İnsallah babam yarina kalmaz ölür

Kizlar biside olmuyo hani surunerek ölur hak yerini bulur diyosunuz ya
Benim babam 30sene icti halada iciyo eskisi kadr icemesede
Adam her aksam bir buyuk icerdi
Disarda yetinmez eve gelip evdede icerdi
Hergun 2paket sigara iciyo
Aldatma, annemi ezme,korkutma,sindirme,kardesime bana karsi hep paikolojik baskı surekli asagılama,laf sokma, kimseyi begenmeme kendinden baska adam olmadigini dusunme hala aldatma bize 1tl vermeyip milyarlarca parayi pavyonlarda yeme gibi trilyon tane vukaati var.
Suan konusmuyorum
Cunku beni kovdu
Ama adam sapasaglam
Benim tansiyonum var sekerim olabilir risk sinirimdayim panikatak var vs vs
Adamda hic bisi yok
Canı cok tatlidir
Tahliller yaptirir ne cigerlerinde ne tansiyon,seker hicbisi yok

Böylelerine hic bisi olmuyo
Olan zavalli ezilenlere oluyo kahırlarından ölüyolar.

Sabır sabır sabır
Az kalmış okulu bitirmeye dişinizi sıkın ve daha sonra annenizde Alıp evden hatta şehirden ayrılın izinizi kaybettirin olup bitsin

Bir an önce geberir inşallah pislik. Sen de bir an önce ekonomik özgürlüğünü elde edip ayrı eve çıkmaya bak, sakın evlenene kadar falan bekleyeyim deme. Ruh sağlığı her şeyden önemli.

Tama bzi dunyaya getirdiler buyuttuler bas ustune ama onlara boyun egmekte biyere kadar.. genc insanlariz cocuk degiliz oturp koseye cekilelim.. allah tan sabir dile.. herseyde vardir bi hayr.. meslegini eline al..anneni al yanina yasamina devam et.. herseyin hayirlisi olsn ins

ayyy hiç hoş değil kurduğun cümleler bıdı bıdı.... sanki millet türk dil kurumuyla anlaşmalı konuşuyo. kızın anlattığına bakın sizin takıldığıız yere bakın yaa.
Allah yardımcın olsun kardeşim sen yine de beddua etme okulunu bitir işini eline al elbet o adamdan bir gün kurtulacaksın..

abla sen neyin kafasındasın yaa gecenin 3 ünde yazmışsın herhalde sende sarhoşsun..

yıllardır dayak yiyerek hakarete uğrayan, alkolik bir babayla yaşamak zorunda kalan ve tüm bunlar sonucunda babasının "ölmesini" dileyebilen biri
ebeveynlerinin ilişkisinde taraf mı tutmuş oluyor?
"aile dizimi" evet, bir kişiye karşı hissedilen sinir vb. durumlarda işe yarayabiliyor fakat "travma" şeklinde olabilecek olaylarda önerilmiyor, kişi aynı olayları tekrar yaşadığında veya gördüğünde sorunu büyüyebilir diye
sizce bu üyenin yaşadığı birine "aşırı kızgın olmak" mı?

Canım yaşadığın şeyler seni çok agrasifleştirmiş ama yinede sakin olmaya çalış buda sizin imtihanınız demekki, sabırlı olun Allah büyüktür elbet bir çıkış kapısı gösterir size,yinede bu kadar kötü laflar etmeyin babanız bu sözleri haketmediğinden değil senin gibi ünüverste son sınıf öğrencisi gencecik bir kızın ağzına yakıştıramadığımdan beddua yerine bol bol dua et,çünki beddua seni daha kötü yapar bol bol dua et Allah yardımcınız olsun

kendini böyle ifade edebiliyorsan tam da babana benzemişsin gibi duruyor ..Yazık..

Bence en az baban kadar seninde bir doktora gitmen şart.. Zira şu kurduğun cümleler..
Neyse hayırlısı hakkında

Çok kötü kelimeler kullanmışsın.hiç hoş değil.

Kızın neler yaşadığını burada hiç kimse anlayamaz yazdıklarından. Eminim ki konu sahibinin çektiği sıkıntıları çekenler hak verecekler, böyle bir durumun içinde bulunmayanlar ise usluba dayalı yargıda bulunup, ne olursa olsun senin baban diyecekler. yok böyle bir dünya! Kız sinirli, öfkeli, kırgın, hergün ağız dolusu laf işitiyor. O yüzden kızın anlatış tarzına uslubuna bu derece takılmadan, konu sahibini biraz olsun rahatlatıcak cümleler kurmakta bence sizlerin uslubuyla alakalı.

Konu sahibi sana gelince, bence ne yap et okulunu güzel bir şekilde bitir ve iş hayatına atıl. böyle bir ailedeysen önceliğin okul bitirip iş hayatına atılmak olsun ve o hayatınızı zindana çeviren herkezden kurtulun. Dersleerinizi sakın boşvermeyin.

Allah sabır versin ve kurtarsın.
gençlere eziyet eden yaş almış insanlara sinir oluyorum.
ana baba hakkı olduğu gibi, evlat hakkı da vardır. doğurdum büyüttüm diye eziyet etme hakkı yok.
hırsını azmini kaybetme, inşAllah en kısa zamanda mesleğini eline alır, anneni de kendini de kurtarırsın.
çeken bilir.

Olur mu once bi kac kiz canina kiymali,oldurulmeli, sindirilmeli,evden kacmali.. Yapilan mutsuz evliliklerde bile ailenin ozellikle babanin payi oldugunu dusunuyorum

Kimisi evden kacmak icin evleniyo
Kimi baba baskisindan kurtulmak icin

Ben bosanmak istedigimde benim öz be öz babam bana ben senin picine bakmam dedi
Baska yere siginsan ordada rahat vermez.
İnsan kendi torununa bunu der mi?
Naapcaz simdi polyanalar babadir atadir diye haklisin agamm atalim kapiya evladimizimi dicez tovbe estagfurullah.
Sizin babalariniz dunya iyisi olabilir polyanalar sanssiz bahsiz doganlar da var.
Boyle boyle iste evli olanlarda bazen mecbur bazen bile bile katlaniyolar bi cok seye.
Hani baba evinden iyidir diyolar.
Cunku ordada huzur olmadigini biliyolar.

bişi olmaz onlara... benimki de anamı yolladı kendi hala duruyor... güzel kardeşim yolunu çiz sen oku başarılı ol... işini bul kendine ev aç... huzur kokan bir ev... yapabileceğin şeye yönel... o ölse bu ölse bunlar Allah ın işi karışılmıyor, sürünse etse bunlar istek üzerine olmuyor... Olsa kötülük biter dünyada... Sen okulunu bitir güzel bir iş bul biraz para biriktir kendine ev tut, huzurlu bir ev kur...

Böyle bir baba insani rezil eder yasamadim ama dusunmek bile insanin canini acitiyor en cokta annelerin dayak yemesi tvde izledigim zaman bile ekrani parcalayasim geliyo allah oyle babanin belasini versin sizede yardim etsin sabir versin cok sinirlendim yaaa off

Hayatta herkesin bir imtihanı vardır.Emin ol senden daha beter durumda olanlar vardır.
Sen herşeye inat,herkese inat daha sımsıkı sarılmalısın hayata ideallerine.Annen baban gibi olmamak için daha çok çalışmalı istikbalini kurtarmalısın.
Ama kötü sözler,küfürle bu gidişle babandan farkın olmaz.Hayatta ne olursa olsun,kimsenin ölümünü isteyecek kadar nefretle doldurma kalbini.Baban suçlu.Ama senin kullandığın kelimeleri söylemeye hakkın olduğu anlamına gelmiyor.

anne-baba saygıyı hak eder ama her anne baba değil.örneğin konu sahibinin babası tüm iğrenç kelimelere layık bir insan,yok babasıymış dikkatli olmalıyımış,yok üslupmuş bilmem ne.

sırf bu kızcağızı dünyaya getirdi diye mi saygı duyulacak bu adama.acaba böyle bir babaya hangimiz saygı duyup düzgün üslup kullanırdık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…