Insan dogmamis bebegini neden sevmez ki?

(((ben onun için ilk günden beri hiç birşey hissetmiyorum. Doğduğunda da sevebilecegimi hiç sanmıyorum. ))) Bu kelime hiccc hos bi kelime degil resmen buz kesilirdim bende bunu duysam.Rabbim kolay dogumlar wersin saglikli sihatli kucaginiza almayi nasip etsin.Kizi sevdigi icin dese onunda bi adabi war ben kizimi daha cok sewerim o benim ilk aşkim demi kizim dese diycem kiz cocuguna duskun olur babalar Ama esiniz cok dusuncesiz konusmus.

Kesinlikle....densiz....

bence hazir olmadigi icin ama kucagina bir alsin bakk ondan sonra gor

Babalar doğup gelmeden baba olduklarını anlamazlar denilir ama dile getirmesi çok çirkin olmuş
Kızımın yeri başka falan diyebilirdi

Doğunca onu da sevecek elbette. Evlat bu hiç sevilmez mi.

Ama ne olursa olsun söylediği söz çok kırıcı. Haklısınız üzülmekte. Uygun bir zamanda kırıldığınızı söyleyin içinizde tutmayın.

Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin

benzer şeyleri bizde diyorduk şimdi ise evimizin neşesi diyoruz sadece zaman

Hiç aldırma o öyle der bak gör doğsun çocugun nasıl olacak o. Benim babamda bana aşırı düşkünmüş kardeşim doğunca çok benimsememiş ama sonrasında en kıymetlisi oldu Alınmıyorum tabii de öyle işte. Bir de babalar kız çocuklara aşırı düşkün oluyor. Kızların babalarını aşırı sevmesi düşkünlüğe yol açıyor bence ondan. Oğlunu kucağına alsın bakalım he sevmicek görürürm

Üzülmekte haklısın ama babası belki kızının yanına kıskanmasın diye öyle demiştir sevemez olurmu hiç oda evladı belki kız istemeye içten içe ama doğunca bu düşüncesi değişir eminim merak etmeyn.

Eşinizin duyguları normal geldi bana...

İnsanla ilk çocuklarını o kadar severler ki; sanki 2 . çocuk olsa onun gibi sevemeyeceklerini ilkinin yerinin farklı olacağını düşünürler... doğduktan sonra yanıldıklarını anlarlar...

Eşinizin yaşadığı bu duyguyu hem ben hem eşim 2. hamileliğimde yaşadık, ama bebek doğduktan sonra öyle olmadığını anladık...

Allah'tan kızım ondan daha akıllı ve daha düşünceli. Benim kardeşimi kiskandigim için filan böyle diyorsan yaniliyorsun ben kardeşimi daha doğmadan çok seviyorum diyecek kadar olgun çok şükür.
En azından babası gibi saçma sapan konuşup beni üzmüyor.

Yani hoş olmamış dedikleri gerçekten ..
Ama bende ikinci çocuğa hamile iken acaba bunu ilki kadar sever miyim diye düşünüyordum sanki ilk çocuğumdan başka kimseyi o kadar sevemem sanıyordum.
Şimdi üç taneler hepsi gözümün çiçeği

Maşallah kızıniza aferim babasına iyi demiş

Senin karnında olduğu için oğlunla bağın ilk oraya tutunduğundan beri günden güne kuvvetlenerek var, ama eşinde böyle bir durum yok.
Az kalmış zaten, hele bir doğsun saçmaladığını anlar dedikleri için utanır bile zaten.
Evlat sevilmez mi yaa? Ha istisna desek evlat sevmeyecek adam ilkini de sevmezdi.

Bana tutunmadan önce onda tutunuyordu
Onunla alakası yok kardeşim benim koca yontulmamis odun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…