- 5 Şubat 2024
- 141
- 15
- 18
- 26
- Konu Sahibi parla kusu
-
ev halkı şahit olduğu durumlar
Ablası bir şey söylememiş bu konuyla ilgili zaten aramızda kimsenin yanında da büyük bir tartışma olmadı ama tam 3 ay ailesinin yanında kaldık ister istemez dışarda veya başka bir yerde aramızda bir tartışma olunca eve geldiğimizde bu durum yüzümüze yansıyordu eşim bu imajı düzeltmek adına böyle bir konuşma yapmışMilletin içinde tartışırsanız ablası da der yani. Ben de olsam derim. Bizim yanımızda rahat durun diye. İnsanı geriyor. Hem de başkalarının ağzına sakız oluyorsunuz.
Ablası bir şey söylememiş bu konuyla ilgili zaten aramızda kimsenin yanında da büyük bir tartışma olmadı ama tam 3 ay ailesinin yanında kaldık ister istemez dışarda veya başka bir yerde aramızda bir tartışma olunca eve geldiğimizde bu durum yüzümüze yansıyordu eşim bu imajı düzeltmek adına böyle bir konuşma yapmış
Bende eşim ilişkimizle ilgili bizi küçük düşürecek bir şey söylese ablasına beni iyi gösterip bütün suçu kendi üzerine atmak istemezdi diye düşünüyorum ama bazen de diyorum ki aralarında nasıl bir konuşma geçti ki böyle bir şey söyleme gereği duyduBence ablası da olsa özelinizi anlatmaz kocan. Rahat ol yani. Anlatacak olsa yukarıdakileri demezdi. Ablasıyla konuşmasını engelleyemezsin yani.
Evet evliliğimiz yeni sayılır ben eşimin niyetine beni insanların gözünde koyacağı yere çok güveniyorum yani genel olarak eşimden yana bir şüphem yok ama eşimin ablasına gerçekten güven duyamıyorum ve onların tek kalması beni bazen çok rahatsız ediyor bu çok yanlış biliyorum ama sanki eşimden sürekli laf almaya çalışıyor bizi merak ediyor kurcalıyorKafanıza hiç takmayarak aşabilirsiniz.Esinizin peri padişahı olmadığını kimle ne konuşursa konuşsun illa sizi yermedigini düşünerek asabilirsiniz.Sanirim yeni evlisiniz merak etmeyin bir süre sonra aman kimle ne konuşursa konuşsun bıkkınlığına gelirsinizAblası için ne iyi ne kötü tek laf etmeyerek asabilirsiniz.Ablasina yada ablası ona sizin hakkınızda dünyayı yerinden oynayacak ne soyleyebilir hiçç bunu düşünerek asabilirsiniz.Onun dışında cidden gerçekten odak noktanızı değiştirin .Sîz ne kadar az önem verirseniz bu o kadar önemsîzleşir.Hep böyle her konuda her insanda.
Tamamen okumadınız galiba kimse eşime kavgamızı sormamış ayrıca bizde kimsenin yanında kavga etmedik eşim kendisi ister istemez insanlar bizimle ilgili yanlış bir şey düşünmesinler diye açıklama yapmak istemişMilletin duyabileceği şekilde kavga ederseniz herkes sorar yani. Neyi kıskanıyorsunuz anlamadım, insanlara soru sorma ve yorum yapma hakkını siz vermişsiniz
Okudum, kendiniz yazmışsınız. Tartışmalarımız oluyordu ve buna da ev halkı şahit oluyordu demişsinizTamamen okumadınız galiba kimse eşime kavgamızı sormamış ayrıca bizde kimsenin yanında kavga etmedik eşim kendisi ister istemez insanlar bizimle ilgili yanlış bir şey düşünmesinler diye açıklama yapmak istemiş
Daha sonra düzelttim kimsenin yanında büyük bir tartışma yaşamadık ama tek kaldığımız yada dışarda olduğumuz zaman yaşadığımız tartışmalar illa ki eve geldiğimiz zaman etkisini gösteriyordu 3 ay başka bir evde kaldık ve çok stresli bir süreçti kimse ailesinin bunlara şahit olmasını istemez ama bazen onların da anlayacağı durumlar oluyorduOkudum, kendiniz yazmışsınız. Tartışmalarımız oluyordu ve buna da ev halkı şahit oluyordu demişsiniz
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için umarım başarabilirimDediğim gibi ne kadar kafaya takarsanız eşinizle aranızı o kadar bozarsiniz.Sakin olun başka uğraşlar bulun.Akliniza geldiğinde bu kötü düşünceler herşey yolunda deyin.Takintiyi derinlestirmeyin.Ablasi ilede saygılı mesafeli bir iliskiniz olsun.Asla gaza gelmeyin sinirlenmeyin.Madem guvenmiyorsunuz gorumcenize az konuşun çok dinleyin o varken.İki kardeşin ilişkisinde hep tarafsız olun.Esiniz iyi de dese kötüde dese siz hiç karışmayın.Mutlu bir evlilik hayatı dilerim size
Eşimi doldurmuyor diye düşünüyorum benimle de arasında kötü bir şey geçmedi hiç yani bizim de aramız iyi ama bilmiyorum eşimle konuşmam gerekiyor mu bu konuyu kararsızımEşinizi doldurmuyorsa sizden kötü şeyler söylemiyorsa sorun yok kavgalara şahit olduğu için soruyor olabilir ablası aranız iyimi diye
İşte aslında bu yüzden ev ev üstüne olmuyor. En ufak bir sürtüşmede bile bir şekilde evdeki üçüncü kişiler fark ediyor, hissediyor olaylar başka yöne çekiliyor.Daha sonra düzelttim kimsenin yanında büyük bir tartışma yaşamadık ama tek kaldığımız yada dışarda olduğumuz zaman yaşadığımız tartışmalar illa ki eve geldiğimiz zaman etkisini gösteriyordu 3 ay başka bir evde kaldık ve çok stresli bir süreçti kimse ailesinin bunlara şahit olmasını istemez ama bazen onların da anlayacağı durumlar oluyordu
Yok hiç saygısızlık yapmadı Allah var hatta görümcelikte yapmaz birbirimize karşı sınırlarımız vardır eşinle ilişkisi de iyidir bilmiyorum ben çok fazla kafaya takıyorum sonuçta sınır koyamayacağının farkındayım ablası eşime güvenmekten başka çarem yokİşte aslında bu yüzden ev ev üstüne olmuyor. En ufak bir sürtüşmede bile bir şekilde evdeki üçüncü kişiler fark ediyor, hissediyor olaylar başka yöne çekiliyor.
Eşinizin durup dururken ablasına açıklama yaptığını düşünmüyorum, muhtemelen görümceniz ya sormuştur ya üstü kapalı ima etmiştir. Eşiniz de açıklarken sizinle ilgili yanlış düşünceler olmasın diye kendini öne sürmüştür.
Eğer görümce eşinizi doldurmuyorsa, hali hareketleri size karşı saygısız değilse görmezden geleceksiniz mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?