- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
Ne güzel, inşallah hiçbir zaman güveninizi sarsacak birşey olmaz.Maşallah diyimBen kocamın beni aldatmayacağından eminim diyebilirim.
Bana olan sevgisi ve Allah korkusundan dolayı böyle düşünüyorum .
Zira bakışı ile bile haramdan sakınmaya imtina eden bir adamla evliyim hamdolsun.
O yüzden "her erkek aldatır" cümlesi masaldır, komiktir benim gözümde. .
Soruya ek sorum: aldatmak sadece fiilen aldatinca mi aldatmak sayiliyo?
8 senelik evliyim. Cevrem den yorumlar çakalın önde gideniyim.:) aldatmaz diyemem insan yahu bu beşer şaşar yani.Selam kızlar,
Arkadaşlarla muhabbet ederken dikkatimi çekti. Genelde kadınlar kocalarının çok sadık olduğunu ve aldatmasına ihtimal vermediklerini söylüyorlar. Ben de evliyim ve bazen düşünüyorum. Gerçekten benim kocam beni aldatmaz mı diye? Bana da sanki aldatmazmış gibi geliyor. E o zaman bu kadar aldatılan kadın varken biz fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz? Yani demem o ki siz eşinize baktığınızda ''Bu adam beni asla aldatmaz'' diyor musunuz? Yoksa ihtimal verenlerden misiniz?
Bence benden gizleme ihtiyacı duyacağı herşey aldatmadır.Ama cinsel birliktelik çok daha ağır koyuyor insana
Kızz adriana lima bile aldatıldı hemde o çirkin kocası tarafından hemde 2 seferAngelina jolie bile aldatildi
Çok emin konuşmayın beşer bi varlıktan bahsediyodunuz hata yapabilen yanılan şaşıran.çok güvenme hayal kırıklığın büyük olur.inşallah yaşamazsın tabi ama.Aynısı ben ve eşim için de geçerli. Yorumları okuyordum, ya Bi ben mi böyle düşünüyorum derken sizin yorumu gördüm bir de @Laale hanımın ki.
Bende asla ve asla eşim aldatmaz diyenlerdenim; bunu önce kendine yakıştıramaz. Sonra bana. Ne inançlarımız ne de kişiliğimiz müsade etmez.
Evet böyle örnekler de var, yalnız bunlar sadece muhafazakar geçinen aslında hiç de alakası olmayan insanlar. Sadece başı kapalı mesela ama neden kapalı olduğunun farkında bile değil, gelenek diye belki de. . Zina haram diye biliyor, ona da dini nikah kılıfını uyduruyor mesela. . Örnek çoğaltabiliriz. Zerre kadar dinle ilgisi olmayan ahlaksızca davranışlar . . . . . .Ne güzel, inşallah hiçbir zaman güveninizi sarsacak birşey olmaz.Maşallah diyim
Ama ben Allah korkusu olduğunu düşündüğüm çok insanı duydum yapan mesela arkadaşımın komşusu baya muhafazekar türbanlı bir bayan 2 çocuğu var eşinden boşandı yine muhafazekar olan arkadaşımın babasıyla uzun bir süre ilişki yaşadılar.Bunuda artık dini nikahla mı bilmiyorum kılıfına uydurdular heralde
Arkadaşım aradığında komşullarını babanla büyük bir aşkımız var çok seviyorum gibi aptalca bir açıklama yapmış.Ama hissinizin doğru olduğunu söyleyebilirim gerçekten olanı hissediyorsunuz
Erkeklere göre öyleSoruya ek sorum: aldatmak sadece fiilen aldatinca mi aldatmak sayiliyo?
Aynen valla biz mi aldatilmayacagizKızz adriana lima bile aldatıldı hemde o çirkin kocası tarafından hemde 2 sefer
Hakkat canım ya dünyanın en güzel kadınları aldatılıyo.demekki erkeğin fıtratında olan bişey bu.adriana limayı aldatanı allah çarpar vallaAynen valla biz mi aldatilmayacagizher kadin birgun aldatilmayi tadacaktir
8 senelik evliyim. Cevrem den yorumlar çakalın önde gideniyim.:) aldatmaz diyemem insan yahu bu beşer şaşar yani.
Eşim beni asla aldatmaz diyen kadınların bu cümlenin altında kendilerinin nekadar miiikemmel olduğunu vurguladığını düşünüyorum.
Yani iki şekli var bunun.
1.Okadar mükemmel seçimler yaparım ki beni asla aldatmayacak bir adam seçerek evlendim.
2. Okadar mükemmel bir kadınım ki hahaha beni aldatamaz.
Çok emin konuşmayın beşer bi varlıktan bahsediyodunuz hata yapabilen yanılan şaşıran.çok güvenme hayal kırıklığın büyük olur.inşallah yaşamazsın tabi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?