- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Yahu yok seviyorum tabii ki canim gibi.Nasıl yani 4 sene sevmek için çok uzun bir zaman değil.mi yani beklemek için.
Hayır konuşmadım. Ama artık ona yanlışı doğruyu göstermekten yoruldum. Küçük değil ki kocaman adam en azından benden yaşça daha büyük. Artık yol yordam göstermekten usandım.Hoş olmamış, eşinizle konuşup bunun yanlış olduğunu belirttiniz mi? Ayrıca eminim ki onu da çok sever
Esiniz bu gebeligi istemiyormuydu?annelik anne karnina dustugunde baslar babalarda malesef boyle degil.keske cocuk yapmasaydnz bu adama8 yaşında kızım var bu arada.36 haftalık hamileyim. Oğlum olacak allah'ın izniyle.
Eşim az önce yegenine dedi ki kızım için Dünya da insan bundan daha çok kimseyi sevebilir mı. Bundan daha tatlısı var mı. Şuna bak dünya bir yana kızım bir yana vs.
O da dedi dur bi öteki de gelsin sen ondan sonra gör.
Esimin söylediği cümle aynen su; ben onun için ilk günden beri hiç birşey hissetmiyorum. Doğduğunda da sevebilecegimi hiç sanmıyorum.
O kadar agrima gitti ki anlatamam. Tamam babalık annelik gibi değil ama insan bu sözü söyler mi. O kadar üzüldüm ki sanki yavrum bu sözü duydu ve çok üzüldü gibi geliyor. Biliyorum böyle birşey imkansız ama anne yüreği işte içim paramparca oldu.
Bu arada bu gebelik sürprizdi. Ama onun öncesi o istiyordu ben istemiyordum.
Şimdi niye böyle dedi ki?
Ayrıca hamileligimden beri ben hissediyordum heyecanlı olmadığını ama buyutmuyordum. Bugün çok ama çok zoruma gitti.
8 yaşında kızım var bu arada.36 haftalık hamileyim. Oğlum olacak allah'ın izniyle.
Eşim az önce yegenine dedi ki kızım için Dünya da insan bundan daha çok kimseyi sevebilir mı. Bundan daha tatlısı var mı. Şuna bak dünya bir yana kızım bir yana vs.
Esimin söylediği cümle aynen su; ben onun için ilk günden beri hiç birşey hissetmiyorum. Doğduğunda da sevebilecegimi hiç sanmıyorum.
O kadar agrima gitti ki anlatamam. Tamam babalık annelik gibi değil ama insan bu sözü söyler mi. O kadar üzüldüm ki sanki yavrum bu sözü duydu ve çok üzüldü gibi geliyor. Biliyorum böyle birşey imkansız ama anne yüreği işte içim paramparca oldu.
Ayrıca hamileligimden beri ben hissediyordum heyecanlı olmadığını ama buyutmuyordum. Bugün çok ama çok zoruma gitti.
Benim düşüncemin neresi yanlış. Tam olarak bende aynı şeyleri düşünüyorum sizinle. Hatta yorumlarimda da yazdım insan böyle düşünse bile bunu söyler mi dedim. Bunu dan dan diye söylemesi garip. Daha gormeden dokunmadan kucağına almadan bu neyin önyargısı dedim hatta.Kocanız çok gereksiz muhabbetlere giriyor. Çocuk mu bu adam. Böyle olsa bile böyle söylenir mi? İnşallah bu saçma muhabbeti kızının yanında yapmiyordur.
Siz de bence olaya yanlış yerinden bakıyorsunuz. 8 yıllık kızı tabiki onu sevecek daha öbürünü görmedi dokunmadı bilmiyor vs. Ama bunu söylemesi konuşması çok saçma. Kızınız bebek doğunca ne kadar büyük olursa olsun bir afallayacak zaten. Sizin bu süreçte hem kızınıza hem bebeğe davranışınız çok çok önemli. Birini diğerinden üstün görmeyin. Evet bebrgin daha çok ilgiye ihtiyacı olacak ona ilgi gösterdikçekici kızınız sizin sevginizi sorgulayacak vs ama kalkıpta ona ben seni daha çok seviyorum vs gibi cümleler kurulmasına müsade etmeyin. Sonra kardeşler arasında saçma sapan rekabetler kavgalar gurultuler yaşarsınız.
Görmeye mi dedi?Şu an ben de pek sıcaklık hissedemiyorum. Aşağıdaki takvimi de gördükçe isim ısınır belki diye açtım :) hatta doktora sordum dedim arkadaşlarım hamileyken ilk andan beri çok sevdiler. Bebeğim yavrum diye hitap etmeye başladılar bende mi sıkıntı var? Bazı kişilerin sevmek için girmeye ihtiyacı vardır dedi
Valla zaten istese de istemese de yapacak birşey yok. Çocuk nerdeyse doğmak üzere. Şu şaatten sonra yapacak birşey yok. Sevecek. Kusura bakmasın. O da onun çocuğu.Babalar için kızlar farklıdır yerini kimse alamaz helede ilk cocuksa ona ilk babalık duygusunu yaşatan bide suprizmis diğeri benim esimde ikinci erkek ve süpriz olunca hiç istememisti doğunca tabiki çok sevdi tabi kızları herzaman baş tacı oylede olsun zaten oğlu doğsun babasıyla erkek oyunlari filan oynasın onlada farklı bi bağı olur bide istenmeyen daha tatlı olur takma kafana
Onun bu düşünceleri beni deli edecek zaten.Ben bile 2. Bebegimde acaba ilki gibi severmiyim diyordumHa 3. Oldu onuda deli gibi seviyorum Kisaca itin 40 enigi olsa birinden vazgecmezmis olunca hepsi seviliyor
Esin biraz sesli dusunmus sadece
Bebek kadının rahmine düşer düşmez anneliği hissediyor. Ama erkek kucağına almadan babalığı hissedemiyor. Doğumdan sonraki tavrına bakın. Ama bana söylese bende eşime bozulurdum haklısınız.8 yaşında kızım var bu arada.36 haftalık hamileyim. Oğlum olacak allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?