- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Peki unutuluyor mu ?
Sonradan her harekette attığınız her adımda aklınıza geliyor mu?
Sanki bir omur unutamayacağım gibi geliyor. Zarar veriyor bana bu sevgi. Gurur ayaklar altında
Yokk yaaa. Lise sonda vardi biri. 2 sene sirilsiklam asiktim. Bitti sonra evlendi falan. Aynı sehirdeyiz bir de. Ilk önce cok korktum acaba karsilasirsam nolur falan diye. Hic karsilasmak istemiyordum. Sonra karsilastik ve noldu biliyor musun? Bu muydu dedim. Yok öyle bir sey bence.
Kesinlikle unutuluyor,sıkma canını :) sadece çivi çiviyi söker lafına net inanıyorum ama sökecek çivi için asla acele etme.doğru zamanı bekle.o zaman öyle bir unutuyorsun ki.ama hayatına kimseyi sokmazsan uzun bir süre zor.hep en son kişi akılda kalır,aklına gelir durur.Peki unutuluyor mu ?
ha bir de şöyle bir şey var.karşı tarafın karakteri.yani hiçbir şekilde iletişiminiz vs yoksa daha kolay her şey.ama sürekli dürtüp duruyorsa zor.biraz egoları var adamların.sırf bu yüzden sana kendini unutturmak istemeyebilir.Peki unutuluyor mu ?
bir ben miyim ki böyle diye düşünürken yorum iyi geldiValla bende bi tuhaflık mi var bilmiyorum ama hiç kimse için yas tutmadimbirlikteyken hep dolu dolu aşık oldum ama birseylerin eksildigini hissetmeye başlayınca da hep sessizce tüydüm hiç terkedilmedim ama bi kişi vardı ben çok hoslanmistim o başkasını(eski sevgilisini) seviyordu aralarını yaptım benim kendisini sevdiğimi de anlamıştı bu sefer o bıraktı kızı bana geldi kabul etmedim... en acı aşk hikayem bu sanırım
Valla benim şu hayatta bildiğim bir şey varsa o da hiç bir erkek için kahrolmaya değmez
Hani var ya bir söz
"İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever... Önceki ve sonrakiler; birer arayış, kaçış ya da aldanıştır..!"
Hakikaten öyle mi ?
Bir kere sevince başka kimseyi sevemez mi insan ?
Aşık olduktan sonra başkasına aşık olan var mi?
Arıyor musunuz o ilk aşkı ?
Dimi yaa:))bir ben miyim ki böyle diye düşünürken yorum iyi geldi
bende baya baya severim baktım olmuyo bişey olmamışcasına bırakırım.
belllki çok ah almışımdır ama hayata bir daha mi gelicez
çekemezdim ya ömür boyu
Ben hayatımda bir kere sevdim onda da evlendim.. Pek yardımcı olamicam ceylin :)Hani var ya bir söz
"İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever... Önceki ve sonrakiler; birer arayış, kaçış ya da aldanıştır..!"
Hakikaten öyle mi ?
Hani var ya bir söz
Hakikaten öyle mi ?
Peki unutuluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?