- Konu Sahibi Sadecebirisiyim
-
Çok geçmiş olsun..bazen karşı tarafın gözünden bakmak lazım neticede bu bi diş ağrısı yada grip değil tabiki hastalığın her türlüsü kötü Allah babanıza şifa versin..benimde en yakınım hergün birlikte yiyip içtiğim kişinin annesi kanser hastası oldu fakat bende geçmiş olsun diyemedim diyememde çünkü onun acısını kaşımak ona bunu hatırlatmak istemedim..benim gibi bazı kişilerde böyle düşünür hatta arkadaşlarım olarak hiç bir şekilde o hatalığın adını bile anmadık yanında çünkü hasta yakınları için hassas bi durum ben yakını ölen bi tanıdığımada başın sağolsun diyemem mesala ama bi şekilde acısını paylaştığımı ona hissetdiririmHayırlı akşamlar kızlar.
Babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendik.
3 gün önce de kayınvalidemle konuşup söyledim. Üzüldü geçmiş olsun dedi, burda sorun yok. Ama ne kayınpederim ne de görümcelerim arayıp bi geçmiş olsun demediler. Eltim de bildiğine göre kaynıma söylemiştir. O da aramadı.
Hepsiyle aramız iyi. Onlar bi grip bile olsalar nasıl oldun geçti mi diye sorarım.
Burdan beni tanımayan arkadaşlar bile geçmiş olsun diyip teselli etmeye çalıştılar. Çokta iyi geldi hepsine teşekkür ederim.
Ama yakınlarımın böyle yapması beni üzdü ve çok kırıldım.
Eşime sadece bir kere babandan bi telefon beklerdim dedim. O da bişey diyemedi tabi.
Sizce ben fazla mı alınganlık yaptım. Çok mu büyüttüm içimde.
Aynen öyle. Sanki başı ağrıyor da ağrı kesiciyle geçecek demişim gibiay yok artık grip mi bu tabi ki büyütmemişsin içinde.
insan bir arar.
Ya anlıyorum sizi. Babanız canınızın parçası. İnsan etrafındakilerden yanında olmasını bekler. Ama işte belki şuan sıkıntılı olacağınızı düşünüp, az zaman geçsin demişlerdir. Bilemedim. Önemli olan babanızın sağlığına kavuşması. Ona odaklanın. Eğer aramazlarsa da yüzlerine vurursunuz, çok ayıp ettiniz, diye.Amin inşAllah. Beni kırdılar bi kere. Şimdi istedikleri kadar vakit onların olsun
Geçmiş olsun canım haklısın insan destek bekliyör böyle durumlarda Rabbim babana acil şifalar nasip etsinHayırlı akşamlar kızlar.
Babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendik.
3 gün önce de kayınvalidemle konuşup söyledim. Üzüldü geçmiş olsun dedi, burda sorun yok. Ama ne kayınpederim ne de görümcelerim arayıp bi geçmiş olsun demediler. Eltim de bildiğine göre kaynıma söylemiştir. O da aramadı.
Hepsiyle aramız iyi. Onlar bi grip bile olsalar nasıl oldun geçti mi diye sorarım.
Burdan beni tanımayan arkadaşlar bile geçmiş olsun diyip teselli etmeye çalıştılar. Çokta iyi geldi hepsine teşekkür ederim.
Ama yakınlarımın böyle yapması beni üzdü ve çok kırıldım.
Eşime sadece bir kere babandan bi telefon beklerdim dedim. O da bişey diyemedi tabi.
Sizce ben fazla mı alınganlık yaptım. Çok mu büyüttüm içimde.
Amin inşAllah. Yaşlı olduğu için vücudu dayanamaz diye korkuyorumBırakma kendini sakin,atlaticak,ölmiycek tamammi? Atlaticak
Yok öyle bişey, atlaticak !Amin inşAllah. Yaşlı olduğu için vücudu dayanamaz diye korkuyorum
İşte keşke onlar da hissettirseydi. Çok bişey istemedim aslında.Çok geçmiş olsun..bazen karşı tarafın gözünden bakmak lazım neticede bu bi diş ağrısı yada grip değil tabiki hastalığın her türlüsü kötü Allah babanıza şifa versin..benimde en yakınım hergün birlikte yiyip içtiğim kişinin annesi kanser hastası oldu fakat bende geçmiş olsun diyemedim diyememde çünkü onun acısını kaşımak ona bunu hatırlatmak istemedim..benim gibi bazı kişilerde böyle düşünür hatta arkadaşlarım olarak hiç bir şekilde o hatalığın adını bile anmadık yanında çünkü hasta yakınları için hassas bi durum ben yakını ölen bi tanıdığımada başın sağolsun diyemem mesala ama bi şekilde acısını paylaştığımı ona hissetdiririm
İnşAllah dediğin gibi olur. Beni ne kadar iyi anladığını biliyorum.Yok öyle bişey, atlaticak !
Amin Allah razı olsun. Yok ben doluyum zaten.Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Sadece seni aramaları yetmez ki babanı ziyaret etmeleri de gerekir. İyice doldurmuş olmayayım ama.
Yok gelmeleri mümkün değil. Amin inşAllah geçerTabiikide aramaları gerekirdi.. ciddi bir hastalık ve beklenen kişiler aileden.. çok geçmiş olsun, belkide toplanıp geleceklerdir ondam aramamış olabilirler. ALLAH tez vakitte şifasını versin.
Evet öyle. Babamın morali için hepimiz çabalıyoruz.Ya anlıyorum sizi. Babanız canınızın parçası. İnsan etrafındakilerden yanında olmasını bekler. Ama işte belki şuan sıkıntılı olacağınızı düşünüp, az zaman geçsin demişlerdir. Bilemedim. Önemli olan babanızın sağlığına kavuşması. Ona odaklanın. Eğer aramazlarsa da yüzlerine vurursunuz, çok ayıp ettiniz, diye.
Allah şifa versin inşaallah ameliyat olabilir dediler mi peki inşaallah olabilirAmin inşAllah. Takmamak lazım aslında ama insan boşta kalınca aklına geliyor. Babamı da çok severlerdi
Amin inşAllah canım. Yok eşimin demesiyle aramalarını istemem zaten. Bende ona göre hareket ederim artık.Allah şifa versin canım. Böyle günlerde kimin ne olduğunu anlıyorsun işte. Arayıp sormaları yakın mesafedelerse ziyaret etmeleri gerekirdi. Çok ayıp valla. Yedi kat el gerekti mi yardımcı olup elinden geleni yapıyor. Iste akrabalık lafta artık. İnşallah baban atlatır. Zamanı gelince yüzlerine vurursun sen de ne yapacaksın. Düşünmeyip yapmamislar eşinin uyarmasiyla arsalar ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?