- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Hani var ya bir söz
"İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever... Önceki ve sonrakiler; birer arayış, kaçış ya da aldanıştır..!"
Hakikaten öyle mi ?
Bir kere sevince başka kimseyi sevemez mi insan ?
Aşık olduktan sonra başkasına aşık olan var mi?
Arıyor musunuz o ilk aşkı ?
Bencede birkere delicesine aşık oldum ama eşimi çok seviyorumBence insan 1 kere aşık olur.
Diğerlerini sadece beğenir,sever
Evet canım seviyosun ama biri öyle oluyoki düşündüğün zaman bitanesinin diğerlerinden farklı olduğunu görüyosunhayatıma her giren insanı doğru insan sandım ama bir şekilde onlarla olan ilişkim bitti.
şimdi yine biri var hayatımda yaklaşık 1 senedir. onun da doğru insan olduğunu düşünüyorum, umarım yanılmam.
yani ceylinim kısaca, bir kere sevmez insan birçok kez sevebilir. ama bir arkadaş demiş canı bir kere yanar insanın diye, işte buna katılıyorum.
bir kez insan aşk acısından öleceğini düşünür, unutamayacağını düşünür. sonra onu unutur ve bakar ki ölmez hala da yaşıyor, bir daha canı o kadar yanmaz işte. senin de zamana ve unutacağına dair umuda ihtiyacın var. ki geçmiş konuları açmak istemiyorum ama o insan senin sevgini hak etmiyordu be ceylinimsırf bunu düşünsen bile onu unutabileceğine inanacaksın zaten.
hayatıma her giren insanı doğru insan sandım ama bir şekilde onlarla olan ilişkim bitti.
şimdi yine biri var hayatımda yaklaşık 1 senedir. onun da doğru insan olduğunu düşünüyorum, umarım yanılmam.
yani ceylinim kısaca, bir kere sevmez insan birçok kez sevebilir. ama bir arkadaş demiş canı bir kere yanar insanın diye, işte buna katılıyorum.
bir kez insan aşk acısından öleceğini düşünür, unutamayacağını düşünür. sonra onu unutur ve bakar ki ölmez hala da yaşıyor, bir daha canı o kadar yanmaz işte. senin de zamana ve unutacağına dair umuda ihtiyacın var. ki geçmiş konuları açmak istemiyorum ama o insan senin sevgini hak etmiyordu be ceylinimsırf bunu düşünsen bile onu unutabileceğine inanacaksın zaten.
Hani var ya bir söz
"İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever... Önceki ve sonrakiler; birer arayış, kaçış ya da aldanıştır..!"
Hakikaten öyle mi ?
Bir kere sevince başka kimseyi sevemez mi insan ?
Aşık olduktan sonra başkasına aşık olan var mi?
Arıyor musunuz o ilk aşkı ?
Peki unutuluyor mu ?
Sonradan her harekette attığınız her adımda aklınıza geliyor mu?
Evet canım seviyosun ama biri öyle oluyoki düşündüğün zaman bitanesinin diğerlerinden farklı olduğunu görüyosun
Bi şekilde yine ulaştı bana girdi hayatıma. Ama alamiyorum tam anlamıyla. Almak istemiyorum ama bir yandan da reddedemiyorum. Az değil 9 ay oldu ama yok...
Başka biriyle başka bir erkekle muhabbet edince sanki aldatmisim gibi hissediyorum. Bir omur sürecek sanki bu
kız biz senle aynı mıyız? ne kadar güzel yazmışsın tek fark benim ilişkim yokBenim geliyor valla yalan degil. O kadar sevdim o kadar sevdim ki kimseyi koyamadim onun yerine. 3senelik birlikteligim var,cok seviyorum. Ama olmuyor onun gibi. Cok ilginc bi sey bu his. Hayatima o kadar insan girdi cikti hicbirine karsi tek bir hissim yok, gorsem umrumda olmaz. Ama bu, gorsem felegim sasar. Ruyama girse kendimi toparlayamam.
Yoklar beni sagolsun, ne zaman ruyama girse cikar bi yerden karsima allak bullak eder her seyi. Sevmiyorum, don dese donmem asla ama durum boyle, engel olunmuyor.
Bugun dogum gunu onun hatta.. Dunden beri ayri bi psikolojideyim. Cok korkuyorum hep boyle kalmasindan. Keske sokup atabilsem varligini..
herşeyin ilki tabiki daha özeldir daha farklıdır, ama geçer unutulur diye düşünüyorum.
yaşadıklarını iyi düşün ceylinim, bu insanla bir ömür geçirip geçirmeyeceğini iyi düşün.
acısı geçecektir, ben ilk aşkını unutamadığı için bir ömür hayata küseni duymadım. ama herşeye rağmen içinde bişeyler varsa, aynı şeyleri yeniden yaşamayacağından eminsen kalmasın içinde bi şans ver. ama aynılarını yaşarsan atlatman çok daha zor olacaktır kuzum.
Aynısını yasayacagim adım gibi eminim ama olmuyor. Madem seviyorsun vazgeç herseyden yok. Artık bittim tukendim ben ya bittim. Adam hala ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?