İnsan hakikaten sadece bir kere mi sever ?

eveet cevap veriyorum.dogru insani buldun mu gercekten sevdiginde karsindakide seni seviyosa eger bi kere seversin o insanlada ölüme kadar gider zaten...yani eger ki sen sevipte karsidaki seni.sevmez yada bi sure sonra terk ederse sen baskasina asik olabilirsin seni gercekten seven birine.insan.kendi sevdigne degil.sevildigne akar canim bnce oyle

Kulliyen yalan. Yok oyle bir sey. Hos, bunu da hamurunda asik olma duygusu olmayan ben soyluyorum.

Doğru insan tektir.
Ama herkes kolay sevemez aşık olamaz bu da var, bazıları da takar, biraz kişiye göre de değişiyor. "O"nu bulana kadar sıkıntılı ama yaşamamız gereken bize bir hayrı olan süreçler geçirebiliriz.
Unutmak ayrı bir süreç aşk olsa da olmasa da, hislerin, anıların silinmesi zaman alıyor.
Ben aşık oldum biterken değildim sanırım, aldatıldığımı öğrenmeden önce yıpranmıştık öğrenince de film koptu bende böyle bir şeyden sonra aşık olamam dedim, ama çok canım yanmıştı, zorlandım, o hisleri bir daha hissedemem diye düşünüp duruyor üzülüyordum, katılaştım biraz daha çünkü, o günden sonra 7 yıl geçti bu düşüncem gitti ama hoşlanmalar olsa da hep ya "o" olmadığını ya doğru zaman olmadığını anladığımdan aşka dönüşmedi, beklemedeyim.

önceki kalbini acıtıp gittiyse sadece bu hayal kırıklığından karşımıza çıkan insana yeterince içimizi açamamaktan kaynaklanan o ruh haline ait bir söz...gerçekten geçmişi geride bıraktığımızda başka birini çok sevebiliriz.şöyle düşünmek lazım sevdiğiniz kişi size acımayıp yıkıp gittiğinde,nasıl olur da sizin acı çekmenize sebep olan birini gerçekten sevebilirsiniz ki? o his sadece o acıyı kabullenememekten kaynaklı.umarım herkes acısını geride bırakır

Ben 4 kez aşık oldum yada gerçekten sevdim..İlkiyle sevgili olmamıştık.İş arkadaşımdı.Herbirini de ayrı ayrı kendi şahsıyla sevdim.Ömür boyu olmak istedim.Hiçbiri de nasib olmadı.Beni de aşk kategorisine alıyorlar mı merak ediyorum.
Bu sefer ömür boyu olsun istiyorum..Çok üzüldüm bu konularda..

Ek: O doğru insan bulunduğunda da bana göre gerçekten bir kere sevmiş olacağız aslında.

Yokk yaaa. Lise sonda vardi biri. 2 sene sirilsiklam asiktim. Bitti sonra evlendi falan. Aynı sehirdeyiz bir de. Ilk önce cok korktum acaba karsilasirsam nolur falan diye. Hic karsilasmak istemiyordum. Sonra karsilastik ve noldu biliyor musun? Bu muydu dedim. Yok öyle bir sey bence.

Valla bende bi tuhaflık mi var bilmiyorum ama hiç kimse için yas tutmadim birlikteyken hep dolu dolu aşık oldum ama birseylerin eksildigini hissetmeye başlayınca da hep sessizce tüydümhiç terkedilmedim ama bi kişi vardı ben çok hoslanmistim o başkasını(eski sevgilisini) seviyordu aralarını yaptım benim kendisini sevdiğimi de anlamıştı bu sefer o bıraktı kızı bana geldi kabul etmedim... en acı aşk hikayem bu sanırım
Valla benim şu hayatta bildiğim bir şey varsa o da hiç bir erkek için kahrolmaya değmez

Peki unutuluyor mu ?
Sonradan her harekette attığınız her adımda aklınıza geliyor mu?
Benim geliyor valla yalan degil. O kadar sevdim o kadar sevdim ki kimseyi koyamadim onun yerine. 3senelik birlikteligim var,cok seviyorum. Ama olmuyor onun gibi. Cok ilginc bi sey bu his. Hayatima o kadar insan girdi cikti hicbirine karsi tek bir hissim yok, gorsem umrumda olmaz. Ama bu, gorsem felegim sasar. Ruyama girse kendimi toparlayamam.
Yoklar beni sagolsun, ne zaman ruyama girse cikar bi yerden karsima allak bullak eder her seyi. Sevmiyorum, don dese donmem asla ama durum boyle, engel olunmuyor.
Bugun dogum gunu onun hatta.. Dunden beri ayri bi psikolojideyim. Cok korkuyorum hep boyle kalmasindan. Keske sokup atabilsem varligini..

Azcik kaba olacak ama
Yok lan olur mu oyle sey?
Canin asik olmak istesin yeter ki ceylinim

İlk değil son olmak önemlidir, son aşklar unutulmuyor... İyi bir insana denk geldiyseniz öncekinin olmadığına şükredersiniz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…