- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi Fairy-tale
-
Bir müslüman olarak bu ülkede uyarmak zorunda hissedeceğiniz cok daha korkunc seyler oluyor. Bu aptal videonun her seyı tamam bir islamla bağdaşmaması mi sorunBu arada islama aykırı olan şu kadının bu tarz videolarından haz alan insanlar var. Lolipop asmrlerde falan özellikle. Ben haram diye iddia edip fetva falan da vermedim. İslamla bağdaşmıyor dedim. Kişinin kendi tercihi yapar yapmaz beni ilgilendirmez. Lakin bir müslüman olarak uyarmak istedim. Hakaret etmedim kırmadım inancına küfür etmedim. Siz kalktınız çocuk tecavüzüne kadar getirip islam düşmanlığınızı gösterdiniz. Konuyu dinlede uzatmak istemedim ama açıklama gereği duydum.
Anamın karnından chopstickle doğmadım teyze, yeni öğreniyoruz napakAblacım chopstick te kullanamıyon bari eline bi çatal kaşık al
Hayır, videolarınız berbat. Ayrıca reklam amaclı bu forumu kullandığınız için de şikayet ettimkanalıma destek olur musunuz
Ayol ne teyzesiAnamın karnından chopstickle doğmadım teyze, yeni öğreniyoruz napak
Korkunç şeyler için tepki gösterip göstermediğimi bilmiyorsunuz ama yorum yapıyorsunuz. Benim onlara da tepkim var tabiki. Bu saçma videonun herşeyine de tamam demedim. Farkettiyseniz dislike attım. Ben bu konuyu daha da uzatmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü yeterince gasp edildi konu. Ben üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum. Neden yaptığımı da açıkladım zaten genç bi kadının yemek yeme sesini bazı erkeklerin kirli düşünceleriyle izleyebileceği ihtimalinden dolayı videoyu tasvip etmiyorum. Video sahibinin niyeti başka olabilir ama izleyenin niyeti belli olmayabiliyor.Bir müslüman olarak bu ülkede uyarmak zorunda hissedeceğiniz cok daha korkunc seyler oluyor. Bu aptal videonun her seyı tamam bir islamla bağdaşmaması mi sorun
Videoma dislike atan sen miydin püüKorkunç şeyler için tepki gösterip göstermediğimi bilmiyorsunuz ama yorum yapıyorsunuz. Benim onlara da tepkim var tabiki. Bu saçma videonun herşeyine de tamam demedim. Farkettiyseniz dislike attım. Ben bu konuyu daha da uzatmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü yeterince gasp edildi konu. Ben üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum. Neden yaptığımı da açıkladım zaten genç bi kadının yemek yeme sesini bazı erkeklerin kirli düşünceleriyle izleyebileceği ihtimalinden dolayı videoyu tasvip etmiyorum. Video sahibinin niyeti başka olabilir ama izleyenin niyeti belli olmayabiliyor.
Yok ben izlemedim tıklama almasın diye burada paylaştığınıza dislike attımVideoma dislike atan sen miydin püü
Siz asmr"yi yanlış anlamışsınız. Asmr rahatlatici etkiye sahip seslerdir sizinki valla strese sokuyorkanalıma destek olur musunuz
AşkolsunSiz asmr"yi yanlış anlamışsınız. Asmr rahatlatici etkiye sahip seslerdir sizinki valla strese sokuyor
Maalesef burada şartlar çok da iyi değil bizim için.Siz niye taşınmak istiyorsunuz, merak ettim
Bunu yiyen sizmisiniz ? Merak ettimdeAşkolsun
Maalesef burada şartlar çok da iyi değil bizim için.
Berlin de yaşıyoruz. Ev bulmak inanılmaz zor. İmkansız denilebilir. Karaborsa üzerinden birinin cebine 4 - 5 bin euro sıkıştırıp ancak bulabiliyorsunuz.
Şu an eşim babasıyla ortak dükkan işletiyor ama ne dükkan iyi durumda, ne de eşimin babasıyla arası iyi. Haliyle biz de kendimize alternatif arıyoruz. Bebeğim şu an küçük daha çalışamam.
Berlin de iyi bir yer açmak için çok fazla paraya ihtiyacınız var. Rekabet çok çok fazla. Fakat arkadaşı eşime 30 bin sterlin ile restoran a ortak olma teklifinde bulundu. O paraya burada hiç bir restorana ortak olamazsınız yani. Bulundukları yer küçük, kira vs çok yüksek olmayacağı için daha kazançlı olur bizim için diye düşündük. Açıkçası sadece burası değil, Almanya nın geneli pek cazip gelmiyor artık bize.
Berlin'de ev bulmak imkansız diye duymuştum hele ki 3 odalı aile eviyse ... orda yaşayan arkadaşım Neuköln, Kreuzbeg vb eski evlerden oluşan semtlerde bile kiralar 1000eurodan başlıyor demişti inanamamıştım. Kreuzberge gittiydim ben, evler eski içleri zaten berbat ısınmıyor, mutfak banyo eski cool semtmiş güya o yuzden pahalıymış .. bence Berlin'deki çoğu bina yıkılıp yenisi yapılmalı zaten binalar hem çirkin hem eski hem işlevsiz. Bir de şehiri genişletip daha çok ev yapmalılar kimse ev bulamıyor.
Bence de zekayı tartışmayın. Lütfen videonuzla mutlu mutlu yaşayıp konudan yavaşça uzaklaşın. Midemi bulandirdiniz.Kimse bunlarla yatıp kalkmiyor .
Tiktok izleyen de yok ..kendi kendinize komiklesmeyin artık oturun azcik her konu hakkında bilgi sahibi olmaya çalışın .
Bilmiyorsan sus bari de millete kendini güldürme ..
Sen izlemiyorsun ya da bilmiyorsun diye bunlar yok olmuyor .
Zekayi tartışmayalim
Valla öyle diyorsun da birkaç bin takipçisi olunca aldığı ücret bi memur kadar oluyor millet artık burdan para kazanıyorAsmr ne diye baktım da beyin orgazmıymışİnternet kullanımının geldiği noktayı hayretle izliyorum Bir insan neden birilerine beyin orgazmı yaşatmak için kamera karşısında yemek yer ki? Genç bir hanım kızsın. Vaktini ve enerjini daha faydalı şeylere harcasan olmaz mı? Yıllar sonra şu videodan utanç duyacaksın.
Evet maalesef aynen öyle. Çocukla birlikte 2 odalı evde kaldık bulamıyoruz 3 odalı ev.Berlin'de ev bulmak imkansız diye duymuştum hele ki 3 odalı aile eviyse ... orda yaşayan arkadaşım Neuköln, Kreuzbeg vb eski evlerden oluşan semtlerde bile kiralar 1000eurodan başlıyor demişti inanamamıştım. Kreuzberge gittiydim ben, evler eski içleri zaten berbat ısınmıyor, mutfak banyo eski cool semtmiş güya o yuzden pahalıymış .. bence Berlin'deki çoğu bina yıkılıp yenisi yapılmalı zaten binalar hem çirkin hem eski hem işlevsiz. Bir de şehiri genişletip daha çok ev yapmalılar kimse ev bulamıyor.
Reklam amaçlı olduğundan zaten talep etmeseniz de silinir, ki bir konuda hem kanalının reklamını yapıp hem de üyelere hakaret eden birinin peşine takılıp dini yorumlar, tartışma neden yapıldı anlamak için uğraşmayacağım zira uyarmak, kuralları hatırlatmak fayda etmiyor.Mune rica edersem videoyla ilgili yorumlari siler misin, konu Ingiltere hakkinda bilgi sahibi olmak amaciyla acilmis ama videoyla ilgili yorum daha cok
Ayrica video atan uye banlanmali.
O videolar aksine benim iştahımı kapatıyor. Hele bir de şapır şupur yiyorsa iğrenerek engelliyorum bir daha çıkmasın diyeİştah açıyor ondan herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?