İnşallah test çubuğu yanılmamıştır. Bir bakar mısınız?

bende saklıcam fotoğraf albümüne koyacam :)
Haberlerinizi bekliyoruz mesela kaç haftalık sorusuna yanıt gibi çok heyecanlı bir bekleyiş.... her anınız özel ve güzel geçsin kuzunla... bu arada çubuk testinden eşine bahsettinmi...

Haberlerinizi bekliyoruz mesela kaç haftalık sorusuna yanıt gibi çok heyecanlı bir bekleyiş.... her anınız özel ve güzel geçsin kuzunla... bu arada çubuk testinden eşine bahsettinmi...
Canım ya o haberleri şimdi veremicem çünkü hastane de kadın doğum aşırı kalabalıktı sıra yoktu bende en azından hcg değerimi öğreneyim diye acilden verdim kanı sonuç kadın doğumcuya gitmeyecek en azından sevineyim mi test doğru mu onu bilecem cuma günü de inşallah tekrar kan vericem için muayene ye giderim

test yanlış değildir merak etme pğek yanlış çıkmıyor

Hcgden kaç haftalık olduğu öğrenilebiliyorkisitelerde değer karşılıkları yazıo gitmek için 6.haftayı beklersiniz kalp atışınıda duyarsınız Allahın izniyle

Aaa ne diyosun adamın üstüne atladım sabah baba oluyosun diye. adam da o sersemlikle ne ne diyorsun gerçekten mi diye döndü durdu :)

aradım şimdi hastaneyi de çıkmamış daha sonuçlar cihazda diyormuş yalnız o ara oluşan sessizlikte kadın sonuçlara bakarken kalbimin sesi ta dışarıya duyuldu:):):)

aradım şimdi hastaneyi de çıkmamış daha sonuçlar cihazda diyormuş yalnız o ara oluşan sessizlikte kadın sonuçlara bakarken kalbimin sesi ta dışarıya duyuldu:):):)

Tahmin ederim... heyecanlı bekleyiş eşininde gözü kulağı telefondadır... güzel telaşlar... rabbim tüm isteyenlerin kalbini öyle çarptırsın

canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hamilesindir
bizde 6 aydır istiyoruz sizin gibi yarın test sonuçlarımızı öğrenicez inşallah çok bekletmez meleğim bizi

Tahmin ederim... heyecanlı bekleyiş eşininde gözü kulağı telefondadır... güzel telaşlar... rabbim tüm isteyenlerin kalbini öyle çarptırsın
aynen öyle canım daha sabahtan beri kahvaltı bile etmemiş heyecandan çocuklara çok düşkün olduğundan o da çok istiyordu 40 kere falan aradı bugun heralde beni:)

canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hamilesindir
bizde 6 aydır istiyoruz sizin gibi yarın test sonuçlarımızı öğrenicez inşallah çok bekletmez meleğim bizi
ayyy inşallah canım rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bakalım sonuçlar ne gelecek idrar testi hemen çıkıyorda bunu beklemek çok stresli bişeymiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…