• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaat işçisi dünyalar tatlısı birine aşık oldum ama...

ben kknın bu halinden sıkıldım artık her konuda dalga hakaret. en olmadık konuyu bile hakarete çeviriyorlar ya bir önlem alınsın buna artık sıktı cidden
ay komik sanıyorlar galiba espri yapmayı beceremeyen ya da yerini bilmeyen yapmasın yani

üye kalitesi düşüyor magmaya indi diplomaları yükseltmeye yetmiyor

burda çogu dalga gecmiş ama ben anlam veremedim ama bence ewlenınce mutlu olamassınız inşaatcıların kışın calısma durumu olmaz ewde yatarlar yanı siz ise karıyer sahıbı ve ust duzeydesınız bu ıkı gun sonra zorunuza gıder emin olun ve inşaatcıllar bı gun gıderlerse dıger gun gıtmezler yanı onlarıın bı devamlılık surecı yook bunu bilin ama ben ımkansız gördüm şuan ayrıca anne ve babanı kullak ardı etme

İçi boş tırı vırı bir sürü üniversiteden mezun olan insanlarla dolu güzel türkiyemde üniversite okumayan birini aşağılamak ne kadar doğru ne kadar vicdanlı tartışılır.

Benim yurtta oda arkadaşım 4 yıl boyunca toplasanız 1 ay ders çalışmamıştır ama sorsan üniversite mezunu olarak saygın (!) bir konumda. Bölümünü söylemeyeyim ama her üniversite mezunu aynı kalıplarda değil.

o kadar dalga geçilecek ne var ben de anlamadım
bi de olmayacak bi konu değil yani
iki yüzlülük bariz iki yüzlülük işte
konu sahibi bana inşaat işçisi aşık olmuş nasıl olur ne haddine dese

eminim ki burda su an dalga gecen herkes insanlık dersi vermeye kalkacaktı

ben de onu seviyorum diyor diye konu böyle oldu ama bu konuyu attım el altına , burda dalga geçenler yarın başka bi konuda insanlık goy goyu yapınca yüzlerine çarpıcam

Komşum var 15 yıllık evli

Eşi inşaat işçisi kendisi öğretmen

Îki çocukları evleri iki arabaları var

Onun inşaat işçisi eşi ile oturmayı çoğu üniversite mezunu ile oturmaya tercih ederim

Ben eşim ve çevredeki bir çok kişi de ünü mezunu ne olmuş ki

İçi boş tırı vırı bir sürü üniversiteden mezun olan insanlarla dolu güzel türkiyemde üniversite okumayan birini aşağılamak ne kadar doğru ne kadar vicdanlı tartışılır.
sen boşver kim ne demiş. evlenecek aynı evi yatağı paylaşacak olan sensin. sırf diploması var diye sevmediğinle evlenmen daha mı saygın olacak. hem mesele paraysa şimdi hiç bir üniversite mezunu 3500 almaz. devlette bir tekniker maaşı taş çatlasın 2500 falan. yeterki ne iş yaparsa yapsın çalışkan olsun kimseye muhtaç yaşamasın tembel adamlar gibi. üzme kendini sakın bu site böyle. biri olumsuz bir şey diyince sürü psikolojisi herkes peşinden gidiyor

Sosyal deney gibi konu olmuş.Yorumların bazıları enteresan.Herkes çocuğu doktor,öğretmen olsun istiyor.Bundan dolayı işinin ehli inşaatçı yok piyasada.Dış hekimi hanım eğer bu ilişkinin yüklerini taşıyamayacaksanız sürekli kafanızda sorularda gezecekseniz gerek yok zamanınızı harcamaya.

Canım sakın kaçma vs hatalarına düşme bak sen ne güzel okumuşşun benim bi tane böyle tanıdığım var aynı senin gibi kız Boğaziçi'nden mezun olmuş çoçuk işçi çoçuklar evlendiler tabi aileriri istemedi çoçuk 6. Ayı dövdü kızı hastanelik etti kız şuan babasıyla bu adamlar sonuçta kültürsüz insanlar vs kimseyi aşağılamam ama neyazikki durum bu o yüzden kendine uygun birini bul ne güzel kültürlü okumuş bi kızsın

Canım sakın kaçma vs hatalarına düşme bak sen ne güzel okumuşşun benim bi tane böyle tanıdığım var aynı senin gibi kız Boğaziçi'nden mezun olmuş çoçuk işçi çoçuklar evlendiler tabi aileriri istemedi çoçuk 6. Ayı dövdü kızı hastanelik etti kız şuan babasıyla bu adamlar sonuçta kültürsüz insanlar vs kimseyi aşağılamam ama neyazikki durum bu o yüzden kendine uygun birini bul ne güzel kültürlü okumuş bi kızsın
Kavgalarımızda o kadar çok kalbini kırıyorum ki başkası olsa dayanamaz kurban olduğum sakin ol deyip duruyor sevildiğimi hissediyorum bu çok hoşuma gidiyor, dövmesi falan olamaz böyle birinin.

mesele üniversite mezunu olup olmamak değil.. hatta üniversitenin insana hiçbir şey katmadığını göreceğin en iyi yer şu forum.. sonuçta insanlar okurken çalışır, bu çok doğal..

mesele aranızdaki sosyal ve ekonomik dengesizliğin ileride sorun olup olmayacağı.. sorun olmaz diye düşünüyorsan sonuna kadar devam et..

Kavgalarımızda o kadar çok kalbini kırıyorum ki başkası olsa dayanamaz kurban olduğum sakin ol deyip duruyor sevildiğimi hissediyorum bu çok hoşuma gidiyor, dövmesi falan olamaz böyle birinin.
Ya canım bak şuan sevgilisiniz erkekler evlenince degişir puan tabi öyle yapıcak sonradan görürsün neyse

Insanlar değişir

Kültürlüler hiç dövmez, çok kıymet bilirler garantili kocalar değil mi? :D
Güldürmeyin Allah aşkına..

Kültürlüler hiç dövmez, çok kıymet bilirler garantili kocalar değil mi? :KK70:
Güldürmeyin Allah aşkına..
Onlar da tabi yapmayacak diye bişey yok değil benim tecrübem var bakın bu konuda daha evvel doğulu bi sevgilim oldu kendisi üniversite mezunu degildi tam o yörenin adamıydı 2 ay sonra değişti bana ne küfürler etti neler söyledi kısaca davul bile dengi dengine zamanını boşa harcama

Merhabalar, uzun bir süredir burayı takip ediyordum ve içinden çıkamadığım bir konu var yardımlarınızı istemek için üye oldum. 23 yaşındayım, diş hekimiyim. üniversite hayatım çok kötü geçti, hiç arkadaş çevrem olmadı, herkesle merhabam vardı ama mesafeliydim insanlara karşı. Aile hayatım da aslında okul hayatımdan farklı değildi, babam annem anlaşamazlardı, her gün küfürler havada uçuşurdu. İçime kapanık biriydim fazlasıyla. Kendime kimseyi yakın bulamıyordum. Facede bir gün beni bir çocuk ekledi, o zaman 21 yaşındaydım. Benimle gece geç saatlere kadar sohbet ediyordu, bir gün girmesem faceye beni merak ediyordu ama kendisi üniversite okumuyordu inşaat işçisiydi. Ben hep kendime engel olmaya çalıştım ama onu hep görmek istiyordum sonunda bulunduğum şehre geldi görüştük. Bana çok aşık olmuştu ben de ona. Benim konuştuğum ilk erkekti ve çok bağlanmıştım ona. Herşey çok güzel gidiyordu ama annem öğrendi. Kıyametler koptu bana küfürler hakaretler... Beni bunca yıl okutmuş da ben işçiyle görüşüyormuşum. Halbuki bu çocuk bana denk olmak için liseyi dışardan bitirmeye çalışıyordu, üniversite sınavına da girecekti. Bir de ben üniversitede aileme hiç yük olmadım hep bursum vardı kendi kendime okudum onlara masrafım olmadı. Annemden gizli gizli hep görüştük ama işler çığrından çıktı şimdi. Annem tekrardan öğrendi görüştüğümüzü ve 1 aydır benimle konuşmuyor, bu çocuk benim hayatımı kurtarmıştı ( uzun hikaye bu kısım az kalsın bir kazaya kurban gidiyordum beni kurtardı). Hayatımı kurtarması annemin umrunda bile değil, hayatını kurtardı diye seni ona mı vereyim diyor. Her zamaki klasik laflar doktor bulsana kendin gibi vs. dedi sürekli. İlk aşklar unutulmuyormuş, anladım. Bırakamıyorum da onu.Ondan başkasını istemiyorum. İçim çok acıyor. Ne yapmalıyım?
Birbirinizi seviyor iseniz neden olmasın.Siz üniversite mezunusunuz diye evleneceginiz kişi illa üniversite mezunu mu olacak öyle bir kural yok.

Hem ne güzel çalışıp ekmeğini kazanıyor adam evde tembel tembel oturmuyor.Küçücük yaşında calismaya başlamış 14 yaşında çalışıp ailesine bakmış mecburiyetten oyun oynaması gereken yaşta o çalışmış takdir edilmesi gerek hem calisiyor hem kardeşini okutmus şimdide kendi okuyor. :KK52::KK9::KK9:

Konu sahibi arkadaşım ben ayyy inşaat işçisi mi?
Hiç dengin mi o senin?
Git doktor bul. Bu herif seni mutlu edemez.
Kültürsüz dayağı da yer oturursun gibi saçmalamayacağım.

Burada çok duyduk drun, avukatın, mühendisin öküzlüklerini.
Mutluluk diploma ile olmuyor.

Ama şunu iyi sorgula bugün seni mutlu eden şeyler yarın da mutlu eder mi?

Onun işi bu belli bir şey. İşsiz kaldığı dönemler olabilir.
Bu aşkı aynı gurur ve mutlulukla sürdürebilecek misin?

En önemlisi çevrenden gelen bu sizi denk bulmama sorununa karşı
evliliğini koruyabilecek misin?

İnsanlar konuşur, konuşur ve hep konuşur malum..:KK14:

mesele üniversite mezunu olup olmamak değil.. hatta üniversitenin insana hiçbir şey katmadığını göreceğin en iyi yer şu forum.. sonuçta insanlar okurken çalışır, bu çok doğal..

mesele aranızdaki sosyal ve ekonomik dengesizliğin ileride sorun olup olmayacağı.. sorun olmaz diye düşünüyorsan sonuna kadar devam et..

bu konuda sana katılıyorum
insana bilgi katan şey öğretimdir
değer katan ise eğitim
eğitim de sadece okullarda olmaz

ileride eşin ne iş yapıyor dediklerinde utanmadan söyleyebilecekse
eşi de kızın arkadaşları ya da ortamı içinde 2 kelam edebilecek şekilde kültürü olan biriyse, birbirlerinin başarılarıyla gurur duyacaklarsa neden olmasın derim yani.
24 yaş nedir ki?
daha milletin lay lay gezdiği zamanlar
isterse çalışırken 2. öğretim ya da açıktan üniversite okuyabilir.
benim eşim 34 yaşında mezun olacak kısmetse
sonra bir de kpss lisans deniyecek yani

Back
X