- 27 Şubat 2015
- 221
- 169
- 103
- 37
- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Allah yardımcınız olsun da önce siz kendinize yardımcı olacaksınız.Ne güzel yüksek öğrenim görüyormuşsunuz. Umarım en kısa zamanda okulunuz biter işinizi elinize alır kurtulursunuz o kişiden. Adam diyemedim kusura bakmayın. Ölümle tehdit ediyor demişsiniz okul bittikten sonra annenizi de alıp izinizi kaybettirseniz. Bir de sizi dünyaya getirdiler diye her aile bireyine saygı duymak zorunda değiliz. Size saygı duymayana siz de saygı duymazsınız. Artık 3 yaşındaki çocuklara bile saygı duyuluyorken üstelik. Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Beddu etmeyin de diyemem. Bir faydası olacaksa ben de ekliyeyim burdan bir beddua. Hatta böyle, kadınların hayatını sömüren bütün erkek müsveddelerinin belasını versin Allah.
Bizde de benzer bi baba olayi vardi,
30 seneden sonra kurtardik annemi, simdi tek basina essek gibi çalışıyo, sap gibi yaşıyo,
Zor olsa da bi sekilde harekete geçin ve kurtulun o adamdan.
İzimizi nasil kaybettirecegiz ? Annem yaklasmiyor babam cinbet gecirip annemin ailesine zarar verebilir diyor. Birde babam hala bizi cok sevdigini soyluyor ama hareketlerin belli oldugu yok
Ya kimse yok ilk öfke, yok çok çekmiş filan demesin yani. Öfkeli de olsa, çekmiş de olsa yaşadıklarını daha üsturuplu kelimelerle anlatmak zor değil öfke buna neden olmaz. Ben üniversite okuyamadım babam sahip çıkmadığı için verwecek paramız olmadığı için, annem tek başına iki çocuk büyüttüğü için ağlayarak açıköğretim yazmış bir insanım kazandığım halde. Babam elindeki tek evi sattı kadınlarla yedi halimiz nedir sormadı evleniyorum dedim tanımak bile istemedi tek kuruş yardımı olmadı ama ben buraya konu açacak olsam bu sözleri sarfetmem. Anne çalışmıyor baba bakmıyor ama üniversite okuyabilmiş. Haklı olabilir ama haklılığını bu şekilde ifade edince de olmuyor. O zaman hakaret ettiği için rahatsız olduğu babasından ne farkı kalıyor kendisinin bu şekilde ifade etmemesi lazım o zaman. Oturdukları odanın küçüklüğünü bile amiyane bir tabirle ifade ediyor ve üniversite okuyor bu gencimiz.
Bence @Bukrem in üstüne çok gidilmiş. Aynı sözü kullanan çok kişi olmuş. Bukrem in diğer mesajlarına bakarsanız böyle biri değil aslında. Kendi değer yargılarına göre cevap vermiş. Bu vicdansızlıktan kaynaklanmıyordur.
Konu sahibi de ne kadar kotu olursa olsun kimseye oyle ters cevaplar vermeye, beddua etmeye hakkı yok.
Elbetteki konu açılınca yüzlerce karakterin bulunduğu yere açtığımızı biliyoruz. Destekleyenler olacak, anlamayanlarda.
Bunu büyütmenin anlamı yok.
Bukremle özel tek bir sohbetim olmadı. Tanımıyorum da kendisini. Genel olarak konuştum.
Beddua ederek yoruma cevap verilince içten içe kızıyorum ki bende konu sahibini anlamaya çalışanlardanım , buna rağmen böyle düşünüyorum.
Prenses deniliyorya ailesiyle arası iyi olanlara , işte onları da başka imtihanları oluyor.
Kimi sağlığıyla, kimi ailesiyle, kimi hayatının tamamıyla .. Herkesin başka sıkıntıları oluyor.
Biz biraz kk hatunları olarak bir konunun üzerine çok gidiyoruz.
ben bu konuya 2 yorum yaptım 2.sinde de neden öyle bişey söylediğimi yazdım iyi okuyamamışsın demekki senYaw kiz uslup derdinde mi allasen ??
Ya kimse yok ilk öfke, yok çok çekmiş filan demesin yani. Öfkeli de olsa, çekmiş de olsa yaşadıklarını daha üsturuplu kelimelerle anlatmak zor değil öfke buna neden olmaz. Ben üniversite okuyamadım babam sahip çıkmadığı için verwecek paramız olmadığı için, annem tek başına iki çocuk büyüttüğü için ağlayarak açıköğretim yazmış bir insanım kazandığım halde. Babam elindeki tek evi sattı kadınlarla yedi halimiz nedir sormadı evleniyorum dedim tanımak bile istemedi tek kuruş yardımı olmadı ama ben buraya konu açacak olsam bu sözleri sarfetmem. Anne çalışmıyor baba bakmıyor ama üniversite okuyabilmiş. Haklı olabilir ama haklılığını bu şekilde ifade edince de olmuyor. O zaman hakaret ettiği için rahatsız olduğu babasından ne farkı kalıyor kendisinin bu şekilde ifade etmemesi lazım o zaman. Oturdukları odanın küçüklüğünü bile amiyane bir tabirle ifade ediyor ve üniversite okuyor bu gencimiz.
ayy nası da prenses herkes. oysa ki hayatlarında hiç HAYVAN, ADİ, ŞEREFSİZ, GÖT kelimelerini kullanmadılar, kullanmayı bırak duymadılar bile.
ya hanımlar şu yalancıktan leydiliğiniz o kadar yapmacık ki çok sakil duruyor üstünüzde.
dizide görünce Allah kahretsin, ölse daha iyi dediğimiz adamlar, gerçekte yaşadıkları için dizilere konu oluyorlar. maddiyat ile bilmem ne ile karşılaştırmayın lütfen. içip içip annemi döven, bana-kardeşime hayatı zehir eden adama Şerefsiz kelimesi az bile kalır.
Konusahibesi siz yolunuzu çizin, az kalmış. inşallah okulunuzu bitirdikten sonra az-çok, uzak-yakın demeden ekmeğinizi elinize alın. anacığınızı mutlu edin. hiç umudunuzu kaybetmeyin. belki kurtarırsınız annenizi de. az kaldı, sabır. Allah yardımcınız olsun
iste sorun bu. bunu yapabilsem keske izin vermez arti rahat vermez. ben ki eve cikacagim hayal bile edemiyorum ince evde kalanlari sonra gelip bni oldurur . pislik lanet olsyn geri kafali dogu zihniyetine yada bu tip cahillige. Erkekleri ocu gibi gosterdi bana ama kendisi asil pisligin onde gideniymis facebookta benim.yasimda kizlara mesaj attigini bile gordum . İste zikri neyse fikri de o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?