öylemi oluyor canım doğum ona göre mi gerçekleşiyor. birde karnım ne zaman belli olmaya başlar :)Dört hafta 3 günlük bebeğin cnm
Cnm adetin olduğu günden itibaren saymaya başlayacaksın. 7 sinden itibaren say canım takvimi aç bn kafadan hesapladım bir kaç gün eksik söylemiş olabilirim. Bn 18 hafta 4 günlük bebeğim daha Karnım çıkmadıöylemi oluyor canım doğum ona göre mi gerçekleşiyor. birde karnım ne zaman belli olmaya başlar :)
Yarın ayrıntılı ultrasona girecemöylemi oluyor canım doğum ona göre mi gerçekleşiyor. birde karnım ne zaman belli olmaya başlar :)
hımm sağol canım... haddi ya sen zayıf mısın normalde göbeğin yok mu yani ondan mı çıkmadı ki 2 aydan sonra falan çıkar sanıyordum :)Cnm adetin olduğu günden itibaren saymaya başlayacaksın. 7 sinden itibaren say canım takvimi aç bn kafadan hesapladım bir kaç gün eksik söylemiş olabilirim. Bn 18 hafta 4 günlük bebeğim daha Karnım çıkmadı
o ne oluyor organlarına mı bakılıyor bebişin :)pipisini çek oğlusunun bize gönder burdanYarın ayrıntılı ultrasona girecem
Yok kuzummm. Bn hamile kalınca 11 kilo verdim yeni iki kilo aldım Karnım az birşey belli. Normal de öyleymiş cnö bu aydan sonra kilo alımı bsşlanıyormuş normalde de bnm göbeği yoktuhımm sağol canım... haddi ya sen zayıf mısın normalde göbeğin yok mu yani ondan mı çıkmadı ki 2 aydan sonra falan çıkar sanıyordum :)
Tmm cnm 12 haftada ikili test 16 . Haftada 3 lü test son olarakta ayrıntılı. Ayrıntılı da organlarına bakıyor ellerini filan kısacası her şeyin e bakıyorlaro ne oluyor organlarına mı bakılıyor bebişin :)pipisini çek oğlusunun bize gönder burdan
DaHa bnm belli olmadıöylemi oluyor canım doğum ona göre mi gerçekleşiyor. birde karnım ne zaman belli olmaya başlar :)
Yok kuzummm. Bn hamile kalınca 11 kilo verdim yeni iki kilo aldım Karnım az birşey belli. Normal de öyleymiş cnö bu aydan sonra kilo alımı bsşlanıyormuş normalde de bnm göbeği yoktu
Tmm cnm 12 haftada ikili test 16 . Haftada 3 lü test son olarakta ayrıntılı. Ayrıntılı da organlarına bakıyor ellerini filan kısacası her şeyin e bakıyorlar
hımm mambiş benim onlara daha çok var desene neyse beklemek zor olucak vakit geçmiyor sankii:) bu arada çok mu bulantın vardı 11 kilo verdiğine göre çok zor geçmiş olmalı ya da iştahın mı yoktu canım...Da
DaHa bnm belli olmadı
Ewet cnm çok zor geçti sürekli çıkarttım sürekli bulantım oldu. Kaç kilo dun cnm hamile kaldığında11 kilo bayağı kötü geçmiş ilk dönemin canım...ben ne aldım ne verdim... birazda kızımdan kalan kilolarla kaldım bakalım nolcak kızımda 18 kilo almıştım şaka gibi
Çok zor geçti düzenli çıkarttım sadece meyve ile duruyordum yeni geçmeye başladı bulantım şükür. İşten bile ayrıldım bulantılarım dan dolayıhımm mambiş benim onlara daha çok var desene neyse beklemek zor olucak vakit geçmiyor sankii:) bu arada çok mu bulantın vardı 11 kilo verdiğine göre çok zor geçmiş olmalı ya da iştahın mı yoktu canım...
panikcim 8-9 ay nasıl geçiçek o zaman ya bir an önce olsun istiyorum sabırsızım sanırım :)
hımm mambiş benim onlara daha çok var desene neyse beklemek zor olucak vakit geçmiyor sankii:) bu arada çok mu bulantın vardı 11 kilo verdiğine göre çok zor geçmiş olmalı ya da iştahın mı yoktu canım...
panikcim 8-9 ay nasıl geçiçek o zaman ya bir an önce olsun istiyorum sabırsızım sanırım :)
Ewet cnm çok zor geçti sürekli çıkarttım sürekli bulantım oldu. Kaç kilo dun cnm hamile kaldığında
Biz hep kendinizi sıkıntıya sokuyoruz. Kese gözükür bebek görülmedi deriz onu görürüz kalp atışı. Kadınların hepsi böyle erkekler o kadar rahat kiCanım adım boşunamı panik :) bende ilk hamileliğimde öyleydim:):):)
Bakalım bn kaç la bitireceğimKızıma kldığımda 58 dim ... şuan ne sen sor ne ben söyleyim :) 69.5 rica ederim 70 değilAllahtan boy 1.70 kaldırıo... yoksa yuvarlanırdım
Aynen ya telaşçı taraf biz keyfini çıkaran onlar adaletin bumu dünyaBiz hep kendinizi sıkıntıya sokuyoruz. Kese gözükür bebek görülmedi deriz onu görürüz kalp atışı. Kadınların hepsi böyle erkekler o kadar rahat ki
Bakalım bn kaç la bitireceğim
Ewet cnm bn sürekli kan vermek istediğimde yükselmiş mi die eşim yükselir nie bu kadar kafaya takıyorsun. Bnm eşim fazla rahatAynen ya telaşçı taraf biz keyfini çıkaran onlar adaletin bumu dünya
İlk cnm boy ve. 1.60 kilo 55 Ewet iyi oldu zayıflamam11 kilo verme aşaması zor geçmiştr ama inanın ilerde iyiki dicensenin boy kilo nasıl ilkmi birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?