Insan dogmamis bebegini neden sevmez ki?

10 aylik bebegim var. 2. Ye hamile kalsam veya baska bir cocugum olursa o cocugu hic sevmeyecekmis gibi hissediyorum kendimi. Hatta buna o kadar eminim ki asla sevmezmisim gibi geliyor. Bu mumkun mu peki? Asla. Brnce dogunca sevecektir.

Hoş olmamış, eşinizle konuşup bunun yanlış olduğunu belirttiniz mi? Ayrıca eminim ki onu da çok sever
Hayır konuşmadım. Ama artık ona yanlışı doğruyu göstermekten yoruldum. Küçük değil ki kocaman adam en azından benden yaşça daha büyük. Artık yol yordam göstermekten usandım.

Şu an ben de pek sıcaklık hissedemiyorum. Aşağıdaki takvimi de gördükçe isim ısınır belki diye açtım :) hatta doktora sordum dedim arkadaşlarım hamileyken ilk andan beri çok sevdiler. Bebeğim yavrum diye hitap etmeye başladılar bende mi sıkıntı var? Bazı kişilerin sevmek için girmeye ihtiyacı vardır dedi

Canim bi soz vardir gelen gelenden tatli okur diye esin kizini cok sevdigi icin sevgisini bolemeyecegini dusunuyor benim kazma kafalida diyordu ikinciyi boyle sevemem evlat ama ilkinin yeri ayri diye ayy bi dogdu geceleri uyanmasini bekliyordu sevmek icin ha niye gece buyuk onu sevdigini gorup de cani sikilmasin diye

Böyle söylemesi hiç doğru değil, erkekler kucağına alınca baba olduğunu anlar diyorlar ama insan yine de ufak bir heyecan duyar canın kanın sonuçta. Hissetmiyorsan da bari söyleme. Ne yapsın şimdi sen bir şey hissetmiyorsun diye doğmasın mı? Yaparken güzeldi ama. Plansız gebelik de olsa her cinsel ilişkide küçük de olsa gebelik ihtimali var ve bunu bilerek yaptı. Ama hiçbir heyecan hissetmiyor. Ne güzel kafa

Esiniz bu gebeligi istemiyormuydu?annelik anne karnina dustugunde baslar babalarda malesef boyle degil.keske cocuk yapmasaydnz bu adama

Canım benim eşim de öyle.olsun eve neşe gelecek ne güzel falan diyor.ama ben demeden karnımı ellemiyor.ilk hamileliğimde daha hevesliydi.gelip konuşurdu şarkılar falan söylerdi göbeğime ama bunu toplasan 10 kere ellemedi.üstelik ilk hamileliğimde başka sıkıntılar yaşamıştık ona rağmen daha neşeliydi.

Erkekler böyle biraz.Ama bende bile var.hala adapte olamadım.kızım hasta olsa "hamileyim ondan mı ilgilenemiyorumki" deyip kendimi suçluyorum.hatta şu haftadayım çogu seyi hazır değil bebişin.çantasını bile yapmadım kuzumun.dogunca kızımla ilgilenemedigim zamanlarda ne yapacağım bilmiyorum.ultrason resimlerine bakıp seviyorum ama kızımdan başka bir varlığı bu kadar sevmek garip geliyor.kızıma karşı vicdan azabı gibi ama farklı güzel .aynı duyguları yeniden yaşamak çok zevkli.özlemişim.
üçümüz için de garip bir duygu bu bence.sanki hep üç kişiydik.şimdi bebiş dünyaya adapte olurken biz de ona adapte olmaya aradaki dengeleri kurmaya çalışacagız sanırım.sizde de öyle olur.herkes alışacak zamanla.

Kocanız çok gereksiz muhabbetlere giriyor. Çocuk mu bu adam. Böyle olsa bile böyle söylenir mi? İnşallah bu saçma muhabbeti kızının yanında yapmiyordur.

Siz de bence olaya yanlış yerinden bakıyorsunuz. 8 yıllık kızı tabiki onu sevecek daha öbürünü görmedi dokunmadı bilmiyor vs. Ama bunu söylemesi konuşması çok saçma. Kızınız bebek doğunca ne kadar büyük olursa olsun bir afallayacak zaten. Sizin bu süreçte hem kızınıza hem bebeğe davranışınız çok çok önemli. Birini diğerinden üstün görmeyin. Evet bebrgin daha çok ilgiye ihtiyacı olacak ona ilgi gösterdikçekici kızınız sizin sevginizi sorgulayacak vs ama kalkıpta ona ben seni daha çok seviyorum vs gibi cümleler kurulmasına müsade etmeyin. Sonra kardeşler arasında saçma sapan rekabetler kavgalar gurultuler yaşarsınız.

Benim düşüncemin neresi yanlış. Tam olarak bende aynı şeyleri düşünüyorum sizinle. Hatta yorumlarimda da yazdım insan böyle düşünse bile bunu söyler mi dedim. Bunu dan dan diye söylemesi garip. Daha gormeden dokunmadan kucağına almadan bu neyin önyargısı dedim hatta.

Görmeye mi dedi?

Babalar için kızlar farklıdır yerini kimse alamaz helede ilk cocuksa ona ilk babalık duygusunu yaşatan bide suprizmis diğeri benim esimde ikinci erkek ve süpriz olunca hiç istememisti doğunca tabiki çok sevdi tabi kızları herzaman baş tacı oylede olsun zaten oğlu doğsun babasıyla erkek oyunlari filan oynasın onlada farklı bi bağı olur bide istenmeyen daha tatlı olur takma kafana

Ben bile 2. Bebegimde acaba ilki gibi severmiyim diyordumHa 3. Oldu onuda deli gibi seviyorumKisaca itin 40 enigi olsa birinden vazgecmezmis olunca hepsi seviliyor

Esin biraz sesli dusunmus sadece

Valla zaten istese de istemese de yapacak birşey yok. Çocuk nerdeyse doğmak üzere. Şu şaatten sonra yapacak birşey yok. Sevecek. Kusura bakmasın. O da onun çocuğu.

On
Ben bile 2. Bebegimde acaba ilki gibi severmiyim diyordumHa 3. Oldu onuda deli gibi seviyorumKisaca itin 40 enigi olsa birinden vazgecmezmis olunca hepsi seviliyor

Esin biraz sesli dusunmus sadece
Onun bu düşünceleri beni deli edecek zaten.
Düşünmez olasica.
Düşünmez düşünmez bi düşünür bu sefer saçma sapan birşey düşünür.

Bebek kadının rahmine düşer düşmez anneliği hissediyor. Ama erkek kucağına almadan babalığı hissedemiyor. Doğumdan sonraki tavrına bakın. Ama bana söylese bende eşime bozulurdum haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…