- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Fairy-tale
-
Teyze mi kdmdkdkd ya en büyük sensin tamam tamamSes videosunu İslam'a bağlayan sen değil mıydın teyze
Aaaa kaçmak yok hele anlat bakalım teyzecigim İslam'a aykırı olan ne ?Teyze mi kdmdkdkd ya en büyük sensin tamam tamam
Aynen polemik de yasak insanların açtığı dert konularıyla alay geçmek de yasak liseli ergen.Aaaa kaçmak yok hele anlat bakalım teyzecigim İslam'a aykırı olan ne ?
Burda reklam paylaşmak yasaksa dini konular da yasakMune
Aynen kocasına saçini süpürge ederek boğazının nafakasını cikaran teyzeAynen polemik de yasak insanların açtığı dert konularıyla alay geçmek de yasak liseli ergen.
Benim midem kalktıİştah açıyor ondan herhalde
Bu arada islama aykırı olan şu kadının bu tarz videolarından haz alan insanlar var. Lolipop asmrlerde falan özellikle. Ben haram diye iddia edip fetva falan da vermedim. İslamla bağdaşmıyor dedim. Kişinin kendi tercihi yapar yapmaz beni ilgilendirmez. Lakin bir müslüman olarak uyarmak istedim. Hakaret etmedim kırmadım inancına küfür etmedim. Siz kalktınız çocuk tecavüzüne kadar getirip islam düşmanlığınızı gösterdiniz. Konuyu dinlede uzatmak istemedim ama açıklama gereği duydum.Aaaa kaçmak yok hele anlat bakalım teyzecigim İslam'a aykırı olan ne ?
Burda reklam paylaşmak yasaksa dini konular da yasakMune
Ben evliyim daha okuduğunu anlamıyorsun kaçıncı sınıfsın kesin sen 1b sınıfındansın sirin.Aynen kocasına saçini süpürge ederek boğazının nafakasını cikaran teyze
Ben evliyim daha okuduğunu anlamıyorsun kaçıncı sınıfsın kesin sen 1b sınıfındansın sirin.
Buradaki üyelerin profiline girme hakkım var sen de dahil. Bunu kendine has bişey sanıp kendini özelleştirmene gerek yok. Yazık ilk profiline bakan ben miyim yoksa? Nasıl bi takıntı bu :)Hahahahaahaha idrak sorunu gerçekten zor Allah kolaylık versin ..
Kendi dediğini de unutuyor of neyse işim gücüm var nickin bile bir birey olamamış Süleyman'ın Hürremi
Oglusunun kraliçesi
Kocasının prensesi hadi bye
Bu arada profilimi görüntüle anca sen
Buradaki üyelerin profiline girme hakkım var sen de dahil. Bunu kendine has bişey sanıp kendini özelleştirmene gerek yok. Yazık ilk profiline bakan ben miyim yoksa? Nasıl bi takıntı bu :)
Altını dolduramadığın yorumu yapmayacaksın. Nickimden vurmaya çalışıyorsun her kızıp saldıran kk üyesi gibi. Çok dokundu herhalde. Süleymanın hurremi dünyanın en akıllı ve en güçlü kadınlarındandı bence sen bu mesajı al yeter. Allah sana da akıl fikir versin yazık kafana
Teyzeden ablalığa terfi ettik uuu.Evet çok akilliydi gerçekten
Aklıyla etkilemedi ama yine de sen bilirsin
Onu mu ornek alıyorsun çok etkileyici hakikaten
Abla git hadi kocanın çayını doldur
Ne inatçı çıktın yahu bikmadin da ama ben sıkıldım senden , bir Süleyman in Hürremi ile ancak bu kadar konuşabilirim
Teyzeden ablalığa terfi ettik uuu.Yazık sana sıkıldın madem niye yazıyorsun seninle eğlenmek iyiydi ben sıkılmadım anca eğleniyorum işte En son yazan mı olmaya çalışıyorsun yoksa mdmdmdmdm ergen seni
Ve mevzuyu uzatanlar da , kimsenin baskasinin konusunu bu sekilde gasp etme hakki olamazMune
Bence de banlanalim.
Ama sen milana ilk defa geyikle , tartışma ile , kavga ile karşılaşmış gibi davranma lütfen .
Her konuda bu kadar etik mi davranıyorsun ?
Konu cevaplarla uzadı da uzadı
Konu sahibi noluyor burda diyip gelmedi bambaşka bir yere geldi .
Mune zaten banlayacaktir senin bu şikayet etme azmin ne yani ?
Simdi de bana mi sardiniz? Sacma sapan konularda geyik olur da burda konu sahibi bilgi edinmek amaciyla konu acmos baltaladiniz resmen , cok buyuk saygisizlik bu yaptiginiz
Konu beni ilgilendiriyor cunku takip ettigim bir konu ve hicbirimiz sayfalarca konuyla alakasi olmayan bir video geyigini okumak zorunda degiliz , yaptığınız da geyik degil seviye yerlerde , beni de bu seviyesiz muhabetinize cekmeye calismayin lutfen
Merhaba,
Ankara anlaşması ile İngiltere'ye gitmeyi planlıyoruz. Bunun için bazı hazırlıklarımızı yaptık.. Eşim yazılım-donanım üzerine çalışıyordu yıllardır, bunun üzerinden şirket kurarak yerleşeceğiz inşallah. Ben de vasıfsız bir iş bulup, çalışayım, topluma karışayım istiyorum. 4 yaşında bir de oğlumuz var..
Orada yaşayan, bize yardımcı olabilecek bilgi, deneyime sahip olan ya da referans mektubu konusunda destek olabilecek arkadaşlar burada var mıdır diye yazmak istedim size.. Malum bu platform neredeyse dünyanın her yerine yayıldı artık :) Mutlaka birileri çıkar diye düşünüyorum.. Herkese şimdiden çokk teşekkürler :)
Merhaba, umarım istediğiniz şekilde gerçekleşir her şey
Açıkçası çok bilgi sahibi değilim. Almanya da yaşıyoruz biz. Bir kaç ay önce eşimle İngiltere ye yerleşme fikri oluştu bizde fakat pandemi nedeniyle kaldı maalesef.
Ben Almanya vatandaşıyım, eşim Türkiye. Buna güvenerek, önce ben giderim, kendimi çalışıyor veya dükkan ortağı olarak gösterdikten sonra eşim için aile birleşimi başvurusu yaparız diye düşündük. Fakat 2021 de Brexit nedeniyle artık benim de vizesiz gitmem mümkün olmayacak maalesef
Arkadaşımızın Manchester yakınında 2 tane dükkanı var. Küçük bir yerde yaşıyorlar. Kiralar uygun, para birikiyor, fazla harcama da yapacak yerimiz ve fırsatımız olmuyor demişti.
Fakat sanırım londra da işin rengi çok farklı. Şehir hayatı pahalı, ev bulmak zor, maaşın büyük kısmı kiraya gider büyük ihtimalle.
Referans mektubu için de iş yeri sahibi birinden olursa etkili oluyor diye duymuştum ama siz kendi işinizi kurmak istiyormuşsunuz, bilemedim o yüzden..
Ben de takipte kalayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?