Selam kızlar,
Arkadaşlarla muhabbet ederken dikkatimi çekti. Genelde kadınlar kocalarının çok sadık olduğunu ve aldatmasına ihtimal vermediklerini söylüyorlar. Ben de evliyim ve bazen düşünüyorum. Gerçekten benim kocam beni aldatmaz mı diye? Bana da sanki aldatmazmış gibi geliyor. E o zaman bu kadar aldatılan kadın varken biz fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz? Yani demem o ki siz eşinize baktığınızda ''Bu adam beni asla aldatmaz'' diyor musunuz? Yoksa ihtimal verenlerden misiniz?
Bence erkeklerin %90 u aldatir, hem de "karda yuruyup iz birakmadan".
Bunu bir erkek arkadastan duymustum.
Bence bir insanin fiziksel özelliğini begenmek aldatmak degildir sonucta televizyonda gördüğümüz oyunculara da diyebiliriz yakışıklı veya güzel diye.Bence aldatmak o insanla bir sey yasayabilicegini dusunmek o begendigin insana bir bakis atmak hos bir söz yazmak biseylerdir yani kadın veya erkek.Sadece begenmek herkeste olur önemli olan düşünce ve davranışlar bencealdatmak sadece yatak ilişkisi değil ki gözü beğenmek ile birine takılsa o da aldatmaktır. ama bunu kadınlar da yapar. vay ne yakışıklı erkek diyip için bir hoş oluyorsa geçici o da aldatmaktır. şimdi biz asla yapmıyoruz demek de yalan olur.
affedilmeyecek olan kısım tümden gönlünün birine kayması ve/veya yatak ilişkisidir.
Selam kızlar,
Arkadaşlarla muhabbet ederken dikkatimi çekti. Genelde kadınlar kocalarının çok sadık olduğunu ve aldatmasına ihtimal vermediklerini söylüyorlar. Ben de evliyim ve bazen düşünüyorum. Gerçekten benim kocam beni aldatmaz mı diye? Bana da sanki aldatmazmış gibi geliyor. E o zaman bu kadar aldatılan kadın varken biz fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz? Yani demem o ki siz eşinize baktığınızda ''Bu adam beni asla aldatmaz'' diyor musunuz? Yoksa ihtimal verenlerden misiniz?
aldatmak sadece yatak ilişkisi değil ki gözü beğenmek ile birine takılsa o da aldatmaktır. ama bunu kadınlar da yapar. vay ne yakışıklı erkek diyip için bir hoş oluyorsa geçici o da aldatmaktır. şimdi biz asla yapmıyoruz demek de yalan olur.
affedilmeyecek olan kısım tümden gönlünün birine kayması ve/veya yatak ilişkisidir.
aldatmak sadece yatak ilişkisi değil ki gözü beğenmek ile birine takılsa o da aldatmaktır. ama bunu kadınlar da yapar. vay ne yakışıklı erkek diyip için bir hoş oluyorsa geçici o da aldatmaktır. şimdi biz asla yapmıyoruz demek de yalan olur.
O zaman ben kocamı her sezon Kıvançla ve Burak'la aldatıyorumaldatmak sadece yatak ilişkisi değil ki gözü beğenmek ile birine takılsa o da aldatmaktır. ama bunu kadınlar da yapar. vay ne yakışıklı erkek diyip için bir hoş oluyorsa geçici o da aldatmaktır. şimdi biz asla yapmıyoruz demek de yalan olur.
HayırSelam kızlar,
Bilmem ben de bir tuhaflık mı var nedir?
Ben kocamı Tövbe Estağfurullah başka bir kadınla aynı yatakta görsem inanmam,dönüp bir daha baksam hiç inanmam.
İçindeki sevgiye ve Allah korkusuna çok inandığımdan mıdır yoksa başka beceriksiz midir bilemem de bu hayatta gerçekten düzgün bir erkek yaşadığına kocamı tanıdıktan sonra emin oldum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?