- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.080
- 158
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Ben ikisini de çok seviyorum. Allah biliyor biri sağ gozumse diğeri sol gözüm.Desin o.Ben de ilk çocuğum için onun üstüne çocuk sevemem diyordum ama ikinci oldu dünya durdu...
Dimi bide böyle bişey var,bende öyle düşünüyordumDesin o.Ben de ilk çocuğum için onun üstüne çocuk sevemem diyordum ama ikinci oldu dünya durdu...
Hangi konuda zaten bizim gibi düşünduler ki.Tabi evlat ayrımı olmazda babalar kızlarına aşık eşimden biliyorum ... ama bence oğlunu kucağına alınca duyguları değişirya erkekler bizim gibi değil bu konularda
Odunlar arkadaşım bizde onları yontacaz sürekliHangi konuda zaten bizim gibi düşünduler ki.
Sanki kızıyla çok ilgili. Her şey sözde lafta.
Bıktım yeminle. Yontmaktan odunla uğraşmaktan bıktım.Odunlar arkadaşım bizde onları yontacaz sürekli
Bebekler anne karnında herşeyi hissederler, bir daha böyle bişeyi dile getirmez umarım, bununla ilgili çok deney var maalesef, bi de doğduktan sonra sevilmeyen insanlar da var eşiniz sevecektir8 yaşında kızım var bu arada.36 haftalık hamileyim. Oğlum olacak allah'ın izniyle.
Eşim az önce yegenine dedi ki kızım için Dünya da insan bundan daha çok kimseyi sevebilir mı. Bundan daha tatlısı var mı. Şuna bak dünya bir yana kızım bir yana vs.
O da dedi dur bi öteki de gelsin sen ondan sonra gör.
Esimin söylediği cümle aynen su; ben onun için ilk günden beri hiç birşey hissetmiyorum. Doğduğunda da sevebilecegimi hiç sanmıyorum.
O kadar agrima gitti ki anlatamam. Tamam babalık annelik gibi değil ama insan bu sözü söyler mi. O kadar üzüldüm ki sanki yavrum bu sözü duydu ve çok üzüldü gibi geliyor. Biliyorum böyle birşey imkansız ama anne yüreği işte içim paramparca oldu.
Bu arada bu gebelik sürprizdi. Ama onun öncesi o istiyordu ben istemiyordum.
Şimdi niye böyle dedi ki?
Ayrıca hamileligimden beri ben hissediyordum heyecanlı olmadığını ama buyutmuyordum. Bugün çok ama çok zoruma gitti.
Bilinçli yapılan bir bebek değildi. Ama bu kadarı da haksızlık degilmiMuhtemelen 2. Cocuk kızınıza haksızlık gibi geliyordur ama doğunca herşey değişir dedikleri hoş değil istemedi mi bu bebeği
InsallahBenim eşimde ikinci hamileliğimde ayni şekilde konuşuyordu “ben bu kızımdan başka çocuğu nasıl seveceğim, asla bu kızım kadar sevemem” vs. Bende sizin gibi üzülüyordum şimdi küçük babasının tepesinden inmiyor “iyi ki bu kızım olmuş, 1 tane daha yapalım” diyip duruyor.
eşiniz iki numarayı kucağına alsın, şu anda söylediği sözlerden pişman olacak.
annelok icgudusel ama babalik degil. esimde buyuk oglumu cok sevdigi icin ve hep tek oglu olacagini dusundugu icin kucugu sevemem yada sevsem de buyuge ihanet gibi dusunurdu. ama küçüğü de baya seviyor. oyle iddiali laflara takilmayin. yasanirken oyle olmaz8 yaşında kızım var bu arada.36 haftalık hamileyim. Oğlum olacak allah'ın izniyle.
Eşim az önce yegenine dedi ki kızım için Dünya da insan bundan daha çok kimseyi sevebilir mı. Bundan daha tatlısı var mı. Şuna bak dünya bir yana kızım bir yana vs.
O da dedi dur bi öteki de gelsin sen ondan sonra gör.
Esimin söylediği cümle aynen su; ben onun için ilk günden beri hiç birşey hissetmiyorum. Doğduğunda da sevebilecegimi hiç sanmıyorum.
O kadar agrima gitti ki anlatamam. Tamam babalık annelik gibi değil ama insan bu sözü söyler mi. O kadar üzüldüm ki sanki yavrum bu sözü duydu ve çok üzüldü gibi geliyor. Biliyorum böyle birşey imkansız ama anne yüreği işte içim paramparca oldu.
Bu arada bu gebelik sürprizdi. Ama onun öncesi o istiyordu ben istemiyordum.
Şimdi niye böyle dedi ki?
Ayrıca hamileligimden beri ben hissediyordum heyecanlı olmadığını ama buyutmuyordum. Bugün çok ama çok zoruma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?