- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Sonrasından emin değilseniz öncesinden nasıl eminsiniz?Eşimle 9 yıldır evliyim. Kesinlikle eminim aldatmadı. Ama bundan sonra aldatmayacağı anlamına gelmez. Hiçbir şeyin garantisi yok. Keza bu konuda ne babama ne de babamın oğluna güvenmem ki onlarda çoğu kez aldattı eşini.
Allah hayırlı koca versin herkese.... zordur aldatılmak annemden bilirim.
esim beni aldatmaz. aldatmaz ancak beni cok sevdigi icin degil, kendisine ozsaygisi cok yuksek oldugu icin...
Aldatmak, sevgi degil, kisilik sorunudur.
Beni sevmekten vazgectigi an kisiligi geregi zaten benimle yolunu ayirir.
Bilmem ben de bir tuhaflık mı var nedir?
Ben kocamı Tövbe Estağfurullah başka bir kadınla aynı yatakta görsem inanmam,dönüp bir daha baksam hiç inanmam.
İçindeki sevgiye ve Allah korkusuna çok inandığımdan mıdır yoksa başka beceriksiz midir bilemem de bu hayatta gerçekten düzgün bir erkek yaşadığına kocamı tanıdıktan sonra emin oldum ben.
Yapar da yapmayadabilir.yapmayanda varmis öyle diyolaaar.Selam kızlar,
Arkadaşlarla muhabbet ederken dikkatimi çekti. Genelde kadınlar kocalarının çok sadık olduğunu ve aldatmasına ihtimal vermediklerini söylüyorlar. Ben de evliyim ve bazen düşünüyorum. Gerçekten benim kocam beni aldatmaz mı diye? Bana da sanki aldatmazmış gibi geliyor. E o zaman bu kadar aldatılan kadın varken biz fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz? Yani demem o ki siz eşinize baktığınızda ''Bu adam beni asla aldatmaz'' diyor musunuz? Yoksa ihtimal verenlerden misiniz?
Bir kadın anlar, aptal değilse tabi. Ve evet eminim. Ama bir gün şeytana uyar mı bilmem. Garantisi yok. Sizin endişeniz olmasın, kocam açısından bir derdim yokSonrasından emin değilseniz öncesinden nasıl eminsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?