• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaat işçisi dünyalar tatlısı birine aşık oldum ama...

ha şunu da diyeyim relyon
ben eşimin bana karşı hiçbir yanlışını görmedim
aldatma, beni aşağılama, hakaret etme falan bunlar olsa ben asla devam etmezdim.
eğer ki seni kıracak davranışları olan bir insansa zaten olmasın.
ben aşk ın peşinden gittim çok şükür ki yanılmadım.
evlenmek için biraz daha süre tanıyabilirsin. liseden mezun olsun, üniversiteyi dışarıdan okur, sen de ikinci üni. okuyarak ona destek olabilirsin.
Beni hiç kırmıyor üzmüyor çok masum birisi. O da 24 yaşında, gözü dışarda değil, hakaret desen ağzından çıkmaz kesinlikle en çok huyunu seviyorum ben tartışma çıkarsam hayatım sen haklısın biriciğim deyip hemen konuyu kapatıyor.

Bir omur mutluluklar canım
ben de bir inşaat işçisine aşık oldum
10 senedir onla beraberim :) - ben akademisyen sayılırım :p
o da şimdi bir üniversite öğrencisi.

bir proje gibi üstünde çalıştım, hala da çalışmaktayım
böyle bir hayatı göze alıyorsan evlenmek zor değil
mesela 10 kere daha hayata gelsem yine eşimle evlenirdim.

tabi sanırım bizim durumumuz çoğu kişi tarafından istisna olarak değerlendirilir.
23 yaşındasın, aklın ve kalbini aynı paydada birleştirmeni öneririm.

Ailen ne dedi ?
Cidden merak ettim. Benim ailem olsa katiyen kabul etmez
valla uzun uzun da anlatabilirim ama kısa keseyim.
evlendiğimizde inşaatta çalışıp çalıştığı inşaatta kalıyordu hatta kalacak yeri bile olmadığından
ben de atanmış bir öğretmendim
eşimi aldım yanıma
8 ay kadar ben çalıştım o evde bekledi (çalışacak yer yoktu doğudaydım)
sonra başka şehre geldik o işe başladı yine inşaatta elektrik ustası
neyse sonra askere gönderdim
orada lise kpss çalıştı askerde
askerlik 1 sene sürdü geldi sınavdan 90 aldı
mülakatla fena sayılmayacak bi işe girdi (kadrolu memurluk için haftaya yeni bir mülakata girecek)
geçen sene üniversite sınavına da girdi uzaktan eğitim kazandı
ekimde okulu başlıyor :)
aramızda para lafını asla yapmam
para yönetimi de bende zaten. kazandığını getirir borcumuz çok çünkü hiç kimseden 1 kuruş almadan evlendik. zor günlerimizde tek maaş hem borç ödedim hem askerdeki eşime para yolladım kimseden yardım almadık
paralı eğitimi denk ama benim ruhuma hitap etmeyen biriyle evleneceğime çok zengin olmam normal gelirli olarak bir hayat sürerim dedim.
çünkü eşim de ben de hala aşığız birbirimize.. 4 sene olacak evlendiğimiz.

Çok sağolun konuya bodoslama saygısızca dalan insanlara hayret ediyorum açıkçası. Okulumu 5 senede ve takılmadan kazanmış olamaz mıyım ya? Canım çıkasıya kadar çalışıp kazandım okulumu. Olay neydi nereye geldi hey allahım.
fake diyenlere bakma. ben de 21 yaşında atanmıştım.
Cidden mi ?
Asgari falan değil mi yav ?

ustalar iyi firmalarda 2000 üzeri alabiliyor.
ama yine de yıpratıcı bir iş. belli bi yaştan sonra yapılmaz.

Son düzenleme:
Sevipte söyleyemediğim şarkılar var
Bir dizesini asla hatırlayamadığım şiirler
Keşke,keşke o ben olsaydım dediğim hikaye kadınları
Düşlerim var...
Uyandığımda yalnızca başını hatırladığım,
Ve asla sonuna kadar görmeyi beceremediğim
Bir adam var düşümde,tam dokunacakken uyandırıldığım
Bir adam,sonumuzun ne olacağını hiç öğrenemediğim
Düşümde bir adam var,benim mi bilemediğim
Bir adam var diyorum,düşünüp düşümden ayrı kaldığım...

Durup da söyleyemediğin adımsa
Gizli kapaklı
Sevda türküleri tuttursam da ben
Telli duvaklı, yanıma
Korlar mı adam seni?
Koparıp acıtmazlar mı beni?
Nafile yanar elim dudağım
Seni bana yar ederler mi?
Yanıma korlar mı adam seni?

Durup da söyleyemediğin adımsa
Gizli kapaklı
Sevda türküleri tuttursam da ben
Telli duvaklı,yanıma
Korlar mı adam seni?
Yanıma korlar mı adam seni?

Yağmur bulutu unutursa
Dalında çiçeği kurutursa
Yar benden utanırsa
Düşündüm düşümden ayrı kaldım

Çok sağolun konuya bodoslama saygısızca dalan insanlara hayret ediyorum açıkçası. Okulumu 5 senede ve takılmadan kazanmış olamaz mıyım ya? Canım çıkasıya kadar çalışıp kazandım okulumu. Olay neydi nereye geldi hey allahım.
takılma sen onlara

buarada çok sevdiğim bir yakınım kendisi üniversite mezunu hastanede çalışıyor tıbbi sekreter olarak eşi pazarcı
ailesi hiç istemedi çok karşı çıktılar ama onlar mutlu kimsede öyle aaa kocan pazarcımı gözüyle bakmıyor yani
iyi bir geliri var gayet efendi kendi halinde bir insan

Beni hiç kırmıyor üzmüyor çok masum birisi. O da 24 yaşında, gözü dışarda değil, hakaret desen ağzından çıkmaz kesinlikle en çok huyunu seviyorum ben tartışma çıkarsam hayatım sen haklısın biriciğim deyip hemen konuyu kapatıyor.

24 yaş geç değil. çalışmaya devam etsin liseyi dışardan bitirsin. sonrasında evliliği gündeme alın.

Bir omur mutluluklar canım

Ailen ne dedi ?
Cidden merak ettim. Benim ailem olsa katiyen kabul etmez

sağol ceylin :)
valla kabul etmediler
ayrılcaksın dediler
eşimin annesi de beni istemedi.
ben anneme ayrılmıcam dedim. beklediler 2-3 sene. baktılar yine ayrılmıyorum, annem ikna olur gibi oldu.
babamı da evlensinler diye ikna etmiş.
babam zaten üni. bittiğinde hala istiyorsan evlenirsin demişti.
atanmıştım falan evlencem diyince yok demediler. gidin evlenin dediler.
ama isteme - söz - nişan - düğün hiçbiri olmadı. (ben zaten hiç hazzetmem o törenlerden)
gittik 2 tane tanımadığımız şahit de bulduk evlendik :D -çalıştığım şehirde evlendik ailelerden uzakta-
eşim ise ailesine haber bile vermedi.

Dış hekimliği gibi masraflı bi bölümü ailenize yük olmadan okuyabilmissiniz gerçekten tebrik ederim:) (bunu söylemeden geçemedim)
Cok ayrintiyi bilmiyorum ama benim bi arkadasimin tip okuyan tanıdığı vardı boyacı birine aşık olmus evlendi sonra. Evlilikte statü açısından denklik önemli ama bazen sevgi daha önemli sanirim.

Ne var ki üniversitede okuyup inşaatta çalışanlara helal olsun deniyor yeri gelince ne iş yaparsa yapsın evine baksın tembel olmasın deriz. konu gerçeğe dönünce hayır olmaz. ne ikiyüzlü bir cinsiz yahu

Olmayacak şey değil benim arkadaşım devlet dairesinde memurdu sevgiliside ogrenciydi evlenmek istediler aileler karşı çıktı daha doğrusu kızın ailesi öğrenci işi gücü olmayan adama kızımı vermem demişti. Herşeye rağmen evlendiler ve kız kocasını okuttu mezun etti oda atandı memur oldu ve suan çok mutlular kızın aileside sonradan pişman oldular utandilar

Dış hekimliği gibi masraflı bi bölümü ailenize yük olmadan okuyabilmissiniz gerçekten tebrik ederim:) (bunu söylemeden geçemedim)
Cok ayrintiyi bilmiyorum ama benim bi arkadasimin tip okuyan tanıdığı vardı boyacı birine aşık olmus evlendi sonra. Evlilikte statü açısından denklik önemli ama bazen sevgi daha önemli sanirim.
Çok sağolun burslarla idare ediyordum, öğrenci hali işte. Boyacı demek benim gibileri varmış :)

Merhabalar, uzun bir süredir burayı takip ediyordum ve içinden çıkamadığım bir konu var yardımlarınızı istemek için üye oldum. 23 yaşındayım, diş hekimiyim. üniversite hayatım çok kötü geçti, hiç arkadaş çevrem olmadı, herkesle merhabam vardı ama mesafeliydim insanlara karşı. Aile hayatım da aslında okul hayatımdan farklı değildi, babam annem anlaşamazlardı, her gün küfürler havada uçuşurdu. İçime kapanık biriydim fazlasıyla. Kendime kimseyi yakın bulamıyordum. Facede bir gün beni bir çocuk ekledi, o zaman 21 yaşındaydım. Benimle gece geç saatlere kadar sohbet ediyordu, bir gün girmesem faceye beni merak ediyordu ama kendisi üniversite okumuyordu inşaat işçisiydi. Ben hep kendime engel olmaya çalıştım ama onu hep görmek istiyordum sonunda bulunduğum şehre geldi görüştük. Bana çok aşık olmuştu ben de ona. Benim konuştuğum ilk erkekti ve çok bağlanmıştım ona. Herşey çok güzel gidiyordu ama annem öğrendi. Kıyametler koptu bana küfürler hakaretler... Beni bunca yıl okutmuş da ben işçiyle görüşüyormuşum. Halbuki bu çocuk bana denk olmak için liseyi dışardan bitirmeye çalışıyordu, üniversite sınavına da girecekti. Bir de ben üniversitede aileme hiç yük olmadım hep bursum vardı kendi kendime okudum onlara masrafım olmadı. Annemden gizli gizli hep görüştük ama işler çığrından çıktı şimdi. Annem tekrardan öğrendi görüştüğümüzü ve 1 aydır benimle konuşmuyor, bu çocuk benim hayatımı kurtarmıştı ( uzun hikaye bu kısım az kalsın bir kazaya kurban gidiyordum beni kurtardı). Hayatımı kurtarması annemin umrunda bile değil, hayatını kurtardı diye seni ona mı vereyim diyor. Her zamaki klasik laflar doktor bulsana kendin gibi vs. dedi sürekli. İlk aşklar unutulmuyormuş, anladım. Bırakamıyorum da onu.Ondan başkasını istemiyorum. İçim çok acıyor. Ne yapmalıyım?
İnsanlar çok yanlış düşünüyor ya gerçekten seviyorsan bırakma derim senin için çabalıyorsa asla bırakma derim anneni razı etmeye çalış olmuyorsa zorla o olucak konuş ya da konuşma de istiyoum kabullen de.

Senin eşin de iyi biriymiş maşallah. :)
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin
24 yaş geç değil. çalışmaya devam etsin liseyi dışardan bitirsin. sonrasında evliliği gündeme alın.

sağol ceylin :)
valla kabul etmediler
ayrılcaksın dediler
eşimin annesi de beni istemedi.
ben anneme ayrılmıcam dedim. beklediler 2-3 sene. baktılar yine ayrılmıyorum, annem ikna olur gibi oldu.
babamı da evlensinler diye ikna etmiş.
babam zaten üni. bittiğinde hala istiyorsan evlenirsin demişti.
atanmıştım falan evlencem diyince yok demediler. gidin evlenin dediler.
ama isteme - söz - nişan - düğün hiçbiri olmadı. (ben zaten hiç hazzetmem o törenlerden)
gittik 2 tane tanımadığımız şahit de bulduk evlendik :KK70: -çalıştığım şehirde evlendik ailelerden uzakta-
eşim ise ailesine haber bile vermedi.

Ne var ki üniversitede okuyup inşaatta çalışanlara helal olsun deniyor yeri gelince ne iş yaparsa yapsın evine baksın tembel olmasın deriz. konu gerçeğe dönünce hayır olmaz. ne ikiyüzlü bir cinsiz yahu

hayır sadece olmaz da demiyorlar üstelik dalga geçiyorlar ayıp ben utandım ...

azımlı ve calıskansa olur .. sevıyorsanız ve de . sıze ozel mesaj attım bakablrmısnz

Konu sahibi arkadaş.
Ben aşık olunca dünyayı gözü görmeyen biriyim. Vazgeçmedim ben.
Eğer ondan eminsen vazgeçme. Ben yanlış bir karar verdim ve çok pişman oldum.
İyi düşün, tart eğer ondan eminsen vazgeçme.
Ben onun için ailemden Vazgeçtim neler yaptım. Sonra ne oldu biliyor musun ?
Beni aldatti

Back
X