İnsallah babam yarina kalmaz ölür

ufff naparsan yap be banane Allah Allah ..Belki de adam sizden bıkmıştır ne dersin ?

Yazdığınız şey çok çirkin.

Birinin size kocan seni kesin aldatmıştır hak ettin, Çin'e gittin sonuçta demesi gibi, anlatabiliyor muyum?

Haklisiniz bence...
oyle bir evde yasayip kibar saygili uygun usluplu olmanizi nasil bekliyorlar hayret yani..
umarim okulunuzu bitirip kurtarirsin kendinizi ilk once psikolojiniz sonra uslubunuz degisir zamanla

Nasıl hırslanmışsın Allah yardımcın olsun.. Yazık günah sakın kendini salma. Dayan. Anneni de alırsın yanına mis gibi bir hayatın olur. Evde huzursuzluk çok kötü birşey. Ama eğer farkındaysan daha kolay baş etmen. Hırslıydım diyorsan yine hırslı olman için sana çok bişey dememize gerek yok. Çünkü sen doğru olanın hırs yapıp hayatını kurmak olduğunu biliyorsun..

Huzursuzlukla sınandığın hayatında sabırlar diliyorum güzel kardeşim. Allah anneni ve seni hayal dahi edemeyeceğin kadar huzurla mükafatlandırsın..

Okul bitse ne olacak ? Hicbirsey degismeyecek hatta daha beter olacak benden para bekleyecek vermesem yine ben kotu olacagim bana dusman olacak o ise icmeye devam.edecek.

Su an kotu durumdasin tamam ama sen dik durmak zorundasin hayatinda iyi bsyler bulmak zorundasin. Adim adim duvar ormek gibi merdiven cikmak gibi hayatini duzeltmelisin. Once kendin sonra annen ve varsa kardeslerin icin.Yoksa baban kotu tamam ama sen birde tum hayatini yakacaksin emin ol senden kotu durumda olanlarda var bu kisacik dunyada hersey bizim icin ve biraz da ne yasadigimiz bizim elimizde bizim secimlerimizde. Simdi ters gelir anlamiyo dersin ama ben ekrani kapar hayatima donerim sen hala onlari yasiyor olacaksin lutfen bir parca olsun dusun ve umut etmekten vazgecme.

Yaşadığı ev içi şiddeti anlatmış, haklı bir öfkesi ve bunun getirdiği bir isyan var ama hala ve hala "ama üslubuun kötü".
Of. Aileye, babaya o kadar çok anlamlar, değerler atfediyorsunuz ki babanın yaptığı affedilemez hatalara karşı küfredemiyor, beddua edemiyor insanlar. İsyanlarını da mı istedikleri biçimde dillendiremeyecekler? Ama üsluuup önemli =((
Hep sindirelim, sindirilelim di mi?
Of.

Cook gecmis olsun senin yasadiklarin gercekten cok zor belli bunlari yasamayanlar bir piskopatla ayni evi paylasmayanlar bilemez adina cok üzüldüm Baba bazen hersey bazen de hicbiseydir...Ama senin baban ne o ne bu en zoru da bu demi gülüm

Yazdığınız şey çok çirkin.

Birinin size kocan seni kesin aldatmıştır hak ettin, Çin'e gittin sonuçta demesi gibi, anlatabiliyor muyum?

ilk yazdıklarıma bakar mısın konuyla alakalı ..Savunduğum şey insan kendini küfür ve hakaret etmeden de ifade edebilir ,eğer böyle yaparsan o babandan farkın kalmaz idi ..Son yazdığım ise ona onun gibi cevap verip asında anlamasını sağlamaktı ..İkisi arasındaki farkı görün ..Eleştirmiyorum ,ama üyelere yaptığı yorumlar saygısızca ..Burda böyle ise evde babayla da konuşmayı bilmiyor demek ki ..
Hangi insan var ki doğru iletişim kurulursa anlaşılmaz ..

bn edilen bedduanın dönüp dolaşıp kendine gelmesine inandğm için usluptan bahsettim yoksa yaşadıkları çok kötü ve bu yaşta omuzuna fazla yük biniyo.biz burda ne desek boş kalıcak ama hangi bölümü okuyosun bilmiyorum da tayin durumuyla anneni de yanında alıp götürebilirsin

Çok dolmuşun öyle bir hayat geldi gözümün önüne söylediklerinde sonuna kadar haklısın
Seni yargılananlara kulak asma yaşadığın baskı şiddet umutsuzluk mutsuzluk herşey ortada dilerim kimse Yaşamaz...
inşallah Allah babana hidayet nasip etsin ya da sizi ondan kurtarsın
Zor bir hayat

Ben bu durumdayken birde bana ders vermeye mi calistin. Kinadigini yasamadan oleme insallah. Dusene tekme senin gibi empati yoksunu darkafalilarin isidir. İnsallah daha beterlerini gor hakkediyorsun. Bana istedigini de kaybetcegim ne var ki neeee?? Umrumda bile degilsin

seninle aynı şeyleri yaşamışım.Benim babamda alkolik annem namazda niyazda.Benim babam allaha şükür bizi kimseye muhtac etmedi ama annem ondan cok cekti suan ufak bi rahatsızlık gecirdiği icin haftalardır alkol kullanmadı rahattayız şükür.Umarım seninkide kücükte olsa bi dürtülme amaclı rahatsızlık gecirir.Seni anlayabiliyorum bazen onun yüzünden cıkan sorunlardan kacıp sevgilime koşardım ama kimsede istediğim sevgiyi bulamadım ailem bana maddi değilde manevi cok borclu.

Allah' ın her günü bu azabı çeken birisinin isyanı, öfkesi anlaşılamıyor mu ? Nasıl bu raddeye geldi bu kız nasıl canı yanmış Ki böylesine haykırıyor ? Ne diyeceğimi bilemedim Allah yardımcınız olsun güçlü olmak zorundasın kendin için annen için ayakta durmak zorundasın bu genç yaşında yaşından çok çok daha olgun olmak zorundasın bunun ne demek olduğunu bilirim kendi kendine güç ver mek zorundasın dirayetli ve azimli ol lütfen çok üzüldüm

Psikolojimi nasil saglam tutayim ?
Ben küçükken her gece ağlayarak uyurdum. Hala kimse bilmez bunu. Yasamayanlar anlamaz halinden.

Karbeyaz00 geçecek bunlar diye telkin vereceksin kendine ilk önce. Inanacaksin buna. Mümkünse psikolojik destek almaya bak. Muhattap olma fazla. Anlatsan da anlamayacak kavga etsen olan sana olacak.

Maddi özgürlüğünü eline aldığında hersey farklı olacak. Hiç bişey kolay olmayacak ama olacak.

Çok derin yazamıyorum bende unutmuş değilim o günleri. Hiç bi zaman unutamayacaksin sende ama bunu asman ve devam etmen gerek.

Olur da bunların hayatını mahvetmesine izin verirsen babandan cok kendini suclayacaksin ilerde unutma.

Dertlesmek istersen her zaman ozelden yazabilirsin. Benim kimsem yoktu bunlari paylasacak yardimim dokunursa ne mutlu bana.

Babasının yaptıklarının sebebini lütfen iletişim kuramamasına bağlamayın.

Şiddet gören milyonlarca insanın iletişim kuramamak gibi bir hatası yok. Hiçbir şey de bunlara bahane olamaz.

Birçok insan da doğru iletişim kurduğu halde, babasıyla düzgün konuştuğu halde dayak yiyor. Ki zaten düzgün konuşmak zorunda da değil babasıyla.

Evet, üyelere ters cevap veriyor konu sahibi ama işkence içindeki yaşamını anlatıyor ve üsluptan dem vuruluyor. O da hoş olmayan tepkiler veriyor.

Yorum atanlara bakıyorum da yok üslubunu beğenmedim söledigin kelimeleri beğenmedim
Ya kızcağıza artık gına gelmis ya neler cekiyor kim ne bilecek? Adam Babalık mı yapmıs hayatlarını söndürüyor resmen buraya içini dökmek icin yazmıs sizde kötülemeyin ya yok sende doktora görün diye
Allah yardımcın olsun canım Anlıyorum seni ben babama yollardır baba bile demedim diyemiyorum öyle kötü
Seni çok iyi Anlıyorum umarım duzelir hersey Allah SABIRLAR versin insallah

sen yinede beddua etme, bak ne güzel üniversite okuyorsun kendini de anneni de kurtarırsın baban olacak o mahluktan. inan bana geçer bu günler, babanın kapınıza gelip af dilemesi ve onu görmek nasıl bir his olur tahmin edebiliyorum.. çok ama çok sevdiğim bir arkadaşım yaşadı senin yaşadıklarını.. hepsi okudu, meslek sahibi oldu baba da köpek gibi pişman oldu.. şimdi çocuklarına oğlum da oğlum düşürmüyor dilinden.

ne zaman istersen yaz buraya rahatla, elimizden geldiğince destek oluruz sana ablacığım.

Tamam kardeş sen de abartma ama daha fazla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…