İnsan bazen gerçekten hayret ediyor

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Herkese selam.
Bugün olan olayı anlatmak istedim. Çünkü hala hayret ediyorum.
Benim uzun süreli bir ilişkim var. Son birkaç ayda sallantılı idi ama yavaş yavaş oturtmaya çalışıyoruz. Çok seviyor ve çok seviliyorum.
Işyerinde de güzel bir arkadaş grubum var. Dışarıda da birkaç kez vakit geçirdiğimiz bir arkadaş grubu. Ben bu gruptaki herkes ile sevgilimi tanıştırdım. Bu sallantılı dönemde de moralim epey bozuk olduğundan arkadaşlarım ile paylaştım. Zor bir dönem atlattım ilişkimde. Ama düzelince yüzümde güller açmaya başladı.
Çok uzatmadan konuya geleyim. Bu arkadaş grubundan birine sevgilim kafayı takmıştı deyim yerindeyse. Tatile giden bu arkadaş dönüşte yalnızca bana hediye almıştı. Aynı odayı paylaştığımdan farklı birşey düşünmedim. Sevgilim beni bu arkadaş konusunda sürekli mesafeli olmak gerektiği konusunda uyarıyordu. Bana karşı hisleri olduğunu düşünüyordu. Ben bunu birkaç kız arkadaşımla paylaşınca öyle birşey olamaz, kendi kendine kuruntu yapıyordur o öyle bir çocuk değil dediler. Bende birkaç kez bu konuda tartıştım sevgilimle. Saçmalıyorsun öyle birşey yok diye. Baya kavga ettik.
Ben bu arkadaşa karşı daha mesafeli oldum tabi çünkü sevgilimin içi rahat değildi.
Bugün bu arkadaş seninle birşey konuşmam gerek dedi ve 1 2 aydır sürekli beni düşündüğünü, rüyalarına girdiğimi başka birseye odaklanamadığını söyledi. Tabiki şok oldum ağzım açık dinledim. Benim sevgilimi ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun onunla bir gelecek istediğimi biliyorsun böyle birşeyin imkansız olduğunu biliyorsun benim tarafimdan asla olumlu sonuçlanacak birşey değil dedim. Biliyorum bunu demen yeterli benim için dedi. Keşke paylaşmasaydın hayatımdaki insana saygı duyduğumdan seninle görüşmem konuşmam doğru olmaz dedim.
Şimdi bunu sevgilime anlatmak zorundayım ama o kadar geriliyorum ki. Maalesef o haklı çıktı ve ben çok mahcubum.
Ve yanıldım. Ben sevgilisi olan birine bunları deme cesareti gösteremezdim. Ve bu insandan bunu beklemezdim. Sadece aklımı bulandirmaya çalıştı ve şansını denedi bence.
Elbette ki aklımın ucunda ufacık bile bir acaba yok ama böyle birseyi sevgilime anlatmak bizi tekrar bir sıkıntı içerisine sokacak. Anlatmasam içim hiç rahat etmez.
Keşke böyle bir durum yaşanmasaydı.

Anlatmamak da bir seçenek olabilir..
Yalan söylemeyi ve gizlemeyi beceremeyen biriyim. Ondan birşey gizlemiş olmak içimi yer. Bir de belki başkası olsa paylaşmazdım ama bu kişi yüzünden karşı karşıya geldim sevgilimle . Saçmalıyorsun paronyakça konuşuyorsun böyle birşey nasıl olsun seni tanıyor diye tartıştım

Niye sevgiline anlatmak zorundasın ben de onu anlamadım. O kişiye gerekli açıklamayı yapmışsın, mesafe koy yeter. Yok illa totosunu kaldıracaksınız adamların.Dürüstlük böyle bir şey değil. Rahatın bozulur anlatırsan benden söylemesi
Bozulacak elbette. Buna eminim. Zaten zar zor toparlarken belki hepten dağılacağız. Ama ben olsam bilmek ister miydim sorusuna içimde kesinlikle cevabı buluyorum

Boyle seyleri eslerle sevgililerle paylasmak anlamsiz,piyasayi kizistiriyor olarak algilanabilirsiniz
Baska bir şahıs olsa anlatmazdım. Ama bu kişi hakkındaki uyarılarını kuruntu olarak buldum ve tartıştım. Şimdi o haklı çıktı. Sonradan başka şekilde öğrenirse daha kötü olacağını düşünüyorum

Baska bir şahıs olsa anlatmazdım. Ama bu kişi hakkındaki uyarılarını kuruntu olarak buldum ve tartıştım. Şimdi o haklı çıktı. Sonradan başka şekilde öğrenirse daha kötü olacağını düşünüyorum
Tartisarak hata etmissiniz. Simdi soylerseniz ikinci defa hata etmis olacaksiniz. Siz bilirsiniz elbette

Herşeyi anlatmak zorunda değilsin. Tabi ki dürüstlük önemli ama anlatmanın kimseye bir faydası olmayacak. Araya mesafe koyup geç.

Bence anlatın böyle bir olay benimde başıma geldi ve sonradan öğrendi hatta ondan öğrendi hiç güzel seyler olmadi eger sizi çok seviyorsa sıkıntı çıkmaz söyleyin sen haklıydin bilmeye hakkın var ve ben ağzının payını verdim deyin İnşallah anlar🦋

Iş değişikliği düşünüyorum. Eğer değiştirirsem o zamana mı bıraksam
Anlatmamanız daha doğru olur. Ortalığı karıştırmayın. Sonra erkek arkadaşınız arayıp ulaşmak ister. Yersiz bir tatsızlık çıkar. İş arkadaşınızla aranıza mesafe koyun. Gerekirse toplu görüşme ve buluşmalardan uzak kalın.

Valla erkekler erkekleri daha iyi tanıyor. Sadece bu konu için söylemiyorum birinin ilgisi olduğunu hissediyorlarsa dikkate almak gerekir. Ben arkadaşlardan farklı olarak söyleyebileceğini düşünüyorum. Doğru kelimelerle bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Tabi erkek arkadaşını en iyi sen tanırsın. Düşüncelerinin doğru olduğunu onu dinlememekle hata yaptığını felan söylersin. Üzgün olduğunu söylersin. Yarın öbürü daha ileri götürür işler sarpa felan sarar sa keşke demezsin. Aslında bu olayı anlatman bence aranızdaki güvenide güçlendirir. Karşına evet bir yanlışlıkta olsa bana anlatıyor hissini verir. Tabiki benimki sadece öneri.

Birini tehdit olarak görmüşsem ve olmadığına dair karşımdaki insan benimle tartışıyorsa bilmek isterdim
Sonra da karşı tarafa bundan sonra her konuda yüklenip başına kakardın olanları 😂 dünyanın en dürüst ve sadık sevgilisi madalyanı hazırladım, hemen gidip anlat takıcam sana 😂

Hayret edecek ne var bunda anlamadım. Altı üstü birisi sizden hoşlanmış ve açılmış. Buraya konu açacak ne var onu da anlamadım. Zaten karar vermişsiniz erkek arkadaşınıza anlatacakmışsınız.

Back
X