Kuzum sana kendimden örnek veriyim 4 senelik arkadaşlarım tarafından ağır iftiralara maruz kalıp onları polise vermiştim kanıtlama rağmen kimse beni savunmamış herkes karşı tarafın arkasına geçmişti . Polise verince tabi korkuttum sustular konuşamadılar daha polise verdiğim için bile suçlandım düşün

neyse bende içe kapanık kimseyle çok muhatap olmayan biriydim hiç insanlarla aram iyi olmadı fazla iyiniyetimden dolayı istismar ediliyordum iftiradan sonra daha kötü olmuştum. taki bu seneye kadar geçen senede sevgilimden ihanet darbe yiyince ve gene arkadaşım olmadığını görünce demiştim tamam hayatımda artık kimseyi almayacağım ne arkadaş ne sevgili çok fazla karamsardım geçen sene aşırı soğuk insanlar uzak dururdum korkutuyordum onları neyse bi kızla tanıştım ama enerjisi okadar güzeldi ki aşırı pozitif ve sosyal biriydi onunda çok yakın arkadaşı yoktu onunla tanıştım beni düzelten o oldu şükür çok iyi arkadaş olduk hatta hayatımda tanıdığım en iyi en tatlı insan diyebilirim hep gülüyoruz kafamız çok uyuşuyor çok benziyoruz nazar değmesin hiç düşünmezdim bir arkadaşımın olacağını cidden aşırı içe kapanıktım işte oluyor mu oluyor ben bile bulduysam sen de bulursun ümidini kesme umarım güzel insanlarla tanışır iyi bir hayat sürersin :)
[/QUOTE
Aklım vermek gibi algılamayın. Ben benzer sıkıntılar yaşayınca kendi kendime arkadaşlar ile beklentiye girmeden , kişisel paylaşımlara girmeden sadece iyi zaman geçirmeye çalışıyorum. Moralim bozuksa paylaşmıyorum, sıkıntı vs olduğunda onlara derin sorular sormuyorum. Maddi konulara asla girmiyorum, eğer beklenti olacaksa kusuruma bakma ama maddi olarak konuşmak hoşuma gitmiyor diyorum. Kısacası kimseye gereğinden fazla anlam yüklemiyorum. Sonuçta sosyal, çevresi tarafından sevilen ve iyi zaman geçiren biri oldum. Eskiden evimde gelen kalan, beni kullandığını bildiğim ama uzun süredir tanımış olmamdan dolayı katlandığım, her şeyi paylaştığım insanlar vardı ve haliyle onlardan beklentilerim, kayıplarım daha fazla olmuştu. Şimdi kimseye bana akıl verme ve hayatıma karışma Hakkı da vermiyorum. Eğer zamanım olursa görüşmeleri kısa, aktiviteli seçiyorum. Eğer görüşmek istemezsem de çocukları bahane ediyorum.