İnsan bir geçmiş olsun demeyi çok görür mü?

Geçmiş olsun. Takmaya değer birşey değil. Ben ameliyat oldugumda 2 görümce , eltim, kp hiçbiri ne ziyaret etti, ne geçmiş olsun dedi. Eşime mesaj atmışlar galiba görmedim bile sözde eşim bana yazdılar dedi ki umurunda değildi hala değil.
Deseler nolur demesler nolur zaten canımın derdindeydim kim takar birilerinin geçmiş olsununu.

Öncelikle geçmiş olsun. Düşüncenizde haklısınız sizi yada anne-babanızı arayıp geçmiş olsun demeleri gerekirdi. Belki ziyaret etmeyi düşünüyolardır. Ya da umursamıyolar.

Geçmiş olsun. Siz de bundan sonra misilleme yaparsınız hem mesafe koymak isterseniz de bunu kullanırsınız iyi olur bence
Mesafelik çok bişey yoktu aslında bu güne kadar. Misilleme yapamam ama tavrımı ona göre belirlerim artık.

Babanıza acil şifalar dilerim.
İnşallah sağlığına kavuşur bir an önce...
Siz hassas bir yapıya sahipsiniz ve başkalarınında sizin gibi olmasını bekliyorsunuz belki.
Haklısınız da ancak herkes bizim kadar ince düşünemeyebiliyor bazen.
Gerçi bu konu oldukça önemli ama belki de sizi üzmekten kaçınmışlardır.
Belki daha sonra yapabilecekleri birşey olup olmadığı konusunda ararlar.
Eğer aramazlarsa da sizde bundan sonra aranızda ki ilişkiyi ona göre şekillendirirsiniz.
Tekrar geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun. Rabbim avil sifalar versin.
Aramamalari hos olmamis. Ben de olsam sizin gibi dusunurdum. Neyse artik siz de ona gore davranirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun. Düşüncenizde haklısınız sizi yada anne-babanızı arayıp geçmiş olsun demeleri gerekirdi. Belki ziyaret etmeyi düşünüyolardır. Ya da umursamıyolar.
Teşekkür ederim. Umursamadıklarını düşünmek istemiyorum. Babamı da çok severlerdi. Babamın henüz haberi yok arayamazlar.

Sağolun. Aramızda herhangi bir sorun veya mesafe olsa takmıycam aslında. Ama bi sebep yok.

Allah şifa versin, geçmiş olsun. Daha yeni öğrenmişsiniz ya, belki sıcağı sıcağına aramak istememişlerdir. Birazcık daha zaman verin bence. Ha aramazlarsa ayıp ederler, orası ayrı.

Amin inşAllah Allah razı olsun. Evet malesef onlardaki yerimi görmüş oldum.

Sağolun. Aramızda herhangi bir sorun veya mesafe olsa takmıycam aslında. Ama bi sebep yok.

Biz çok içli dişli değildik ama hastalık, ölüm durumlarında mesafe gözetilmez bence, gorumcenin doğumunda ben de hastanedeydim, eltimin babası vefat ettiğinde yine gitmiştik ziyarete...
Boşver bakarsa yapsinlar

Allah şifa versin, geçmiş olsun. Daha yeni öğrenmişsiniz ya, belki sıcağı sıcağına aramak istememişlerdir. Birazcık daha zaman verin bence. Ha aramazlarsa ayıp ederler, orası ayrı.
Amin inşAllah. Beni kırdılar bi kere. Şimdi istedikleri kadar vakit onların olsun

İnsan hastalıkta da yanında olmayacaksa iyi günümde ne yapayım ilgilerini diye düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…