- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.793
- 448
- Konu Sahibi antisiyete
-
Umarım dediğiniz gibi olur ve çabanızın karşılığını alırsınız. Ben hiç alamadım. Aksine uzatmaları oynamak ve sabırla düzelmesini beklemek beni ilk halimden çok daha sinirli, kırgın bi insana dönüştürmüştü. Bu yüzden anladığım bi şey varsa oda karşımda ki insanın değerini ve saygısını hissedemiyorsam mücadele etmekte boşa küre çekmekten farksızdır.Silmek güzel şey ama insan ilişkilerine dair öğrendiğim birşey varsa eğer o da iyi insanlar ama hata yapanlar için mücadele etmek gerek tipi bu hem kendi gelişimimiz açısından hem de insanlarla güzel ilişki kurup duygusal anlamda beslenebilmemiz açısından bir fırsat olduğu. İyi insanlar ve hatası olanlar için geçerli bu dedğim art niyetli olanlar için değil hepimizin çeşit çeşit huyları var öyle değil mi
İyi insan olup hata yapanlar icin: “o kadar iyiyse gitsin cami yaptirsin” diyorum. Bana hata yaptiktan donra bana ne iyiliginden? Bu saglikli bir iliski sekli degil ne yazik ki kendinizi kandirmayinSilmek güzel şey ama insan ilişkilerine dair öğrendiğim birşey varsa eğer o da iyi insanlar ama hata yapanlar için mücadele etmek gerek tipi bu hem kendi gelişimimiz açısından hem de insanlarla güzel ilişki kurup duygusal anlamda beslenebilmemiz açısından bir fırsat olduğu. İyi insanlar ve hatası olanlar için geçerli bu dedğim art niyetli olanlar için değil hepimizin çeşit çeşit huyları var öyle değil mi
Belki size komik gelecek ama bu kişi kayınvalidem. Kalbini ve birçok güzel huylarını sevdiğim biri. Örnek alacağım güzel ahlaka sahip ancak bazı hataları var göstermek istediğimBu insanla aranizda ne cesit bir iliski var
Söyle kız valla çok merak ettimİşin sırrıda o ya söylesem şaşırırsınız.
Mesela ne gibi hatalarBelki size komik gelecek ama bu kişi kayınvalidem. Kalbini ve birçok güzel huylarını sevdiğim biri. Örnek alacağım güzel ahlaka sahip ancak bazı hataları var göstermek istediğim
Siz onun ebeveyni degilsiniz. Yetiskin insanlara hatalarini gostermek bize dusmez. Kendi ailesi gosterir, biz onlari olduklari gibi kabul ederiz. Dogru insan iliskisi sekli budurBelki size komik gelecek ama bu kişi kayınvalidem. Kalbini ve birçok güzel huylarını sevdiğim biri. Örnek alacağım güzel ahlaka sahip ancak bazı hataları var göstermek istediğim
Karşımdaki beni anlayan saygı duyan biriInsan ilişkilerinde uzman degilim, olacagimi da sanmamama insan ilişkileri tek tarafli mucadele ile yuruyen bir şey değil.
Ben beni mutlu etmeyen insanlari mutlu etmiyorum, kendi neşemden, kendimden mahrum ederim olayim bu. Herkes her şeyi anlar yeter ki anlamak istesin, yeter ki sizi kaybetmek istemesin. Yapmiyorsa mucadeleniz boştur, tek basiniza verdiginiz mucadele ile olurda duzeltebilirseniz duzelttiginiz ilişkiniz saglam temelli olmayacak karsinizdaki zayif halka.
Baştan desenize yahuBelki size komik gelecek ama bu kişi kayınvalidem. Kalbini ve birçok güzel huylarını sevdiğim biri. Örnek alacağım güzel ahlaka sahip ancak bazı hataları var göstermek istediğim
Nolmuş nolmuşşş çişe gittiydim ne kaçırdım*Ulen bu konunun kaynanaya bağlanacağını hiç düşünmemiştim beee. Ne gelinler var gör gör.Nomad Daughter
Ben biraz daha güçlü görünüyorum. Açıksözlğ ve hakkınısavunan o bana göre biraz daha söyleyemeyen kıramayan biri. Allah'a şükür ediyorum bazen her ne kadar kızacağım şeyler olsa da. Allah nefislerimizi çakıştırmasınMücadeleniz sizi çok yıpratır bence. Mücadele olarak değil de '' ben onu bu haliyle seviyorum '' derseniz o zaman bu ilişki beklediğiniz gibi sürer ama hem kalbiniz kırılıyor hem de karşınızdakini değiştirmeye çalışıyorsanız o bana göre imkansız. Çünkü sizi üzdüğünün farkındadır.
O hataları bi deseniz de biz de ona göre aklımıza gelen bir tavsiye var ise versekBelki size komik gelecek ama bu kişi kayınvalidem. Kalbini ve birçok güzel huylarını sevdiğim biri. Örnek alacağım güzel ahlaka sahip ancak bazı hataları var göstermek istediğim
Erkolar kapatılsınValla Sokrates de olsan anlamak istemeyen anlamıyor canım. Erkolar işine geleni anlar işine gelmeyene salağa yatar.
O kişi KV'siymiş.Belki size komik gelecek ama bu kişi kayınvalidem. Kalbini ve birçok güzel huylarını sevdiğim biri. Örnek alacağım güzel ahlaka sahip ancak bazı hataları var göstermek istediğim
İşimiz gücümüz koca olunca tabi asdfg
Bize gece dedikodusu yaramıyorİşimiz gücümüz koca olunca tabi asdfg
Erkekleri öldüren virüs çıkmış. Kapatılsın dedik ne çıktıErkolar kapatılsın
Bir zamanlar ilinin ehli uzman bir psikologdan destek aldım geçin yapmak istiyorum kötü biri olsa zaten bu kadar kafa yormam. Gerçi kötülük yapmayı da beceremem elime yüzüme bulaşır bir yerde diye korkarım. Kötü kalpliler yeteri kadar oldu etrafımda onlara gerçekten anladığı dilden konuştum. Çirkinleşerek değil bekledikleri sevgi ve saygıyı benden alamadılar. Evine geldiler ama yüzümü gülerken göremediler. Yemeğimi yediler ama samimiyetimi göremediler. O onlara yetti. İşte bahsettiğim buydu insanlara kötülük yaparak değil de yaptırım uygulayarak da çok güzel anlatıyorsunuz herşeyi. Başka bildiğim yöntem yok gerçi bu kadarına aklım ve vicdanım eriyor müsaade ediyorİyi insan olup hata yapanlar icin: “o kadar iyiyse gitsin cami yaptirsin” diyorum. Bana hata yaptiktan donra bana ne iyiliginden? Bu saglikli bir iliski sekli degil ne yazik ki kendinizi kandirmayin
Eski kocama zerkedelimErkekleri öldüren virüs çıkmış. Kapatılsın dedik ne çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?