Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canı yandıysa evlenmekten erkeklerden soğuduysa ?
Düğünüme 72 gün kaldı.Nişanlımı çok seviyorum ama düğün yaklaştıkça nedense bekarlığın sultanlık olduğu fikri iyice beni sardı.Çalışıp kazanıp sonrada sorumluluk almadan dilediğince yaşamak var hayatı :/
Düğünüme 72 gün kaldı.Nişanlımı çok seviyorum ama düğün yaklaştıkça nedense bekarlığın sultanlık olduğu fikri iyice beni sardı.Çalışıp kazanıp sonrada sorumluluk almadan dilediğince yaşamak var hayatı :/
bende merak ediyorum özellikle sanatçıları ben işime aşığım diyorlar kendilerini mi bizi mi kandırıyorlar anlamadım, sonra 40 yaşına geliyorlar
75 yaşına gelip de evde kalpten küt diye koridora düştüğünüz vakit ambulans arayabilecek biri olmalı bence...
hayatı birinle paylaşmak,destek olmak,huzurla mutlulukla birinle yaşlanmak çok güzel bir şey.ama evlenmek istemeyen veya evliliğe sıcak bakmayana da bir dediğim yok.elbet onlar da ileriki hallerini düşünüp tartarak,bir sonuca varmış olarak bu kararları vermişlerdir...
iyi de,bir kadın zaten tek başına evlenmiyor ki...bu söz ettiğim erkek için de geçerli.toplumumuzda,ya da daha doğrusu örf ve adetimizde evlilik dışı çocuğa hoş bakılmıyor.yani batıda olduğu gibi 'evlenmeyeyim ama çocuğum olsun' düşüncesi pek yaygın değil.Ama şöyle bir şey de var genç yaşta evlensek sonra eşimizi yitirip tekrar yalnız kalabiliriz yani yaşlanınca eşimizi yanımızda bulacağımız garanti değil o ölünce de ben tekrar evlenmek istemem
Ama zaten insan evleneceği kişiyi ne zaman evleneceğini ve bir de ne zaman nasıl öleceğini değiştiremezmiş. bunlar elinde olmayan şeylermiş. inşallah ben evlenmem