İnsan bir geçmiş olsun demeyi çok görür mü?

Çok geçmiş olsun..bazen karşı tarafın gözünden bakmak lazım neticede bu bi diş ağrısı yada grip değil tabiki hastalığın her türlüsü kötü Allah babanıza şifa versin..benimde en yakınım hergün birlikte yiyip içtiğim kişinin annesi kanser hastası oldu fakat bende geçmiş olsun diyemedim diyememde çünkü onun acısını kaşımak ona bunu hatırlatmak istemedim..benim gibi bazı kişilerde böyle düşünür hatta arkadaşlarım olarak hiç bir şekilde o hatalığın adını bile anmadık yanında çünkü hasta yakınları için hassas bi durum ben yakını ölen bi tanıdığımada başın sağolsun diyemem mesala ama bi şekilde acısını paylaştığımı ona hissetdiririm

Amin inşAllah. Beni kırdılar bi kere. Şimdi istedikleri kadar vakit onların olsun
Ya anlıyorum sizi. Babanız canınızın parçası. İnsan etrafındakilerden yanında olmasını bekler. Ama işte belki şuan sıkıntılı olacağınızı düşünüp, az zaman geçsin demişlerdir. Bilemedim. Önemli olan babanızın sağlığına kavuşması. Ona odaklanın. Eğer aramazlarsa da yüzlerine vurursunuz, çok ayıp ettiniz, diye.

Geçmiş olsun canım haklısın insan destek bekliyör böyle durumlarda Rabbim babana acil şifalar nasip etsin

İşte keşke onlar da hissettirseydi. Çok bişey istemedim aslında.

Tabiikide aramaları gerekirdi.. ciddi bir hastalık ve beklenen kişiler aileden.. çok geçmiş olsun, belkide toplanıp geleceklerdir ondam aramamış olabilirler. ALLAH tez vakitte şifasını versin.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Sadece seni aramaları yetmez ki babanı ziyaret etmeleri de gerekir. İyice doldurmuş olmayayım ama.
Amin Allah razı olsun. Yok ben doluyum zaten.
Babamı arayamazlar babam bilmiyor durumunu. Ama en azından ya rahatsızmışsın şimdi nasılsın diye bi sorabilirlerdi babama.

Tabiikide aramaları gerekirdi.. ciddi bir hastalık ve beklenen kişiler aileden.. çok geçmiş olsun, belkide toplanıp geleceklerdir ondam aramamış olabilirler. ALLAH tez vakitte şifasını versin.
Yok gelmeleri mümkün değil. Amin inşAllah geçer

Allah şifa versin canım. Böyle günlerde kimin ne olduğunu anlıyorsun işte. Arayıp sormaları yakın mesafedelerse ziyaret etmeleri gerekirdi. Çok ayıp valla. Yedi kat el gerekti mi yardımcı olup elinden geleni yapıyor. Iste akrabalık lafta artık. İnşallah baban atlatır. Zamanı gelince yüzlerine vurursun sen de ne yapacaksın. Düşünmeyip yapmamislar eşinin uyarmasiyla arsalar ne olur.

Evet öyle. Babamın morali için hepimiz çabalıyoruz.
İşte çok bişey istemiyorum ki. Bi geçmiş olsun üzülme demek çokta zor olmamalı.
Ben onların herşeyini düşünüyordum.

Amin inşAllah canım. Yok eşimin demesiyle aramalarını istemem zaten. Bende ona göre hareket ederim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…