- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Hani var ya bir söz
"İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever... Önceki ve sonrakiler; birer arayış, kaçış ya da aldanıştır..!"
Hakikaten öyle mi ?
Bir kere sevince başka kimseyi sevemez mi insan ?
Aşık olduktan sonra başkasına aşık olan var mi?
Arıyor musunuz o ilk aşkı ?
Doğru insan tektir.
Ama herkes kolay sevemez aşık olamaz bu da var, bazıları da takar, biraz kişiye göre de değişiyor. "O"nu bulana kadar sıkıntılı ama yaşamamız gereken bize bir hayrı olan süreçler geçirebiliriz.
Unutmak ayrı bir süreç aşk olsa da olmasa da, hislerin, anıların silinmesi zaman alıyor.
Ben aşık oldum biterken değildim sanırım, aldatıldığımı öğrenmeden önce yıpranmıştık öğrenince de film koptu bende böyle bir şeyden sonra aşık olamam dedim, ama çok canım yanmıştı, zorlandım, o hisleri bir daha hissedemem diye düşünüp duruyor üzülüyordum, katılaştım biraz daha çünkü, o günden sonra 7 yıl geçti bu düşüncem gitti ama hoşlanmalar olsa da hep ya "o" olmadığını ya doğru zaman olmadığını anladığımdan aşka dönüşmedi, beklemedeyim.
Benim geliyor valla yalan degil. O kadar sevdim o kadar sevdim ki kimseyi koyamadim onun yerine. 3senelik birlikteligim var,cok seviyorum. Ama olmuyor onun gibi. Cok ilginc bi sey bu his. Hayatima o kadar insan girdi cikti hicbirine karsi tek bir hissim yok, gorsem umrumda olmaz. Ama bu, gorsem felegim sasar. Ruyama girse kendimi toparlayamam.Peki unutuluyor mu ?
Sonradan her harekette attığınız her adımda aklınıza geliyor mu?
Azcik kaba olacak amaHani var ya bir söz
"İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever... Önceki ve sonrakiler; birer arayış, kaçış ya da aldanıştır..!"
Hakikaten öyle mi ?
Bir kere sevince başka kimseyi sevemez mi insan ?
Aşık olduktan sonra başkasına aşık olan var mi?
Arıyor musunuz o ilk aşkı ?
Ahhhahhaahaaa çok doğru tespit! Hiç zevk yokmuş bende de dediğim çoktur.Ayriligin ilk zamanlari gelir aklina elbet zamanla untursun sonrada peeyh onu masil sevmisim ya iyyk dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?