bende saklıcam fotoğraf albümüne koyacam :)Ben iki çubuğuda saklıorum nedense hala arada bakarım... anı manyağıyım sanırım...
Haberlerinizi bekliyoruz mesela kaç haftalık sorusuna yanıt gibibende saklıcam fotoğraf albümüne koyacam :)
Canım ya o haberleri şimdi veremicem çünkü hastane de kadın doğum aşırı kalabalıktı sıra yoktu bende en azından hcg değerimi öğreneyim diye acilden verdim kanı sonuç kadın doğumcuya gitmeyecek en azından sevineyim mi test doğru mu onu bilecem cuma günü de inşallah tekrar kan vericem için muayene ye giderimHaberlerinizi bekliyoruz mesela kaç haftalık sorusuna yanıt gibiçok heyecanlı bir bekleyiş.... her anınız özel ve güzel geçsin kuzunla... bu arada çubuk testinden eşine bahsettinmi...
test yanlış değildir merak etme pğek yanlış çıkmıyorhastaneye gittim aşırı derecede kalabalıktı bende acilden verdim kanı yoksa bugün öğrenemeyecektim neyse artık sonuca göre doktora görünürüm belki de test yanlıştır ümitleniyorum ama korkuyorum da
Hcgden kaç haftalık olduğu öğrenilebiliyorkiCanım ya o haberleri şimdi veremicem çünkü hastane de kadın doğum aşırı kalabalıktı sıra yoktu bende en azından hcg değerimi öğreneyim diye acilden verdim kanı sonuç kadın doğumcuya gitmeyecek en azından sevineyim mi test doğru mu onu bilecem cuma günü de inşallah tekrar kan vericem için muayene ye giderim
Negatifler yanlış çıkıo pozitiflerde oran yüzde 0 lardatest yanlış değildir merak etme pğek yanlış çıkmıyor
Sonuçu n çıktı mı cnmbende saklıcam fotoğraf albümüne koyacam :)
Aaa ne diyosun adamın üstüne atladım sabah baba oluyosun diye. adam da o sersemlikle ne ne diyorsun gerçekten mi diye döndü durdu :)Haberlerinizi bekliyoruz mesela kaç haftalık sorusuna yanıt gibiçok heyecanlı bir bekleyiş.... her anınız özel ve güzel geçsin kuzunla... bu arada çubuk testinden eşine bahsettinmi...
yok canım daha çıkmamışSonuçu n çıktı mı cnm
KAÇTA çıkacak mış cnöyok canım daha çıkmamış
aradım şimdi hastaneyi de çıkmamış daha sonuçlar cihazda diyormuş yalnız o ara oluşan sessizlikte kadın sonuçlara bakarken kalbimin sesi ta dışarıya duyuldu:):):)
4 e yakın arayın dedi işte 9 dk sonra yine arayacam:)KAÇTA çıkacak mış cnö
aynen öyle canım daha sabahtan beri kahvaltı bile etmemiş heyecandan çocuklara çok düşkün olduğundan o da çok istiyordu 40 kere falan aradı bugun heralde beni:)Tahmin ederim... heyecanlı bekleyiş eşininde gözü kulağı telefondadır... güzel telaşlar...rabbim tüm isteyenlerin kalbini öyle çarptırsın
ayyy inşallah canım rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bakalım sonuçlar ne gelecek idrar testi hemen çıkıyorda bunu beklemek çok stresli bişeymiş:)canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hamilesindir
bizde 6 aydır istiyoruz sizin gibi yarın test sonuçlarımızı öğrenicez inşallah çok bekletmez meleğim bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?