- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
Ben şahsen esimin de kendiminde sonsuza kadar birbirimizi sevecegimiz konusunda yuzde yuz emin olamiyorum. insanlar zamanla degisir. suan kocama taparacasina asigim ama hayat bu, belki günün birinde artik baskasina karsi bu hisleri hissedecegim kimbilir? ayni sekilde esim de kalbine mühür vuramaz, ask insanin elinde degildir ki. bir gun gelip de bana olan ilgisi azalip bir baskasina yonelebilir. buraya kadar herşey ihtimal dahilinde.
Bizim esimle birbirimize sözümüz bu hislerimizde dürüst olmak. yani karsi tarafi kandirmamak, aldatmamak. bu konuda kendime de esime de güveniyorum. birgun baskasindan hoslanirsak bunu ilk birbirimize soyleriz, uygulamaya geçmeden once karsi tarafin artik askin bittiğinden haberi olur.
Bizim esimle birbirimize sözümüz bu hislerimizde dürüst olmak. yani karsi tarafi kandirmamak, aldatmamak. bu konuda kendime de esime de güveniyorum. birgun baskasindan hoslanirsak bunu ilk birbirimize soyleriz, uygulamaya geçmeden once karsi tarafin artik askin bittiğinden haberi olur.