Bende başlıcam ama adetimin 20. Günü bugün başlasammı adetimi beklesem var mı bir fikriniz kızlar
Sağol canım inşallah sevinçli haberleri veririmBen adetin son günü ovu bitene kadar kullandım canım.
sen bilirsin tabi.
SlmBen adetin son günü ovu bitene kadar kullandım canım.
sen bilirsin tabi.
CNm sende pco var mı? Ben de Yok dr şase verdi ama baktım da gerçekten tablet olanın içeriği daha fazla.fiyat farklı dedin ama 1 lira fark var.pco olmayanlar da tablet kullanabilir mi acabaBen adetin son günü ovu bitene kadar kullandım canım.
sen bilirsin tabi.
CNm sende pco var mı? Ben de Yok dr şase verdi ama baktım da gerçekten tablet olanın içeriği daha fazla.fiyat farklı dedin ama 1 lira fark var.pco olmayanlar da tablet kullanabilir mi acaba
Botanik de baktım tozu 39 tablet 40 hatta tozu 39,90 Mış şimdi tekrar baktım:))bende hafif düzeyde pko var.
çünkü adetlerim düzenli, kilo ve tüylenme problemim de hiç yok.
bir tuhaf pkoluyum yani :))
kullanabilir bence sıkıntı olacağını sanmam.
tozu aslında biraz daha ucuzdu sanırım zam gelmiş.
Botanik de baktım tozu 39 tablet 40 hatta tozu 39,90 Mış şimdi tekrar baktım:))
Olabilir CNm sağol bilgiler içinyok yok sen söyleyince bende açıp baktım ama ben alırken sanki tozu daha da ucuzdu o yüzden benden sonra zam gelmiş olabilir.
Eczacı burdan bir arkadaşa Yen'i ürünler kahverengi demiş.onunki de kahverengi gelmiş benimki de kahverengiKızlar merhaba birşey danışmak istiyorum bir kutu inofolic combi kullandım onlar mavi kapsüldü yeni bir kutu daha aldım fakat onlar kahverengi çıktı aklım karıştı acaba ilaca fiyatla birlikte içerik farkında mı yapmışlar var mı fikriniz
Kızlar merhaba birşey danışmak istiyorum bir kutu inofolic combi kullandım onlar mavi kapsüldü yeni bir kutu daha aldım fakat onlar kahverengi çıktı aklım karıştı acaba ilaca fiyatla birlikte içerik farkında mı yapmışlar var mı fikriniz
canım merhaba bende de sadece usg de pko görübtüsü var sizin sebep neydi olmadı canım sadece bu pko muydu 3 kez tüp denemişsin galibabende hafif düzeyde pko var.
çünkü adetlerim düzenli, kilo ve tüylenme problemim de hiç yok.
bir tuhaf pkoluyum yani :))
kullanabilir bence sıkıntı olacağını sanmam.
tozu aslında biraz daha ucuzdu sanırım zam gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?