Gebeliğe Hazırlık İnofolic Combi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben ilk kutuyu bitirdim infolic combi...2.kutuya geçtim...duphaston da içiyorum glukopage da...hayirlisi diyelim...infolic combi mavi kullanıyorum

bende bu ay kullandım. adetim bittiği gün yani 7.gün başladım bir hafta kullanıp bıraktım. bir dahaki ay da kullanacağım. sanırım birkaç ayda ancak meyvesini verir.

Bende başlıcam ama adetimin 20. Günü bugün başlasammı adetimi beklesem var mı bir fikriniz kızlar

CNm sende pco var mı? Ben de Yok dr şase verdi ama baktım da gerçekten tablet olanın içeriği daha fazla.fiyat farklı dedin ama 1 lira fark var.pco olmayanlar da tablet kullanabilir mi acaba

bende hafif düzeyde pko var.
çünkü adetlerim düzenli, kilo ve tüylenme problemim de hiç yok.
bir tuhaf pkoluyum yani :))
kullanabilir bence sıkıntı olacağını sanmam.
tozu aslında biraz daha ucuzdu sanırım zam gelmiş.

Botanik de baktım tozu 39 tablet 40 hatta tozu 39,90 Mış şimdi tekrar baktım:))

Kizlar mrb bende de piko falan yok ama galiba yumurtam kalitesiz cunku 17 aydir deniyoruz 2 kimyasal yasadim bende bu ay inofolik kombi aldim bugun yarin adet olurum sonra baslayacagim ins ise yarar gunde 1 tane mi iceyim eczaci gunde 1 tok karna ic dedi

Kızlar merhaba birşey danışmak istiyorum bir kutu inofolic combi kullandım onlar mavi kapsüldü yeni bir kutu daha aldım fakat onlar kahverengi çıktı aklım karıştı acaba ilaca fiyatla birlikte içerik farkında mı yapmışlar var mı fikriniz

Eczacı burdan bir arkadaşa Yen'i ürünler kahverengi demiş.onunki de kahverengi gelmiş benimki de kahverengi

yeni üretimler kahve rengi canım. yanlışlık yok için rahat olsun.

Kizlar bu inofolik ara kanama yapiyor mu gecen yumurtlama gunumden sonra baslamisyim kullanmaya o ay 3. Kimyasalimi yasadim adetim bittikten sonra tekrar kullanmaya basladim simdi 4. Gunun ama ara ara kahve leke geliyor neden sizce gecen ay hic boyle birsey olmamisti

canım merhaba bende de sadece usg de pko görübtüsü var sizin sebep neydi olmadı canım sadece bu pko muydu 3 kez tüp denemişsin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…