İnsan bir geçmiş olsun demeyi çok görür mü?

Sadecebirisiyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2018
3.106
9.722
123
37
Hayırlı akşamlar kızlar.
Babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendik.
3 gün önce de kayınvalidemle konuşup söyledim. Üzüldü geçmiş olsun dedi, burda sorun yok. Ama ne kayınpederim ne de görümcelerim arayıp bi geçmiş olsun demediler. Eltim de bildiğine göre kaynıma söylemiştir. O da aramadı.
Hepsiyle aramız iyi. Onlar bi grip bile olsalar nasıl oldun geçti mi diye sorarım.
Burdan beni tanımayan arkadaşlar bile geçmiş olsun diyip teselli etmeye çalıştılar. Çokta iyi geldi hepsine teşekkür ederim.
Ama yakınlarımın böyle yapması beni üzdü ve çok kırıldım.
Eşime sadece bir kere babandan bi telefon beklerdim dedim. O da bişey diyemedi tabi.
Sizce ben fazla mı alınganlık yaptım. Çok mu büyüttüm içimde.

Geçmiş olsun , haklısınız insani bir karşılık bekliyorsunuz , belki sizi üzmekten korkmuşlarıdır, nasıl davranacaklarını bilememiş olabilirler, nasılsa karşılaşacaksınız, ozaman bi bakın bakalım ne diyecekler

Aramazlarsa aramasinlar dert mi ? Siz de mesafenizi ona göre koyarsınız bundan sonra, bütün enerjinizi babanıza verin maddi manevi boşverin kaynı kayınpederi, babanız iyi olur inşallah..

Babamın dünden beri neşesi yerinde. Dediklerinizi düşünüyorum. Elbette onun sağlığı önemli. Kendime dert aramak değil, derdimi paylaşacak yakınlar aramam çok insani bi duygu değil mi?

Yok karşılaşma ihtimalimiz hiç yok.

Rabbim tez zamanda şifa versin.
Üzülmeyin düşmeyen kalkmayan bir Allah kulun başına ne geleceği belli olmaz. Nişanlıyken Amcam öldü görümcem yarım ağız arayıp başsağlığı verdi kp ve kvden tık yok. Evime yardıma geldiler ablam gözlerinin içine baka baka söyledi gene tık yok. Kendi kendime dedim ki bekle gör. Yemin ederim ki 10 gün sonra babası öldü kv’nin başsağlığı vermedim.
Siz grip olduklarında ya da ciddi hastalıkta nasılsın diye sormazsınız boşverin. Üzülmeyin.

Babamın dünden beri neşesi yerinde. Dediklerinizi düşünüyorum. Elbette onun sağlığı önemli.
Kendime dert aramak değil, derdimi paylaşacak yakınlar aramam çok insani bi duygu değil mi?
gereksiz bence. görümcenizle kayınpederinizle paylaşmak neden önemli ki sizin için? çok mu yakınsınız nedir yani?

Babaniza gecmis olsun su surecte lutfen kimsenin ne dedigini veya demedigini sallamayin,babaniza tam moral tam destek lazim. Tez vakitte sifa versin allahim.
Amin inşAllah. Takmamak lazım aslında ama insan boşta kalınca aklına geliyor. Babamı da çok severlerdi

Yok karşılaşma ihtimalimiz hiç yok.

çok kırıldıysanız, kayınvalideniz bir daha aradığında, Kayınpederiniz ve diğerlerinin sizi aramadığına çok üzüldüğünüzü önemsenmediğinizi düşündüğünzü söyleyin, inanın çok rahatlayacaksınız, siz düşüneceğinize bırakın onlar düşünsün

Aramazlarsa aramasinlar dert mi ? Siz de mesafenizi ona göre koyarsınız bundan sonra, bütün enerjinizi babanıza verin maddi manevi boşverin kaynı kayınpederi, babanız iyi olur inşallah..
Amin inşAllah sonuçlar temiz çıkar.

Çok geçmiş olsun Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah bu mübarek günlerde eşinizin ailesinin geçmiş olsun dememesinde haklısınız ama şu anda daha önemli olan babanızın moralini yüksek tutmak bu hastalığın en büyük ilacı moral

Ben en fazla eşime söylerim. Zorla değil sonuçta

Amin inşAllah elimizden geleni yapıyoruz morali de yerinde dünden beri. O yüzden belki de kafam rahatlayınca daha çok dokundu bana.

Amin inşAllah elimizden geleni yapıyoruz morali de yerinde dünden beri. O yüzden belki de kafam rahatlayınca daha çok dokundu bana.
Moralinin yerinde olması ne kadar güzel tıp artık çok ilerledi ve o hastalığında tedavisi var artık eminim iyileşecektir babanız Rabbim sizlere bağışlasın onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…