Bebek İkinci El INGLESINA TRILOGY SIFIR ÜRÜN

WaitForMe1990

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
4
0
1
35
Inglesina Trilogy modeli rengi Marina renk gerçekten çok sıcak ve güzel bi renk elime yeni ulaştı şunu belirtmek istiyorum videolardan izledigimizden çok daha kullanışlı ve harika bi araba tek elle kullanım özelliği kusursuz çalışıyor. Ayrıca Single Holder modeli yani iki yanda kolu yok. Kolu tek. Tek elle itmeye elverişli bir ürün. Resimlerde de bunu göreceksiniz. Ürünün bütün aparatları mevcut yağmurluk bardaklık ayak örtüsü şu bu hepsi var. Ürünün jelatinleri dahi açılmamış durumda üzerindedir. Ürünü kişinin isteğine göre istediği kargo firması yada daha uygun olur diye düşünüyorum otobüs firmaları ile gönderebilirim. Tabi ki imkanı olan için elden teslim edebilirim. Batmanda Memur yada başka bir şekilde tanıdığı olan varsa ürünü gelip inceleyebilir ve kontrol edebilir.
ÜRÜNÜN FİYATI 2050 TL.
Pazarlık Kesinlikle Düşünmüyoruz.
Sahibinden de koyduğumuz ilan numarası 410917270.
Şunu yine gönülden belirtiyorum şahane bir ürün alacaksınız.
41091727027t.webp 410917270ud6.webp 410917270kvc.webp 410917270ry7.webp 410917270fd4.webp 410917270fd4.webp 410917270eua.webp 410917270zso.webp

Son düzenleme:
Ürün hali hazırda satışta yakın zamanda Amerana, Ecru ve Siyah renkleride gelecek ürünleri gelip görüp kontrol edip alabilirsiniz ürünler kesinlikle sıfır kitapçıklarına kadar orijinal paketinde ve açılmamıştır. Siz gelmiyorsanız dahi bi arkadaşınız dahi yada bi akrabanız ürünü gelip inceleyebilir

Ürün hali hazırda satışta yakın zamanda Amerana, Ecru ve Siyah renkleride gelecek ürünleri gelip görüp kontrol edip alabilirsiniz ürünler kesinlikle sıfır kitapçıklarına kadar orijinal paketinde ve açılmamıştır. Siz gelmiyorsanız dahi bi arkadaşınız dahi yada bi akrabanız ürünü gelip inceleyebilir
Bu sekilde urun satisi yasaktir.

Back
X