif yani kan uyusmazligimiz var hangi uzman doktora gitmam gerekiyor bi jinekologa gitsem olurmu bu konuda bana yardim edin ya ne yapcami sasirdim ben hounslowda oturuyorum ve west middlesex hospital o hasteneye gidiyorum bu konuda bana onerebileceginiz bir doktor varmi?biri beni duysun lutfen help me
canim seni cok iyi anliyorum buranin doktorlari bes para etmezben onun icin senede iki defa turkiyeye gittigim icin islerimi orada hallederim ,bence sen iyi bir jinekologa gitmelisin ,bu arada senin gittigin doktor buradaki tahlil felan isteyen turkmuydu yabancimiydi?
valla canim adi ahmed ama turk deil tabiki bisekilde halledicem saglik sorunumu cunku bebis istiyoz artik ya burdaki gpler trdeki eczaneciler hayatim ya bu doktorluk bu kadar basitse bende doktor olurum hayret bisey ya herneyse sen bana cok yakinsin yani yakin sayilir bende hounslowda oturuyorum nerelisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?