Gebeliğe Hazırlık İnofolic Combi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım seni gördükçe moral buluyorum ya allahım sağlıkla almayı nasip etsin kucağına bize de dua et bol bol adım zeynep bu arada

Canım seni gördükçe moral buluyorum ya allahım sağlıkla almayı nasip etsin kucağına bize de dua et bol bol adım zeynep bu arada
İnşallah Zeynep'in ben kendini bileli düzensizim rabbim ikinciyi nasip etti çok şükür eğer nasibinde varsa o yavru gelecekse geliyo vakti gelince senden de güzel haberler gelecek inşallah

Ben adetten hemen sonra ictim bu aralar bende degerlendrcm belki etkisi olr sen adetle mi basladn ozman cabuk etki etmstr. Ben ara vermeden kullancam kesmeden kullanmak gerek

Insallah faydasi olr cnm dua et sık olarak.iliski yasaman gerekiyor adet olana kadr boyle gerekiyor Allah yardimcimz olsun isteyen herkese nasip etsin

Ben adetten hemen sonra ictim bu aralar bende degerlendrcm belki etkisi olr sen adetle mi basladn ozman cabuk etki etmstr. Ben ara vermeden kullancam kesmeden kullanmak gerek
Ben on tane falan ancak içtim adet bitince başladım 16. Gün ovu testim koyuydu akıntımda geldi yumurtlamadan sonra içmedim elimde on tane kaldı hatta

Inofolikcombi kullananlar gelismeleri bildirsin bakalim cogunlukta ise yarayacakmi?

selam kızlar benim durumum çok karmaşık ayrıntıyı geçeyim yumurta kalitem düşük ekimde kimyasal gebelik yaşadım geçen hafta cumartesi günü de ani karar ile yumurta takibine başladım doktorum inofolic combi verdi qenzim kullanıyorum ayrıca klomen de kullandım dün bitti o zaten salı günü de çatlama vurulacam .. sayfaları okumaya çalıştım fydasını gören çok kişi olmuş bana umut oldu çünkü yıllardır uğraşıyorum vazgeçme noktasına geldik eşimle

Insallah faydasini gorursun.cnm ignelerin etkisi daha cabuk oluyor bu ay tutmassa bile.tedaviden sonra cogu kisi hamile kaliyor umidini kaybetme bende combi kullanıyorum ama bakalim ise yaramazssa takip istiyecektir doktor

Insallah faydasini gorursun.cnm ignelerin etkisi daha cabuk oluyor bu ay tutmassa bile.tedaviden sonra cogu kisi hamile kaliyor umidini kaybetme bende combi kullanıyorum ama bakalim ise yaramazssa takip istiyecektir doktor
inşallah canım dediğin gibi olur ... aşılama da iğne kullanıldı 10 gün kullandım sonra çatlama vuruldum ama kimyasal ile sonuçlandı öncesinde de 3tüp bebek tedavim de döllenme az oldu yumurta kalitesiz denildi ... siz ne kadardır istiyorsunuz

Merhaba hanimlar ben inofolik Combi kullanmak istiyorum. Size sorum inofoligin toz olanı mi yoksa kapsül olanı mi daha etkili kullananlar ve kullanıp olumlu sonuç alanlar yorum yaparsa sevinirim
Ben toz olanını iki kutu kullandım hiç bir faydası olmadı şuan başka bir ilaca başladım

Canim 6ayi gecti... Ama bir çabamda olmadı hamile kalmak icin onun icin belki onunda etkisi var ovulasyonu bile takip edemiyordum sadece korunmuyordm sık iliski degil normal duzeyde denecek kadr haftada iki kere oluyordu oda

Canim 6ayi gecti... Ama bir çabamda olmadı hamile kalmak icin onun icin belki onunda etkisi var ovulasyonu bile takip edemiyordum sadece korunmuyordm sık iliski degil normal duzeyde denecek kadr haftada iki kere oluyordu oda
Doktora gitmeyi düşünüyor musun peki ? Ben çok erteledim oismanim

Doktora gitmeyi düşünüyor musun peki ? Ben çok erteledim oismanim
Doktora 6ay once gttim baslangicta normal dedi hersy rahimde yaram vardi dondurdu ilk ay iliski onermedi fitil verdi aplikatorlu krem yazdi hamile kalirsan sikinti yaratir gecsn ole basla demisti.. kucuk kistler vardi ondan adet duzenm bozuktu...sonra hep denedim bu ve onumuzdeki ayda olmassa tekrar gideceğim takip yapar diye dusunuyorum birsey soracagim.devlet hstaneleri asilama falan yapiyormu catlama ignesi falan biliyormusun?

aşılama şartları var ama yumurta takibi yapıyorlar diye biliyorum çatlama iğnesi + klomen ile ya da ilaçsız takip ediyorlar

Kizlar bende infolic alacagim ama okuduklarimdan sonra kafam karisti. 7 aylik evliyim cocugum olmuyor Adet yada yumurtlama zamani sadece sol tarafim agriyor sanki sagda birsey yokmus gibi acaba tuplerim mi tiklali Saglikli olsam 7 ayda cocugum olurdu. Bir sorun var ama cozemedim Birde infolic deneyeyim olmazsa

Netten baktim da bu mavi kutuda mavi tablet seklinde olani mi kullandiniz

Combi olan evet cnm kapsul seklinde olan.. dene yumurtlamaya faydasi olur diye basladm anca hamile kalinca cözucem saglamis mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…