İnsan eşinden soğur mu?

hayatim321

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
344
8
16
35
İstanbul
Merhaba herkese,

beni daha iyi anlayabilmek için lütfen açmış olduğum (eşim bana aşık değil ama seviyor bu ne demek, eşim bunları neden yapıyor, eşim neden böyle evli bayanlar yardım) konuları okuyunuz. İnsan eşiyle sürekli tartışır mı? Nerede kalıyor burada sevgi? Yoksa mantık şöyle mi? Ben seni seviyorum ama senin midene kramplar girene kadar seni sinir ederim, umrumda olmaz, sevgi bu mu? HAYIR değil. İnsanlar tabii ki tartışır insanız tabii ki farklı fikirler olacaktır. Ama evli çift siyah ile beyaz kadar farklı olabilir mi? Olmamalı.
Evet son geldiğim nokta burasıdır, eşimden soğudum ve 2 gündür ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum. Bazı yaşananları unutamıyorum elimde değil belki de unutmak istemiyorum bu da olabilir tabii, eşimi affedemiyorum, affetmek Allah'a mahsus diyenler olacaktır ama ben affetmiyorum. İçimde eşime karşı bir nefret var. Bana yaptıklarını düşününce. Peki bunun için ille de ayrılmak mı lazım? Ben artık çok sıkıldım ve bunaldım, son artık mideme kramplar girince bi durdum düşündüm. Deymez.
Eski sevgilisini (burayı anlamak için eski konulara bakın) instragram da buldum. Kızla gittiği yerlere beni götürmüş ve daha doğrusu kızın sevdiği yerlere götürmek istiyor. Ya sen kimsin ya, sen kimsin ki bunları bana yapıyorsun. Kızı kıskanmıyorum sakın yanlış anlaşılma olmasın, ciddi anlamda çok gösterişli ve de güzel olduğumu söylerler bende bilirim zaten ama konu buda değil.
Yok ben artık istemiyorum. Sanırım içimdeki nefret sevgimden daha büyük.
Belki kıymetimi ayrılınca anlar.
Hayata bir kere geliyoruz bu kadar acıya değer mi?

1-İnsan eşinden soğur .Hem de buz gibi soğur .

2-Hayata bir kez geliyoruz evet ve bu hayatta bir çok acıya katlanmayı seçebiliriz ama bunca acı soğuduğun ve sevmediğini düşündüğün biri için çekilmez .

Not : Bunca acıdan kastınızı bilmiyorum konularınızı okumadım .

Merhaba herkese,

beni daha iyi anlayabilmek için lütfen açmış olduğum (eşim bana aşık değil ama seviyor bu ne demek, eşim bunları neden yapıyor, eşim neden böyle evli bayanlar yardım) konuları okuyunuz. İnsan eşiyle sürekli tartışır mı? Nerede kalıyor burada sevgi? Yoksa mantık şöyle mi? Ben seni seviyorum ama senin midene kramplar girene kadar seni sinir ederim, umrumda olmaz, sevgi bu mu? HAYIR değil. İnsanlar tabii ki tartışır insanız tabii ki farklı fikirler olacaktır. Ama evli çift siyah ile beyaz kadar farklı olabilir mi? Olmamalı.
Evet son geldiğim nokta burasıdır, eşimden soğudum ve 2 gündür ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum. Bazı yaşananları unutamıyorum elimde değil belki de unutmak istemiyorum bu da olabilir tabii, eşimi affedemiyorum, affetmek Allah'a mahsus diyenler olacaktır ama ben affetmiyorum. İçimde eşime karşı bir nefret var. Bana yaptıklarını düşününce. Peki bunun için ille de ayrılmak mı lazım? Ben artık çok sıkıldım ve bunaldım, son artık mideme kramplar girince bi durdum düşündüm. Deymez.
Eski sevgilisini (burayı anlamak için eski konulara bakın) instragram da buldum. Kızla gittiği yerlere beni götürmüş ve daha doğrusu kızın sevdiği yerlere götürmek istiyor. Ya sen kimsin ya, sen kimsin ki bunları bana yapıyorsun. Kızı kıskanmıyorum sakın yanlış anlaşılma olmasın, ciddi anlamda çok gösterişli ve de güzel olduğumu söylerler bende bilirim zaten ama konu buda değil.

Soğur tabi ki neden soğumasın.

Madem kararlısınız adım atın yeni hayatınıza, Allah utandırmasın.

soğur tabiki...
ama bu yazdıkların sanki bi anlık öfkeyle yazılmış gibi geldi bana..
ayrılmak gibi ciddi bi düşüncen varsa gerçekten biraz sakince düşünmen lazım...
kolay bi karar değil...
eşinin sana yaşattıklarınıda unutamıyosun fln gerçekten zor durum...
allah yardımcın olsun...

Cok akli basinda bir insana benziyorsunuz ve acinizi burdan hissettim.evet sogur ama ego tam tersi hep elde etmek ister ama insanin kalbi kesinlikle sogur.siz kendinize deger vermeyi sectiginize gore artik hakettiginiz degeri gostericek olaylar ve kisiler hayatiniza girecektir cok dogru bir yola girmissiniz..biz turk kadinlarinin asil problemi kendimize deger vermeyip kendimize herturku muameleyi layik gormemiz ve turk erkekleri birer hic olduklari halde egolari sistikce kendilerini alman sansolyesi sanmalari

eski konularınızı okumadım .evet insan eşi nden sogur.ama eski sevgilisiniş görüedüğü yere seni götürmek istemesi gittiği yerlerin güzel olmasından dolayı olabilir mi ?
KULAK ASIL OLURMUŞ GÖZDEN EVVEL selma maraşıl ,bu kitabı tavsiye ederim okuyun.eşi ile sorun yaşamayan yoktur inanın.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

eski konularınızı okumadım .evet insan eşi nden sogur.ama eski sevgilisiniş görüedüğü yere seni götürmek istemesi gittiği yerlerin güzel olmasından dolayı olabilir mi ?
KULAK ASIL OLURMUŞ GÖZDEN EVVEL selma maraşıl ,bu kitabı tavsiye ederim okuyun.eşi ile sorun yaşamayan yoktur inanın.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Muhakkak okuyacağım, çok teşekkürler.

Merhaba herkese,

Bu konuda sonuna kadar haklısın bu yaptığı sana tamamen saygısızlık..

yeni hayatında başarılar dilerim arkadaşım sana, bence çok bile sabrettin. eşin kıymet bilmiyor

Çok mu hassas duygusal melankolik bir tip o. Yani mesela senleyken duygusallıkları oluyorsa sana karşı hassasiyetleri oluyorsa genel yapısı diyeceğim eğer yoksa düşündüğün gibidir.

Benim eşim çok duygusaldır, gözleri falan dolar evet bazen. Ama yani eğer izlediysen dizinin bölümünü bu bana pek sadece duygusallıktan gelmiyor.
Geçenlerde ben ağladım tv karşısında. bana ne dedi biliyor musun? Niye şimdi ağlıyorsun ki gören de sanki böyle bir şey başına geldi der dedi. Dedim ne alaka?? Kendini ele verdi orda işte. O zamanlar, sen utanmadan hala eski sevgiline mi ağlıyorsun dediğimde hayır kişiye değil olaya ağlıyorum demişti. Saçma sapan değil mi Allah aşkına. Resmen ağladı kucağımda hem de 1-2 günlük değildik tam 1 yıl beraberliğimiz vardı.

o zaman boşan arkadaşım boşanmanın sonuçlarına katlanabiliyorsan o benim için bişey ifade etmiyor diyorsan beraber durmanın da önemi kalmıyor hele çocuk yoksa salla gitsin ileride gelecekleree yol aç

Seni hatırlıyorum daha önce yorumlar yapmıştın sanki değil mi?

olabilir, konularını okuduğumu hatırlıyorum. eşin sana aşık değildi, aşk yalan diyodu. ve seninle öpüşmek hoşuna gitmiyodu. bana davranışları çok garip geldi, bugün de diyosun ki eski sevgilisinin gittiği yerlere götürüyomuş. soğumakta haklısın bence.

Back
X