insan eşinin ablasını kıskanmaz bunun farkındayım ama sadece o görümceme karşı içimde ister istemez böyle duygular oluşuyor

Yaşadıklarınıza üzüldüm teşekkür ederim yorumunuz için esasında olay şöyle gelişti biz eşimin ailesinin evinde mecburi olarak geçici süre kaldık evimiz inşaatta olduğu için orda eşimle ister istemez nadir de olsa sorunlar yaşadık ama kimsenin yanında asla birbirimize sesimizi yükseltip kavga etmedik sadece surat ifademizden belli oldu bunada kayınvalidem ve küçük görümcem bir kaç defa şahit oldu evimize geçitikten sonra büyük görümcem ve eşim telefonla konuşurken ablası ee evinize geçtiniz her şey yolunda mı gibi sorular sorunca o süreçte yaşadığımız zor günlerin konusu açılmış eşim de beni korumak adına aslında ben hatalıydım çok üstüne gidiyordum gibi açıklamalar yapmış kavga sebebimiz yada tartışma detayları anlatılmamış eşim bana insanların gözünde evliliğimiz kötü durumda olmasın diye gerilmelerin çoğu benim yüzümden oldu diye açıklama yaptığını benimle paylaştı

Benimkide ayni sekilde kendini suclayarak anlatmis ama bir soz var, anlattiklarin karsindakinin anladigi kadardir diye, belliki karsinizdaki gorumce herseyi istedigi gibi anlamis.

Siz sakin olup, geri durun, su akar yolunu bulur nasilsa, evinizde mutluluklar dilerim

Eşimi ablasından kayırmaya çalışmak çok yanlış ama içim hiç rahat edemiyor eşime sonsuz güveniyorum ama ablasının niyetinden de şüphe etmediğini biliyorum bu yüzden ablasına gerekli mesafeyi çizemediğini düşünüyorum

Erkek kardeşim yok ama olsa demek ki evlendiğinde konuşmak bile yasak . Bana çokkk saçma geldi dedikleriniz. Kardeş ya yapmayın .çok boş geldi cidden

Böyle bir durumda adına kıskançlık demezdim. İyi niyetlede olsa meraktan didik didik soran insanlar bana normal gelmiyor. Hani kaygılı bir görümceniz varsa o tarz insanlar kafalarının rahat olması için bir diğerinin adım adım şartlarını öğrenmeye ihtiyaç duyarlar. İşın garabeti asla rahatlayamazlar. Bu düşük bir ihtimal ama. Ve her türlü sınır ihlali. Bunu görümceniz sorarak, eşiniz anlatarak yapıyor. Sizinde diğerleri yanında ilişkinizin nasıl yansıdığına, iletişiminize dikkat etmeniz gerekir.

Sizinki kıskançlık değil duygularınızo ayırt etmelisiniz. İlgi falan paylaşım va yaparsa kıskanırsınız.

Bir evdeydiniz sanırım ve kavgalarınız oluyorsa ve şahit oldularsa özel olarak kardeşine sorabilir sıkıntımı var vs diye.
Malesef kardeşler ve sürekli görüşebilirler. Önemli olan eşinizin bu sizin durumlarınızı konuyu kapatıp geçiştirmesiyle zamanla son bulabilir.

Hayatımda en nefret ettiğim insan tipi “başkalarının yanında da tartışıp onların gününün içine s.çan kişilerdir” eltim de öyleydi. Kavga bile çıkıyordu. Boşandılar en sonunda.
Abimi aramaktan mesaj atmaktan daha doğal ne olabilir anlamıyorum? Bir sorun varsa ben de sorarım yapacağımız bir şey var mı diye.
Her gün de kendi grubumuz var mesajlaşırız. Yengelerimle de ayrı grubumuz var. Bir gün sorun etmediler.
Abartmayın ve bi daha sanki dünya sizin etrafınızda dönüyormuş gibi milletin içinde tartışıp da durmayın.

Milletin içinde tartışmadığımızı kaç kere daha yazacağım bilmiyorum ama bir kere daha söyleyeyim biz kimsenin yanında kavga tartışma vs yaşamadık 3 ay evimize geçene kadar eşimin ailesinde kaldık ve bu süre zarfında eşimle 3 4 defa dışarda veya evde kimse olmadığı zamanlar her evli çift gibi anlaşamadığımız konular olunca tartıştık sonradan her insanda olduğu gibi morelimiz veya suratımız bozuk olunca insanların bizim kavgamızı anladığını hissettik eşimde kendi evimize gelince kendince insanların aklında soru işareti kalmaması için ki ablası hiç şahit olmadı da annesi ve küçük kardeşi şahit olmuştur ablasına aslında tartışmalarımızın büyük sebebi benden kaynaklı ben çok üstüne gittim stresli bir dönemden geçtik benim için de artı iyi şeyler söyleyip insanların gözünde ki imajımızı düzeltmek istemiş

İşte bende bu yüzden kaygılıyım görümcem eşimin maaşından tutun birikimimize kadar sormaktan çekinmeyen bir insan ve eşim bazen karşısında ki insanın niyetini asla anlayamıyor söz konusu kendi ailesiyse hele toz kondurmakta istemiyor kim ailesine kötü bir laf gelsin ister ki bu yüzden eşimin bu davranışından dolayı rahatsızım insanlara sınır koyması gerektiğini düşünüyorum eşimle şuan aramda bir problem yok ama eşimle bu konuda daha detaylı konuşsam nasıl olur bilmiyorum

Yani siz bilirsiniz ben konuşurdum. En başta suya sabuna dokunmadan hiçbir şey yaşamadan yapmıştım bu konuşmayı.
Şöyle demiştim; 'Kendinle alakalı herhangi bir şeyi ailenle paylaşabilirsin. Ne istersen. Ancak rica ediyorum benimle ilgili hiçbir detaydan bahsetme. Senin küçük veya basit gördüğün bir konuda olabilir. Bu evin içinde olan bu evde kalsın.' Bunu arada tazeledim. Böylesi en güzeli. Belki anlamadı, aile dinamiği tam tersi, ama bu istediğime yorum yapmamış, saygı göstermişti. Şuan neden böyle tercih ettiğimi anlıyor ve hak veriyor.
Maddiyat veya veya evlilik iki kişilik bir ilişkidir. Üçüncünün takibi suyu bulandırır. Ben merak ediyorum açıkçası; Kaygıdan değilse bu merakın amacı nedir? Yoksa her iki taraf içinde kardeşlik ilişkisi çok önemli. Eşlerin bu konuda birbirini desteklemesi lazım. Ama benim merak etmediğim konuları başkaları merak ediyorsa sebebine de bir bakmak lazım. Hayırdır derdin ne? Birikimimizin miktarı neden seni bu kadar ilgilendirdi? Hiç hoş değil ya ne gerek var?

İçine nasıl bir kötülük düşürdüğünün farkında bile değilsin. İnsan eşinin ablasını kıskanmaz derken bile kıskanıyorsun.

bidaha oku istersen:

Eşinin Ablasını kıskanıyorsun! Ötesi varmı ?

Ve özel şeylerinizi siz neden aile ortamında tartışıyorsunuz? İkiniz de zıtsınız eşinle anlaşamıyosan o anda konuşmayacaksınız ozaman.

Benim de kardeşim tartışşaa sorarım yani halini hatrını dertleşirim.

Rahatsız olduğun konuya hak veriyorum ama, haklıyken haksız duruma düşürme kendini.

Bizde bazen tartışıyoruz ama ateşi içimizde tutup evimizde tartışıyoruz herkesin içinde olcak şeyler değil bunlar. Siz başkaların ekmeğine yağ sürüyorsunuz inadına biraz mutlu olmayı denesenize kızlar gerçekten işe yarıyor bu taktik ya biraz oynayın. Çok basit.

Hiç bir erkek ailesni atmaz. Bunu kabüllenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…