- 10 Ekim 2014
- 32.973
- 148.630
- 798
- Konu Sahibi Sadecebirisiyim
-
Amin inşAllah Allah razı olsunMoralinin yerinde olması ne kadar güzel tıp artık çok ilerledi ve o hastalığında tedavisi var artık eminim iyileşecektir babanız Rabbim sizlere bağışlasın onu
Evet çok haklısınız.Demekki sizin düşündüğünüz kadar yakın değilmişsiniz. Bundan sonra mesafenizi ve tavrınızı ona göre belirlersiniz.
Öncelikle geçmiş olsun. Düşüncenizde haklısınız sizi yada anne-babanızı arayıp geçmiş olsun demeleri gerekirdi. Belki ziyaret etmeyi düşünüyolardır. Ya da umursamıyolar.Hayırlı akşamlar kızlar.
Babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendik.
3 gün önce de kayınvalidemle konuşup söyledim. Üzüldü geçmiş olsun dedi, burda sorun yok. Ama ne kayınpederim ne de görümcelerim arayıp bi geçmiş olsun demediler. Eltim de bildiğine göre kaynıma söylemiştir. O da aramadı.
Hepsiyle aramız iyi. Onlar bi grip bile olsalar nasıl oldun geçti mi diye sorarım.
Burdan beni tanımayan arkadaşlar bile geçmiş olsun diyip teselli etmeye çalıştılar. Çokta iyi geldi hepsine teşekkür ederim.
Ama yakınlarımın böyle yapması beni üzdü ve çok kırıldım.
Eşime sadece bir kere babandan bi telefon beklerdim dedim. O da bişey diyemedi tabi.
Sizce ben fazla mı alınganlık yaptım. Çok mu büyüttüm içimde.
Mesafelik çok bişey yoktu aslında bu güne kadar. Misilleme yapamam ama tavrımı ona göre belirlerim artık.Geçmiş olsun. Siz de bundan sonra misilleme yaparsınız hem mesafe koymak isterseniz de bunu kullanırsınız iyi olur bence
Teşekkür ederim. Umursamadıklarını düşünmek istemiyorum. Babamı da çok severlerdi. Babamın henüz haberi yok arayamazlar.Öncelikle geçmiş olsun. Düşüncenizde haklısınız sizi yada anne-babanızı arayıp geçmiş olsun demeleri gerekirdi. Belki ziyaret etmeyi düşünüyolardır. Ya da umursamıyolar.
Evet o iyi olsun da. Radyoterapi ye başladı. Biyopsi tarihini bekliyoruz.Geçmiş olsun, alınmakta haklısın, çok da sallama, baban iyi olsun da gerisi boş, Dr ne dedi?
Sağolun. Aramızda herhangi bir sorun veya mesafe olsa takmıycam aslında. Ama bi sebep yok.Geçmiş olsun. Takmaya değer birşey değil. Ben ameliyat oldugumda 2 görümce , eltim, kp hiçbiri ne ziyaret etti, ne geçmiş olsun dedi. Eşime mesaj atmışlar galiba görmedim bile sözde eşim bana yazdılar dedi ki umurunda değildi hala değil.
Deseler nolur demesler nolur zaten canımın derdindeydim kim takar birilerinin geçmiş olsununu.
Amin inşAllah Allah razı olsun. Evet malesef onlardaki yerimi görmüş oldum.Çok geçmiş olsunSadecebirisiyim Rabbim şifa versin tez vakitte babacığına.
Madem aranız iyiydi elbette aramaları gerekirdi çünkü önemli bir hastalıktan bahsediyorsunuz demek ki sandığını kadar yakın değillermiş bu vesileyle görmüş oldun.
Bırakma kendini sakin,atlaticak,ölmiycek tamammi? AtlaticakEvet o iyi olsun da. Radyoterapi ye başladı. Biyopsi tarihini bekliyoruz.
Sağolun. Aramızda herhangi bir sorun veya mesafe olsa takmıycam aslında. Ama bi sebep yok.
Amin inşAllah. Beni kırdılar bi kere. Şimdi istedikleri kadar vakit onların olsunAllah şifa versin, geçmiş olsun. Daha yeni öğrenmişsiniz ya, belki sıcağı sıcağına aramak istememişlerdir. Birazcık daha zaman verin bence. Ha aramazlarsa ayıp ederler, orası ayrı.
İnsan hastalıkta da yanında olmayacaksa iyi günümde ne yapayım ilgilerini diye düşünüyor.Biz çok içli dişli değildik ama hastalık, ölüm durumlarında mesafe gözetilmez bence, gorumcenin doğumunda ben de hastanedeydim, eltimin babası vefat ettiğinde yine gitmiştik ziyarete...
Boşver bakarsa yapsinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?