İnsallah babam yarina kalmaz ölür

Annesi babasi yok kimseyi dinlemez Allaha bile kufur eder

Empatin.icin.cok saol bazi insanlarda o da yok soruna bakmayip uslube takili kalmislar cahil insanlar.

Allah yardımcınız olsun ama bir baba ne olursa olsun sizin kelimelerinizle anlatılamaz etrafınızdakiler böyle düşünüyor ,arkasın böyle kelimeler kullanıyor olabilir, belli ki yormuş yıpratmış ama siz asla böyle tarz kelimeler kullanmamalısınız küfür onun terbiyesinin göstergesi.

oyyy kullandıgın kelımeler iğrenççç ona benzemıssın hatta hiç aşagı kalır yanın yok

Okul bitse ne olacak ? Hicbirsey degismeyecek hatta daha beter olacak benden para bekleyecek vermesem yine ben kotu olacagim bana dusman olacak o ise icmeye devam.edecek.
İçmekten ne anlıyorlar ben onu hala çözemedim...hayatının merkezine içkiyi ve sadece kendi hayatlarını mutluluklarını nasıl koyabiliyorlar??evlatları eşi acı çekerken nasıl mutlu olabiliyorlar??Ben seni çok iyi anlıyorum canım...yaşadım çünkü...neden? Sorusunun cevabı hayatımı yaşıyorumdu maalesef...Biz ne yaşadık onu takmadı bile..

KK'nın acımasız ve empati kuramayan üyeleri yine harikalar yaratmış.
Sınanmadığınız şeyler hakkında ''ay üslubun ne kadar da kötü'' gibi cümleler kurmak tahmin edebiliyorum ki çok KOLAY.
Kız bi şeyler yaşamış gelmiş içini dökmüş buraya sanki hepiniz huri meleksiniz
Canım sen okulunu bitir anneni de kendini de bir an önce kurtar bu adamdan. Dua et Allah yardımcın olsun

Demekki suanki psikolojim iyi halde yazacak kadar musait degil ayrica sana hesap mi verecegim 2 saattir aglamisim gozum basim.sismis o hayvan daha gidip yeni yatmis buraya girebilmisim.sen bana uslup dersi vermeye calisma git empati dersi al toplumun yuzkaralari.

Cnm,seni cok iyi anliyorum,babam alkol alip bize cektirmedi ama daha kotu seyler yaşattı,ust kisimda bahsettim (siddetten cimrilige aldatmalardan kumaya kadar cektirdi anneme)
Ama bu huzursuzluklar ebediyen sürmüyor,biz hepimiz evlendik ve cok sukur eslerimiz iyi insanlar,annecigim hala o adamla,hala sikintilari var ama en azindan eskisi gibi degil,en azindan biz oyle biliyoruz
Allah sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş,Rabbim ferahlığa çıkarsın sizi de,annecigimi de,sıkıntı da olan herkesi de...

Psikolojimi nasil saglam tutayim ?

Rahatsız edici hangi kelimeleri kullanmış ki kız ?
normal derdini anlatmış
Bu kelimeleri kullanmakla o iğrendiğin babandan bir farkın kalmıyor

Ben 3.5 sene önce babamı kaybettim seniin konu başlığını görünce gerçekten kalbim acıdı.. Doğrudur çektiklerin çok zor olabilir sen herzaman Allaha sığın o bilir nerden kapı açacağını.. Allah yardımcınız olsun ne diyelimki..

ufff naparsan yap be banane Allah Allah ..Belki de adam sizden bıkmıştır ne dersin ?

Kız saatlerdir küfrün en alasını yiyor belli ki siz de burada üsluba mı takıldınız kızlar? üniversite kaçta olursa olsun küçücük kızın kaldırabileceğinden çok fazlasını yaşıyor o şuan..

Konu sahibi, üzülme diyemem o baban bir ömür karşına çıkacak senin.. herkesin bir şeyle imtihanı var sizinki de bu belli ki.. çok ama çok üzüldüm, rabbim en kısa zamanda yoluna koyar inşallah her şeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…